Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

88888888, pirmiausia, kokia mintis šovė galvon, pamačius meškius, - kokiose jie ten nišose įtaisyti?wink.gif Taip erdviniai tikroviškai atrodo doh.gif
Dėl raukšlelių...Vis drąsinu tokiais atvejais...nebijot pašveist...
Dėl žodžių...Manot, jie mano? Jie - per mane blush2.gif , už juos ir pati esu dėkinga tam...Sodininkui, kuris mus stebi ir veda... thumbup.gif Nė negalvoju, ką rašau...tik...užrašau mirksiukas.gif...siųstuvas visad veikia, tik retsykiais reikia imtuvą įjungt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 01 02, 15:55)

auksine, 02 Sau 2009 - 15:55, parašė:

auksine, 02 Sau 2009 - 15:55, parašė:

88888888> super, mieluciai meskiukai wub.gif

88888888> super, mieluciai meskiukai wub.gif

aciuks.gif oro_buckis.gif
QUOTE(bite @ 2009 01 02, 16:14)

bite, 02 Sau 2009 - 16:14, parašė:

bite, 02 Sau 2009 - 16:14, parašė:

88888888, pirmiausia, kokia mintis šovė galvon, pamačius meškius, - kokiose jie ten nišose įtaisyti?wink.gif Taip erdviniai tikroviškai atrodo doh.gif

As ir pati proceso eigoje neatkreipiau demesio blush2.gif .Kerpi,klyjuoji ,lakuoji ,o kai nufotkinau ,tada tik pastebejau ,kad jie taip tikroviskai sedi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 02 sausio 2009 - 15:50
thumbup.gif Na kaimynėlė ir darbų grožis wub.gif wub.gif wub.gif

labai meškiukai wub.gif wub.gif wub.gif gražiai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 12 31, 15:01)

88888888, 31 Gru 2008 - 15:01, parašė:

88888888, 31 Gru 2008 - 15:01, parašė:

Pasirodysiu  blush2.gif
Turbo greiciu -per para,padariau mergaitei dovanu .Visai ne ziemiska ,bet uz tai vasarine ,vasarine  biggrin.gif Viena padruzke sita servetele vadina šaltibarštine  lotuliukas.gif

Pasirodysiu  blush2.gif
Turbo greiciu -per para,padariau mergaitei dovanu .Visai ne ziemiska ,bet uz tai vasarine ,vasarine  biggrin.gif Viena padruzke sita servetele vadina šaltibarštine  lotuliukas.gif

labai miela ir silta wub.gif

QUOTE(Faustule @ 2009 01 01, 14:39)

Faustule, 01 Sau 2009 - 14:39, parašė:

Faustule, 01 Sau 2009 - 14:39, parašė:

su Naujais  mirksiukas.gif
Linkiu visoms puikių  idėjų, darbų ir nuolat aplink plevenančių mūzų.

O čia mano maži prieššventiniai darbeliukai:
[

su Naujais  mirksiukas.gif
Linkiu visoms puikių  idėjų, darbų ir nuolat aplink plevenančių mūzų.

O čia mano maži prieššventiniai darbeliukai:
[

labai gera ideja thumbup.gif Tavo ideja man sukele minti, kad turbut is bet kokio medzio gabalo galima smilkaline padaryti, tikreik skyluciu prigrezialioti biggrin.gif

QUOTE(grite @ 2009 01 01, 17:41)

grite, 01 Sau 2009 - 17:41, parašė:

grite, 01 Sau 2009 - 17:41, parašė:

Taigi taip ir užmanyta ,kad nesimatytų lotuliukas.gif

Gal dabar didesnė išeis (nelabai aš moku tas nuotraukas įkelt)

Taigi taip ir užmanyta ,kad nesimatytų lotuliukas.gif

Gal dabar didesnė išeis (nelabai aš moku tas nuotraukas įkelt)

Nu man sita servetele kokia grazi, as negaliu blush2.gif Tikiuosi, kad per si servetku uzsakyma gausiu, nes kitaip mirsiu be ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 17, 15:16)

Pinavija Nuostabioji, 17 Gru 2008 - 15:16, parašė:

Pinavija Nuostabioji, 17 Gru 2008 - 15:16, parašė:

hm,  aš irgi artmanijos antiką, bet niekada tokie dideli skilimai nesigavo  g.gif
kad jau pagyrų puodas, rodausi
user posted image

user posted image

hm,  aš irgi artmanijos antiką, bet niekada tokie dideli skilimai nesigavo  g.gif
kad jau pagyrų puodas, rodausi
user posted image

user posted image

Visu darbai labai grazus....ziuriu ir seile varvinu... wub.gif gaila, man taip nesigauna verysad.gif

Pinavija, man sitie labai labai wub.gif thumbup.gif wub.gif Gaila, nemaciau kur galima butu nusipirkti Kaune, pati bandyciau daryt blush2.gif
Atsakyti
IRR jei negausi tos servetėlės ir labai norėsi kreipkis turiu dar 1 vnt lotuliukas.gif
Na o sendintojai man nepasiduoda ,visi kaip susitarę smulkiai skilinėja ir vsio doh.gif Tik vieną kartelį su Sotile pavyko kažkas panašaus lotuliukas.gif
Turiu ir Sotile ir artmanijos dvikomponenčius.Vienkomponentis kraklis iš seno naujo ir sadolin.O kas toliau.....gi nenuleidžiu rankų ir pirmyn tongue.gif
Atsakyti
Teisingai grite nenuleisk rankų biggrin.gif
Dar į tą temą galiu pasidalint patirtim kaip aš sotile perkandinėjau doh.gif tokia pretenzinga zoraza doh.gif ir storiau ir ploniau bandžiau ir pirmą ir antrą sluoksnį visokius variantus - nu smulkiai skyla nors tu ką doh.gif paskui persikėliau nuo palangės ant spintelės ir sustambėjo skilimas !!!!
gal magnetiniai laukai, galvoju. Ir tik paskui dašilo, kad poniai sotilei nepatiko, kad šalta ant palangės buvo lotuliukas.gif Bent jau dabar taip galvoju, nes kitaip negaliu paaiškinti lotuliukas.gif
Atsakyti
grite, esu įtari doh.gif , manau, delikačiai plonai tepi skeldėjimo lakus mirksiukas.gif O gal naudoji feną?
driftas gerai čia apie sottile, ir aš manau, kad tai - karalaitė ant žirnio.
Bet graži, rupūžiukė mirksiukas.gif
Man rodos, šiluma sottilę taip pat smulkina, o šaltis, matyt, stabdo reakciją, atima "jėgas". Tikras charakteris, ko gero, - esant optimaliai temperatūrai.
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 01 02, 18:57)

mamučiukas, 02 Sau 2009 - 18:57, parašė:

mamučiukas, 02 Sau 2009 - 18:57, parašė:

thumbup.gif Na kaimynėlė ir darbų grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif
labai meškiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif gražiai sugalvota thumbup.gif

thumbup.gif Na kaimynėlė ir darbų grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif
labai meškiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif gražiai sugalvota thumbup.gif

QUOTE(IRR @ 2009 01 02, 19:19)

IRR, 02 Sau 2009 - 19:19, parašė:

IRR, 02 Sau 2009 - 19:19, parašė:

Aciu ,mergaites mirksiukas.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Kokie Pinavijos Nuostabiosios remukai grazus bigsmile.gif mmm... wub.gif uogytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 01 02, 21:22)

grite, 02 Sau 2009 - 21:22, parašė:

grite, 02 Sau 2009 - 21:22, parašė:

IRR jei negausi tos servetėlės ir labai norėsi kreipkis turiu dar 1 vnt lotuliukas.gif

aciu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea su fenu nedžiovinu .O su tepimu tai ir plonai ir storai ir su pirštais ir su teptuku ir su kempinėle tapšnoju nu nepasiduoda zorazos nors tu ką ....
Nu bet ateis ir į mano bandymų kiemą šventė nu tada laikykitės........visus pasendinsiu new_russian.gif
Atsakyti