Manau, kad cia labai individualus reikaliukas. Turi buti tokia daina, kad klausantis kojos tirptu, siurpuliukai kunu begiotu ir asareles slapcia riedetu
Vestuvine daina - tai kiekvienos poros istorija, nueitas kelias...kiekvienas ieskome daleles saves tuose zodziuose...
Baznycioje bus atliekama si daina, kuri yra musu meiles hitu hitas...jau daug daug metu...daina, kurios zodziai tobulai atspindi musu istorija:
http://www.youtube.c...h?v=QbN0g8-zbdY
Pirmajam sokiui issirinkome sia daina...MB jau dabar virtuveje judesius slifuoja:), bet jauciu - reikes profesonalias pamokeles palankyti:)
Musu perliukas:
http://www.youtube.c...h?v=ipoZbsc_3eU
Sekmes renkantis
I just called to say - I love you......
As ir mano vyras MUSU 2009 rugpjucio 1dieneles sventeje pasirinkome Walters & Kazha dainele "Feeling this touch". Tai musu daina, su ja prasidejo musu meiles istorija taigi nusprendeme savo pirmajam jaunavedziu sokiui panaudoti butent ja buvo nepakartojama
na o as su savo berniuku nenorim leto valso, tai vis pagalvojam apie idomesni soki, labai paskutiniu metu pradejau simpatizuoti Tinai Turner dainai http://www.youtube.c...h?v=aFhpruDMjXU
kadangi maniskis nemoka sokti, juolab neeilinis turetu buti valsas tai reiktu kreiptis pas choreografa, ar kazi galetu pasiulyti mums kokia kopozicija tokei dainai. Siaip uzsimerkus mazdaug isivaizduoju plustancia energija ir tempa. Kazi ar gautusi kas graziai padaryt ir romantiskai su tokia daina
kadangi maniskis nemoka sokti, juolab neeilinis turetu buti valsas tai reiktu kreiptis pas choreografa, ar kazi galetu pasiulyti mums kokia kopozicija tokei dainai. Siaip uzsimerkus mazdaug isivaizduoju plustancia energija ir tempa. Kazi ar gautusi kas graziai padaryt ir romantiskai su tokia daina
o musu daina, bonnie tylor - turn around visi verke, kai mes sokome
QUOTE(Devilscat @ 2009 11 03, 21:53)
o musu daina, bonnie tylor - turn around visi verke, kai mes sokome
tikrai grazi irgi labai daina, ir labai noreciau pamatyti jusu soki
tuokemes per Kaledas, tai musu valso daina buvo (nezinau tikslaus pavadinimo ) Kaledu nakti tylia
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 03, 21:59)
tikrai grazi irgi labai daina, ir labai noreciau pamatyti jusu soki
jei galeciau kazkaip cia ideti, ideciau, bet nera galimybiu as kai klausausi sitos dainos, man vis surpuliuikai per kuna eina, malonus prisiminimai
o jusu daina irgi labai faina
bet dar nenusprendem ar si tikrai bus, nezinau ka choreografe gales patars ir pasiulyt kaip iseitu sustatyt grazus sokis pagal toki tempa gan greita
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 03, 22:08)
bet dar nenusprendem ar si tikrai bus, nezinau ka choreografe gales patars ir pasiulyt kaip iseitu sustatyt grazus sokis pagal toki tempa gan greita
o mes pas choreografa vaiksciojom, mano pazistama turi savo sokiu studija, tai jos pasiulytas choreografas parinko daina ir pamoke mus, na originaliai isejo choreografai tikrai patars
Na mes tikro valso ir nesokome tiesiog apsikabinom ir judejom pagal muzika, tai buwo labai grazu mano pamergeles deka sokome muilo burbulu fone nuotraukos fantastisko