QUOTE(camillyte @ 2009 01 22, 16:00)
tarp kitko nei manes, nei brolio mama krutimi nemaitino... as pati neemiau, o brolis nesugebedavo istraukt normaliai ir paskui budavo neprivalges, mama nezinodavo ko jis saukia, ar kad valgyt nori ar dar kazkas.. o matinti kas pusvalandi, tai irgi nesuprantu to.. man rodos yra ka namuose ir be to veikti - bent kartais reikia apsitvarkyti, valgyt pagaminti, dar kazka padaryti... pirmus menesius abiem atvejais nusitraukinedavo, bet cia jau taip sakant vistiek vaikas nepajusdavo to nusiraminimo ir artumo pagal jus, nes maitindavo is buteliuko.. tai kaip cia dabar iseina? kad mama musu nemylejo ar mes jos? ir ji nesirupino mumis?
nes pagal jus tik krutis yra nusiraminimo ir artumo israiska
Kiekvienas maitinimo krutimi atvejis yra skirtingas. Vienom visa maitinimo laikotarpi tenka iskesti visokius sunkumus, pas kitas pieno buna mazai arba labai daug, kitom labai pasiseka ir neturi jokiu problemu. Na cia daug atveju galima butu vardinti
. Pirmiausia tai labai svarbu pacios motinos poziuris i maitinima
, kaip kazkas kazkur buvo pasakes "99 proc sekmingo maitinimo slypi moters smegenyse"
.
As savo pirmaji vaika ismaitinau 3 metus
, nesijauciu del to kazkokia didvyre ar pan, niekada nebuvo nemaloniu situaciju, kad vaikas rekdamas krapstytu krutine ar pan, nors netgi giminaiciams atrode keistas mano toks pasirinkimas( maitinti iki 3m), sakydavo iskrypeli dar koki uzauginsi
Dabar dukryte maitinu jau 1.9 metus
. Niekada nebuvo jokiu sunkumu
.
Beje, krutine mano tikrai netapo kokia nutysusi, sutrukinejusi ar pan. Esu jauna, plona ir kas mane pamano negali patiketi, kad turiu jau 2 vaikus( juolab, kad pirmam 8 mrtai
) Gal man tiesiog labai pasiseke
.
Niekada nereikia remtis atskirais atvejais, kaip kad tu - manes nemaitino, brolio namaitino ir t.t. Jeigu pradesi dometis maitinimu krutimi, skaitysi literatura apie tai, galbut susidarysi kita nuomone
.
As manau, kad kiekvienos motinos asmeninis reikalas maitinti savo kudiki krutimi ar ne, ir kiek maitinti. Niekada nesmerkiu tu, kurios maitina tik misinukais( kad ir turi savo pieno), nors man atrodo kad tai daryti, uzima kur kas daugiau laiko
. Ir tai jokiu budu nereiskia, kad ji savo vaika myli maziau, ar juo nesirupina