Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(brasta @ 2009 01 23, 22:24)
Maniškis jau mėnuo kaip be MP. Labai džiaugiuosi, nes išmoko ir pats užmigti. Vartosi, kuičiasi, o paskui apsiverčia ant pilviuko ir užmiega. Naktį keliasi porą kartų, o būna, kad ir iki ryto išmiega. Džiaugiuosi nerealiai, nes beveik pusantrų metų mane "valgė" kiaurą naktį... 
Dieną atsigulam kartu ant lovos... jei nori pabėgt, tai pradžioj per jėgą neleidžiu... būna, kad ir paverkšlena, o tada užsikaria man ant pilvo ir užmiega...

Super, gera maitinti, bet turbūt gera ir nustoti maitinti jau paaugusį mažylį, ypač jei tave "valgo" ne tik naktį, bet ir dieną, jau daugiau nei pusantrų metų doh.gif
Reikia ir man pasiryžti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 01 24, 19:42)
Nesuprantu kas darosi ?Jau 5 dienos kai vaikas nebegauna pienuko o man kaip skauda krūtinę,ne krūtis, nes jo s visai nepritvinkusios ir neveržia,o po krūtinės ląsta ypač iškvėpiant.Anuos, kaip maitinau tokio skausmo neprisimenu matyt ir neskaudėjo.Gal skausmas susijęs su maitinimo nutraukimu?  g.gif ar jums taip nebuvo?

Nu idomiai, man tai kartais sone ir nugaroj paskausta irgi toks idomus skausmas uzeina, bet galvoju nu negi nuo to kad maitinima nutraukiau g.gif
Atsakyti
as irgi penktadieni nutraukiau maitinima. mazyliui 1.5 metu.
skauda krutis, jos prisipilde, kietos. truputi nusitraukiau, bet skausmas nepraeina. ar taip turi buti? kada pienukas nustoja gamintis? pasidalinkit savo patirtimu, kaip jums buvo.
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2009 01 23, 15:05)
Kaip tik galvojau kaip jums sekasi  bigsmile.gif
As pries para buvau nusitraukus, bet tik 10 ml, tai dabar galvoju melztis ar ne daugiau , bijau kad nepasidarytu guzu  unsure.gif  bet gal ir nebesigamina daugiau to pieno, krutys lyg ir nesunkios.  na pakol netemps, tol nemelsiu.

Ir mano pradejo gerai miegot naktim, kaip senai as taip kietai miegojau  thumbup.gif
Dvi naktis pirmas tik prastai buvo, bet dabar ismoko ir priprato uzmigt be papo, bet tai kietai jis pas mane sugalvojes  lotuliukas.gif vakare atsigula kaip as ant pagalves rodo kad telika ijungciau ir dar ne bet ka, o tik muzikini kanala, parodo kad reik pagarsint, apsikabina buteliuka (su vandieniu) nusuka galva i sona ir po dvieju dainu uzmiega  lotuliukas.gif nakti prabunda  (vakar 5 val siandien 3val.) vel rodo i telika, as jam vel muzikini kanala, po dainos miega, 9 atsikelia (kaip laikrodukas)  ir sako amam, tada einam i virtuve koses valgyt  thumbup.gif

Karves pieno as jam anksciau buvau davus, neeme visai, aplamai nieko neeima kas baltos spalvos, ir savo pieno nusitraukus daviau - neeme, nei jogurto nei actimelio nei varskes  doh.gif jogurta tik su melynem valgo-nes melynas.

bet sakiau reikes pabandyt duot karves pieno. o jus ji uzvirinat? ir is kokio buteliuko duodat gert? kur su soske? nes maniskis geria arbatas ir vandieni is buteliuko su kietu snapeliu, gal piena nakciaii reiktu pabandyt duot is buteliuko su soske? g.gif

Aš pieną tik pašildau, nevirinu. O duodu iš paprasto buteliuko, bet jei pripratęs prie gertuvės su kietu snapu bandyk gal iš jo ir duot, nepamatis kad baltas smile.gif

O dėl nutraukimo, jau visai nenutraukinėju, krutys nesunkios, pienas jaučiu jau nesigamina, bet dar neperdegė, yra dar krutyse smile.gif

Bet kox gudrutis dėl užmigimo tavo mažius tai tikrai lotuliukas.gif Aš dabar noriu pripratint, kad pas save lovytėj užmigtų mažė su buteliuku, nes kol kas pas mus lovoj užmiega su manim pašonėj, o po to perkeliu.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2009 01 25, 12:01)
as irgi penktadieni nutraukiau maitinima. mazyliui 1.5 metu.
skauda krutis, jos prisipilde, kietos. truputi nusitraukiau, bet skausmas nepraeina. ar taip turi buti? kada pienukas nustoja gamintis? pasidalinkit savo patirtimu, kaip jums buvo.

Aš nutraukinėjau pienuką, kad krutys būtų jau ne kietos ir kad neskaudėtų, tai gana dažnai pirmas 2 dienas, po to pradėjo mažiau gamintis, dar po 2 nustojo visai, arba laabai mažai. smile.gif Sėkmės! Paskaityk temą, daug patarimų rasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 01 24, 18:42)
Nesuprantu kas darosi ?Jau 5 dienos kai vaikas nebegauna pienuko o man kaip skauda krūtinę,ne krūtis, nes jo s visai nepritvinkusios ir neveržia,o po krūtinės ląsta ypač iškvėpiant.Anuos, kaip maitinau tokio skausmo neprisimenu matyt ir neskaudėjo.Gal skausmas susijęs su maitinimo nutraukimu?  g.gif ar jums taip nebuvo?

Gal jums skauda nerva tarp sonkauliu. Paskambinkit gyd., papasakokit, patars tabletes. Manau tai nera susieja su maitinimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 01 24, 00:03)
sory bet nematau prasmės keist krūtį buteliuku ir žinduku schmoll.gif . juk paskui reikės nuo butelio atpratinėt. metinuką jau laisvai gali mokyt gert iš puodelio, tada ir teisingas įprotis formuosis - ne pačiulpt prieš užmiegant, o tiesiog atsigert.

Tai, kad negeria niekaip, bandžiau ir su snapeliu, ir paprastai iš puodelio niekaip nenusiramina. Ir iš vis pienuką geria tik iš buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 01 24, 20:42)

Ir aš manau, kad čia nesusiję su žindymo nutraukimu 4u.gif Geriau kreipkitės pas šeimos gydytoją, kad, kaip ir minėjo, nebūtų nervo uždegimas, ar kokie plaučiai g.gif Na, mes čia galim priburti, tad tikrai geriau pas gydytoją nueit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes....sos reikia pagalbos labai...........
maitinu vaikiuka savo pienu ale nutraukineju,nori nustoti nes darosi per sunku...beda ta kad nezinau ka reikia daryti.......padekit prasau patarimais kas turit kokius....
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 01 26, 15:51)
sveikutes....sos reikia pagalbos labai...........
maitinu vaikiuka savo pienu ale nutraukineju,nori nustoti nes darosi per sunku...beda ta kad nezinau ka reikia daryti.......padekit prasau patarimais kas turit kokius....

labukas
o kodėl nusitraukinėji? neima krūtinės? kaip suprantu, kūdikėlis dar visai mažiukas?
Atsakyti
QUOTE(domice @ 2009 01 26, 17:36)
labukas
o kodėl nusitraukinėji? neima krūtinės? kaip suprantu, kūdikėlis dar visai mažiukas?

visai mazutis savaite tik ryt...neima mano papulio...spjauna
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 01 26, 17:55)
visai mazutis savaite tik ryt...neima mano papulio...spjauna

net nežinau, ką tau patarti, žinoma, nusitraukinėt, tai dvigubas darbas, bet dėl mažylio...
Pirmos dienos ir man labai sunkios buvo, maitinau ir pirmąjį sūnelį, maitinu ir antrąjį, bet gal pasistenk, tik pirmos dienos, paskui tikrai viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti