QUOTE(Sirse666 @ 2008 12 10, 13:22)
Sirse666, 10 Gru 2008 - 13:22, para�ė:
Sirse666, 10 Gru 2008 - 13:22, para�ė:
As tai negalejau atsiziuret i Zyliuko raktine su magnolija. Laikausi nuostatos, kad nieko gyvenime idealaus nebuna, bet cia reiketu daryt issimti ir pripazint, kad toji raktine ideali.
Super laikrodis su levandom.
Tau Zyliuk, kartu su visu fabrikeliu reikia kraustytis i Provenca, taptum milijoniere 
As tai negalejau atsiziuret i Zyliuko raktine su magnolija. Laikausi nuostatos, kad nieko gyvenime idealaus nebuna, bet cia reiketu daryt issimti ir pripazint, kad toji raktine ideali.
Super laikrodis su levandom.
Tau Zyliuk, kartu su visu fabrikeliu reikia kraustytis i Provenca, taptum milijoniere
nu jau nu jau, provancui tokiu nereikia. jis is savess grazus. negi ten pirktu kas tokius darbus

jazau kaip vasaros laukiu, planuojam ten nuvykti
QUOTE(pukučiai @ 2008 12 10, 13:54)
pukučiai, 10 Gru 2008 - 13:54, paraÅ�Ä—:
pukučiai, 10 Gru 2008 - 13:54, paraÅ�Ä—:
as irgi uzsiregistruoju i naujus namucius
Nu zyliukas kaip visada zavu
o tu nafaniu galetum perleisti ir mums bent po viena kad padetu (itariu ten ju daug)

as irgi uzsiregistruoju i naujus namucius
Nu
zyliukas kaip visada zavu
o tu nafaniu galetum perleisti ir mums bent po viena kad padetu (itariu ten ju daug)
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 10, 14:28)
kornelija.k, 10 Gru 2008 - 14:28, para�ė:
kornelija.k, 10 Gru 2008 - 14:28, para�ė:
nu o as kad ir suguldau vaikus, bet visvien tiek nepridarau... dazniausiai jau pati nieko nenoriu... aisku buna, kad pasedziu iki pirmos valandos. praita penktadieni ikvepta jusu visu spartaus darbo ir graziu rezultatu pasvenciau naktele (iki 4val.) vienai komodelei, tai nepamenu kada tiek keikiausi, nes taip ziauriai nesiseke
rezultatas dabar jau aisku mane dziugina, bet supratau, kad vis tik naktis miego metas ir kaip sau nori......
nu o as kad ir suguldau vaikus, bet visvien tiek nepridarau... dazniausiai jau pati nieko nenoriu... aisku buna, kad pasedziu iki pirmos valandos. praita penktadieni ikvepta jusu visu spartaus darbo ir graziu rezultatu pasvenciau naktele (iki 4val.) vienai komodelei, tai nepamenu kada tiek keikiausi, nes taip ziauriai nesiseke

rezultatas dabar jau aisku mane dziugina, bet supratau, kad vis tik naktis miego metas ir kaip sau nori......
QUOTE(efauto @ 2008 12 10, 15:19)
efauto, 10 Gru 2008 - 15:19, para�ė:
efauto, 10 Gru 2008 - 15:19, para�ė:
zyliuk, saunus darbai! man ta arbatos dezute labai patinka
o man irgi nakti pats darbymetis, as be 3 neinu miegoti(kartais dar ilgiau uzsisedziu), na aisku rytais ilgiau pamiegu

zyliuk, saunus darbai! man ta arbatos dezute labai patinka

o man irgi nakti pats darbymetis, as be 3 neinu miegoti(kartais dar ilgiau uzsisedziu), na aisku rytais ilgiau pamiegu
aciu aciu aciu
cia jum jum jum
galiu ir po nafania israsyt, tik jie nematomi, kartais ateina, ras ras viska ir padarom. nu bet pasakysiu kad ir pas jus kada uzsuktu
tuoj neuzilgo dar ikelsiu, bu uzsakymai skubus laukia, tai vel is peties pavarysiu