Mūsų pirmojo šokio daina - Dreams "Labai prašau" , tik ją dainavo... ILEX grupė
Labs, panos, as turbut isprotejau As noriu ABBA "I do I do I do"
QUOTE(paze @ 2010 11 18, 23:51)
Labs, panos, as turbut isprotejau As noriu ABBA "I do I do I do"
nieko tu neisprotejai, jei tik paciai patinka, tai pirmyn. o vyras irgi nori?
QUOTE(gulfos @ 2010 11 26, 17:28)
nieko tu neisprotejai, jei tik paciai patinka, tai pirmyn. o vyras irgi nori?
Jis nepriestarauja Sake galiu rinktis ka noriu. Tai as tarp abbos ir tarp Mark Anthony "I need you, I love you" Paklausykit ta antra, tikrai labai labai grazi daina.
QUOTE(paze @ 2010 11 27, 03:57)
Jis nepriestarauja Sake galiu rinktis ka noriu. Tai as tarp abbos ir tarp Mark Anthony "I need you, I love you" Paklausykit ta antra, tikrai labai labai grazi daina.
Labai grazi antra daina! Man tai lb uz sirdies griebia Dreams "labai prasau" ir L. Cohen " in my secret life"..tik pirma lietuviska ir zodziai kaip tik tinkantys prasmingi tai dienai...
O del Ramazocio tai joooo vyras kaip uoga!!! mmm.....
QUOTE(jums @ 2010 11 05, 11:26)
Mes lankem pramoginius praeita sezona Si rudeni labai vakarai uzimti, tai nespejam Bet galvojam pavasari ismokti rumba pasokti per vestuves, bent trumpai
O jei ne tai dainu laaabai daug pirmajam sokiui, net nezinom, ka rinktis Man lb patinka U2 su Mary J Blige One Arba Anastacia ir Ramazoti I belong to you
O jei ne tai dainu laaabai daug pirmajam sokiui, net nezinom, ka rinktis Man lb patinka U2 su Mary J Blige One Arba Anastacia ir Ramazoti I belong to you
QUOTE(biryte @ 2010 11 10, 17:40)
Mes šokome lėtą rumbą pagal šią dainą http://www.youtube.c...h?v=FjwXsfmzwys visiems labai patiko
Kokios jūs šaunuolės Visada norėjau ir noriu šokti ne tradicinį valsą, o kažką tokio Tikiuosi sulaukti tos dienos
QUOTE(pupiks @ 2010 11 28, 00:16)
Labai grazi antra daina! Man tai lb uz sirdies griebia Dreams "labai prasau" ir L. Cohen " in my secret life"..tik pirma lietuviska ir zodziai kaip tik tinkantys prasmingi tai dienai...
Nereali daina Kai šokom jos klausydamiesi, užmiršau viską pasaulyje...
QUOTE(Iceland @ 2010 11 29, 11:44)
<...> Visada norėjau ir noriu šokti ne tradicinį valsą, o kažką tokio <...>
Mes apie valsą net nemąstėm - oj, kaip nemėgstu tradicijų Ir dar man atrodo kvaila, kad tie, kurie nemoka šokti, prieš vestuves dar eina mokytis to
Ir apskritai nesuprantu, prie ko čia valsas per vestuves? Juk tai jaunųjų šokis, kurį jie turi šokti pagal savo mėgstamiausią dainą ir atsipalaidavę
(o nemanau, kad jaunieji, kurie valsą mokosi šokti prieš vestuves labai jau atsipalaiduoja - atvirkščiai, manau, būna įsitempę, kad tik ko nesupainiotų...)
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 11, 16:39)
Mūsų pirmojo šokio daina - Dreams "Labai prašau" , tik ją dainavo... ILEX grupė
Man sita daina irgi nereali Manau, kad mes ja rinksimes savo sokiui
o mes savo dienai ishsirinkom kaiptik vakar sia daina http://www.youtube.c...h?v=hSw3RHL05MI
QUOTE(Mislingoji @ 2010 12 05, 11:13)
mes pirmaji jaunuju soki sokokm pagal Kerbedzio -" del taves galiu"
o kaip jums Atlantos daina Niekas nebaisu?