Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(saule1 @ 2010 01 12, 19:25)
Čia mano vyrui toks prašymas butu neimanomas dalykas turbut pagalvotu kad man ne visi namie biggrin.gif  as ir pati nedrysciau turbut sakyt biggrin.gif

patikėk, kai per ašaras nuo beprotiško skausmo (nevilties, baimės, temperatūros (pvz., 42)) nei vaiko, nei vyro nematai, gali prašyt beleko... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Mano mazajam 14, 5 men. ir as jau pagalvoju apie maitinimo pabaiga, bet irgi nezinau kaip tai kuo ramiau padaryti. Pas mus jau prasidejo drabuziu tampymai ir man tas visai nepatinka, aisku kai namie sedim tai demesio nekreipiu, bet kai aplink svetimi zmones tai nelabai smagu blush2.gif
As mastau apie buteliuka su pienu ar arbatele kokia, kaip jus manot gal kas bandet? Nes mazasis pats be mamos neuzmiega. Tik galvoju ar begdama nuo vilko neuzlipsiu ant meskos, nes po to ir nuo buteliuko atpratint kazkaip reikes doh.gif
Atsakyti
pienukas ar arbatele gera mintis, bet buteliukas tikrai ne, nes jau per didelis taviskis jau. rinkis kad ir puodeli su snapeliu, aisku, guledamas negales is jo gerti, bet juk reikia kazkaip ismokti uzmigti be to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 01 14, 17:26)
Labutis visiems 4u.gif
Mano mazajam 14, 5 men. ir as jau pagalvoju apie maitinimo pabaiga, bet irgi nezinau kaip tai kuo ramiau padaryti......

Pasakysiu, kaip man buvo (o maniškui tada buvo 13 mėn.).
Kadangi laukiamės sesės ar brolio, tai vaiko daktarė patarė kuo greičiau nujunkyt ("Kiekvienam vaikui savo, neskriausk mažiuko")..
Bandžiau pirkt mišinį (tipo rast pakaitalą MP ir prie jo pripratint), bandžiau po truputį jo duoti.. Vajeeee.. Kokie buvo nepasitenkinimai, tik paragauja ir feeee, reikia MP.. Ir greitai! Ir labai! smile.gif Ir iš buteliuko daviau, ir iš puoduko su snapeliu.. Nė per kur.. Kad ir iš paprastos stiklinės. Tik pamato, kad balta ir neįsiūlysi niekaip. Dar truputį truputį gėrė vanilės skonio pieną.. (bet labai truputį) Taigi planas A žlugo. B - grubiuoju būdu (baba papo ir viskas).. Pasirinkom Kalėdų šurmulį (jį galima ir dirbtinai sukurti pvz. važiuojant į svečius). Paskutinę dozę vaikis gavo Kūčių rytą. Vakare pas mano tėvus iki važiavimo namo = užmigimo. Kalėdos vyro kaime iki užmigimo. Kai veiksmo daug, nebuvo kada lįst prie manęs (na, nesirodai arti, nušnekina, jei reikia). Panika ir didis pasipiktinimas buvo tik Kadėdų paryčiais. Tada sugebėjau įsiūlyt iš stiklinės atsigert mano nutraukto MP iš vakaro (bo oi kaip reikėjo nusitraukt).. Paragavo, buvo šokiruotas, kad taip skanu ir iš stiklinės lotuliukas.gif Pagėrė pagėrė, ėjom miegot ir vsio. Daugiau jokių lindimų nebuvo.. Man pačiai buvo lengvas šokas.. Nes žiauriai bijojau, kad ilgai ir skausmingai kankinsimės.. O čia taip lengvai. Žinoma, nusitraukinėjau papus (ir dabar dar stebiu) keletą sav. Taip pat būna, kad dabar nei iš šio nei iš to lenkiasi, lenda prie papų kaip prieš maitinimą. Bet ramiai palinguoju apsikabinus, duodu atsigert vandens ir viskas..
Taip kad, bijančios proceso mamos, žinokit, kad gali būti tai ir labai lengvas procesas.. Arba man žiauriai pasisekė cool.gif
Tiesa, daktarė sakė, kad po kokio gero mėn po nujunkymo jau galima pabandyti duoti mišinio (jei gers doh.gif ). Rekomendavo pieną vaikams Similac Gain. Na, jis sotus, geras bla bla.. Dar nebandėm..

Atleiskit, išsiplėčiau 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus buvo taip kad mes pries kokie 3 gerus men jau mokėjom gert is puodelio ir is Avento su snapeliu tai man nekilo problemyciu del to mamytės kurios baiminasi kad nenori pratint prie buteliuko gal pirmiausia pabandykit duot arbatėlės ar sultyciu gert is puodelio bent jau mano dukrytė kažkaip labai greitai iprato is puodelio tai va mes kadangi pati pries savaite baigiau maitint jau rasiau savo istorija tai nesikartosiu ax.gif pienuka geriam is buteliuko arbatyte is puodelio su snapeliu cia buna nakciai paruosti buteliukai tai dukrytė net zaidzia parodo paduok viena buteliuka paskui kita biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Norėčiau sulaukti Jūsų patarimų apie žindymo nutraukima. Bet prieš tai papasakosiu kokia mūsų situacija.

Mano sūnui po savaitės sukaks 10 mėnesių. Prieš pora savaičių nusprendžiau pradėt matinimo nutraukimo procesą ax.gif Na ir pirmiausia, palaipsniui, nuėmiau visus rytinius, vakarinius matinimus (vietoj MP pradėjau duot mišinuką, tačiau jo išgeria mažai). Na ir dabar liko tik 2 maitinimai per parą, t.y. vieną kartą dieną ir naktį vieną kartą. Na ir dabar atėjo laikas nuimti kažkurį iš dviejų likusių maitinimų, tik niekaip neapsisprendžiu kurį geriau nuimti. Todėl prašau jūsų patarimo, kaip jūs manote, kurį geriau nuimti.
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 20, 16:49)
Sveikos mamytes  4u.gif  Norėčiau sulaukti Jūsų patarimų apie žindymo nutraukima. Bet prieš tai papasakosiu kokia mūsų situacija.

Mano sūnui po savaitės sukaks 10 mėnesių. Prieš pora savaičių nusprendžiau pradėt matinimo nutraukimo procesą  ax.gif  Na ir pirmiausia, palaipsniui, nuėmiau visus rytinius, vakarinius matinimus (vietoj MP pradėjau duot mišinuką, tačiau jo išgeria mažai). Na ir dabar liko tik 2 maitinimai per parą, t.y. vieną kartą dieną ir naktį vieną kartą.  Na ir dabar atėjo laikas nuimti kažkurį iš dviejų likusių maitinimų, tik niekaip neapsisprendžiu kurį geriau nuimti.  Todėl prašau jūsų patarimo, kaip jūs manote, kurį geriau nuimti.

As manau kad gal geriau diena nuimti, nes ir visi gydytojai sako, kad naktinis maitinimas maziams pats naudingiausias smile.gif
Atsakyti
4u.gif Aš taip pat tos pacios nuomonės kad geriau diena nuimt maitinima
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif , taip ir padarysiu. Dieną nuo rytojaus pradėsiu nebeduot. O po savaitėlės ir naktį nebeduosiu. Bet tada jaučiu bus košmaras. Nes dieną tai galiu užmigdyt vežimuke ir be pieno. Bet naktį kai pabunda ir, jei neduodu, tai tenka keltis ir nešiot, ir tai dar verkia. O buteliuką su mišinukų tai kaip trenkia biggrin.gif Neįsivaizduoju ką reikės daryt, negi visą naktį nemiegot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 21, 17:29)
Ačiū už patarimus  4u.gif , taip ir padarysiu. Dieną nuo rytojaus pradėsiu nebeduot. O po savaitėlės ir naktį nebeduosiu. Bet tada jaučiu bus košmaras. Nes dieną tai galiu užmigdyt vežimuke ir be pieno. Bet naktį kai pabunda ir, jei neduodu, tai tenka keltis ir nešiot, ir tai dar verkia. O buteliuką su mišinukų tai kaip trenkia  biggrin.gif  Neįsivaizduoju ką reikės daryt, negi visą naktį nemiegot? doh.gif

Taip, nutaikyk savaitgali, vyra priprasyk i pagalba ir nesiokit 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti