QUOTE(Svarune @ 2009 01 26, 15:51)
sveikutes....sos reikia pagalbos labai...........
maitinu vaikiuka savo pienu ale nutraukineju,nori nustoti nes darosi per sunku...beda ta kad nezinau ka reikia daryti.......padekit prasau patarimais kas turit kokius....
maitinu vaikiuka savo pienu ale nutraukineju,nori nustoti nes darosi per sunku...beda ta kad nezinau ka reikia daryti.......padekit prasau patarimais kas turit kokius....
mano draugei taip buvo, neeme visai papulio, arba po 5 min nuluzdavo prie kruties, tai ji nusitraukinejo, bet tuo paciu vistiek kruti duodavo, tai pomazu vaikas iprato, paaugo ir po kokio menesio eme kruti
Sunku ka ir patarti istiesu, tik tu viena gali zinoti kas tavo vaikui ir tau geriau
Papildyta:
QUOTE(Jjulie @ 2009 01 25, 13:44)
Aš pieną tik pašildau, nevirinu. O duodu iš paprasto buteliuko, bet jei pripratęs prie gertuvės su kietu snapu bandyk gal iš jo ir duot, nepamatis kad baltas
O dėl nutraukimo, jau visai nenutraukinėju, krutys nesunkios, pienas jaučiu jau nesigamina, bet dar neperdegė, yra dar krutyse
Bet kox gudrutis dėl užmigimo tavo mažius tai tikrai Aš dabar noriu pripratint, kad pas save lovytėj užmigtų mažė su buteliuku, nes kol kas pas mus lovoj užmiega su manim pašonėj, o po to perkeliu.
O dėl nutraukimo, jau visai nenutraukinėju, krutys nesunkios, pienas jaučiu jau nesigamina, bet dar neperdegė, yra dar krutyse
Bet kox gudrutis dėl užmigimo tavo mažius tai tikrai Aš dabar noriu pripratint, kad pas save lovytėj užmigtų mažė su buteliuku, nes kol kas pas mus lovoj užmiega su manim pašonėj, o po to perkeliu.
Daviau vaikui karves pieno, tai galvojau numirsiu is juoko, paeme buteliuka, pridejo man prie kruties ir psss sako, tipo pila is palpulio i buteliuko pats zvengia, bet i burna neiima
viskas ir as jau nebenutraukineju, pieno dar yra bet netempia ir neskauda
Jau kaip man gerai, net bijau prisikalbet , jau nakti miega neprabusdamas iki ryto nakciai uzmiega prie MTV, o diena isradom kita buda, apsikabina papuli, padedas galva salia ir uzmiega