QUOTE(Jurgita26 @ 2009 01 19, 23:47)
Skaitau jau kelinta diena sita tema
noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...blogiausia tai, kad jis neima tucio, negeria is buteliuko, beveik nieko nevalgo tik mp, aisku kaip ir daugeliui uzminga tik atsigeres pienelio. Tik ateina laikas miegot jis jau patenkintas lovoj ropoja pas mane ir glaudzias prie krutine ir taip graziai "kalba".
O mintys apie nutraukima kyla del dvieju priezasciu, pirma todel, kad beveik nieko nevalgo papildomai, padariau kraujo tyrimus-hemoglobinas 105
, galvoju jei neduosiu mp gal geriau valgys kita maista.
Antra priezastis del aplinkiniu klausinejimo "ar dar tu tebemaitini", pradejau jaustis nemaloniai lyg tas mano vaikas jau koks pirmokas butu, kazkaip net geda sakyti, jo dar maitinu.
Gal kuri esat susidurusi su tuo, kad vaikas apart mp nieko nenori valgyt.
Aplinkinių mažiausiai klausyk! Maitinimas tai privalumas ir iki 2 metų galima maitint bele būtų noras
Mano dukrytės praktiškai pagrindinis maistas buvo irgi MP, visą kitą valgė priklausomai nuo nuotaikos, mėsą sunkiai sekėsi duot. Hemoglobinas pastoviai apie 105-110, dabar baigiam gert Floradix, savaitė jau kaip nebemaitinu, daug geriau valgyt pradėjo, bet su mėsa vistiek sunkiai sekasi.
Tiesa irgi neėmė čiulptuko ir iš buteliuko po porą gurkšnių tik vandenuką gėrė, užmigdavo su papu. Dabar labai sėkmingai užmiega gerdama karvės pieną iš buteliuko ir užmiega apsikabinus
taigi jei pasiryši nutraukt vis dėl to tikrai nebijok, vaikas pats suras kaip jam užmigt
Aš labiausiai pergyvenau, kaip užmigs.. ir va labai dabar džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(zizina @ 2009 01 20, 11:28)
Pas mus tas pats, as irgi nuo penktadienio neduodu visiskai, praso kartais dar papi(ypac naktim) bet kai parodau, sako fuui. na va siandien nakti tai tik du kartus atsikeles paverke papio, paskui nurimo ir uzmigo, palyginus su vakar naktim, tai sakyciau labai gerai miegojo.
Diena uzmigt irgi paisidare sunku, pakol neprisiduksta ir nepavargsta, tol neuzmiega, nei supt nei paglostyt nesiduoda visai. Ir aplamai anksciau jei verkia , tai prie papo nurimdavo, o dabar verkia ir nezinau kaip ji nuraminti
Nors tiesa valgyt pradejo tai normaliai
besotis pasidare
Papildyta:
oho, nieko sau truputi
puslitri pieno prisimelzt
As pirma diena 200 ml tik, o dabar isvis 30-20 ml nusitraukiu
Nu va tokia aš pieninga
dabar jau nenutraukinėju visai..
ir man atrodo nesigamina jau pienukas, nors yra dar papuose.
Maniškė naktim labai gerai miegot pradėjo
po vieną kartą keliasi ir užmiega, kai paimu pas save į lovą, vakar visą naktį išmiegojo, 8a kaip laikrodukas pabunda, pienuko einam pašildom išmaukia ir toliau miega iki kokių 10val. Užmiegam dieną ir vakare irgi su pienuku, tai labai lengva dabar
O tu bandei duoti pieno paprasto? SUsitvarkė gal jau užmigimas?