Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Mamytes, o tos, kurios nutraukiat zindyma, ar duodate koki pakaitala vaikui, pvz. misinuka, ar piena, ar jogurta ar dar ka nors pries miega ir nakti?
Atsakyti
QUOTE(Briediene @ 2009 11 17, 17:35)
Mamytes, o tos, kurios nutraukiat zindyma, ar duodate koki pakaitala vaikui, pvz. misinuka, ar piena, ar jogurta ar dar ka nors pries miega ir nakti?

na jusu amziuj dar reiketu misinuko duot atsigert, paskui jau pereisit prie paprasto pienuko palaipsniui, bet faktas tas, kad reikia ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 11 07, 22:36)
Patikrink kraujuka ir jei viskas gerai nusiramink.....  4u.gif Reiskia tavo maziui uztenka... Mano princese kuri laika ir tik MP ir duoniukus valge. Bet dabar jau "kapoja" ir daugiau maisto.

Kiek gyd. tiek nuomoniu. Mano gyd. dziaugiasi kad vis dar maitinu ir vis palinki sekmes ir katrybes  drinks_cheers.gif

Mano mazule ir jau didele ( 1m ir 4men.)ir nora atsigerti MP reskia samoningai ir aiskiai. Pradzioje zodis "mmm niam niam", po to vedasi i kambari, rodo i pagalve ir deda galvyte ant lovos. O man paprasius uzdaryti duris, su didziausiu malonumu ir greiciu jas uzdaro.
Noreciau ir as parpti visa nakti nesikeliant, taciau maze keliasi kas 3-4val. MP. Uzsiminus apie nujunkima vyras maldauja nenutraukti, mat ir jis MP triubino iki 2,5 metu. Tiesa, mano mazule nuo pat gimimo neeme buteliuko. Dabar geriame is buteliuko su snapeliu vandenuka, kurio nakti nei perkur neisiulau.
Tad linkiu sau ir jums sekmes ir kantrybes. Nevirkdykit savo angeleliu, nesiimkit drastisko nujunkymo. MP pienas, prisiglaudimas prie mamos jiems labai reikalingas. Kiekvienas vaikas turi savo nusijunkimo laika. Tikiuosi mano laikas tuoj aties  mirksiukas.gif  ax.gif

Musu situacija labai panasi rolleyes.gif Reikia MP ,nors tu ka blush2.gif Bet as jau labai pavargau nuo kelimosi naktimis.Jau noreciau nebeduoti pienuko.tik nezinau ,kaip sumazinti pienuka,ka gerti,kal yra kokie vaistai,kurie mazina laktacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 11 22, 18:59)
Musu situacija labai panasi rolleyes.gif Reikia MP ,nors tu ka blush2.gif  Bet as jau labai pavargau nuo kelimosi naktimis.Jau noreciau nebeduoti pienuko.tik nezinau ,kaip sumazinti pienuka,ka gerti,kal yra kokie vaistai,kurie mazina laktacija? g.gif

mazinkit MP maitinimu skaiciu palaipsniui ir pienuko savaime po truputi mazes, jau manau jokiu vaistu dabar nereikia, vis po viena maitinima nuimkit, kol isvis baigsit 4u.gif
Atsakyti
visiškai pritariu dėl pieno mažinimo drinks_cheers.gif
pati iki 10 mėn maitinau apvalią parą, po to po vieną maitinimą vis nuimdavau ir iki dabar maitinau tik naktimis. bet apsisprendėm jau baigti, tai naktim ir pradėjau mažinti. krūtinė pati derinasi ir mažiau begamina pieno (nejauti krūtinės tempimo ir pieno pertekliaus). dabar tik prieš naktinį miegelį beduodu, nes šios procedūros nutraukimas bus sudėtingiausias mano vaikui doh.gif
Atsakyti
sveikos. maitinimas sutvertas pacios gamtos, pieno atsiradimas, gamyba ir maitinimo nutraukimas. Viskas, jei yra daroma laiku yra labai lengva, paprasta, greita ir neskausminga nei vienai pusei. Piena nutraukti patariama naturaliai sulaukus involiucijos, jos pozymius galite rasti internete, knygose... Involiucija gali prasideti ne anksciau kaip po 1.5-2 metu amziaus, pienas savo sudetimi pasidaro panasus i priespieni, jame tuo metu itin daug imunoglobinu, taigi vaikiukas pasistiprina dar keliems menesiams i prieki mirksiukas.gif Mums metas nutraukti maitinima atejo, kai dukrytei buvo 2 metai ir 1 menesis, pasitelkusi zinias ir nuojauta nutraukiau maitinima labai lengvai, o dukryte po 2 dienu jau nebeprase pienuko visai, pienas nustojo gamintis naturaliai, jokio krutu tempimo, jokio nepatogumo nebuvo. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, turiu pora klausimu, jei pas mane likes tik vakarinis maitinimas MP jokiu dieniniu jokiu naktiniu maitinimu jau nebera, ar jai reikalingas dar misinukas ar pakanka to vieno maitinimo per diena???ir antras-kada prasideda menesines pabaigus naktini maitinima??aciu
Atsakyti
sveika, ziurint, kokio amziaus vaikas, jei iki metu, tai reiketu dar butinai papildomai misinuko, jei vyresnis, turbut uztektu tavo pienuko, nors, jei nori, duok gerti karves pieno ar misinuko. O menesiniu atsiradimas kazka bendro turi su naktiniu maitinimu g.gif Na, nemanau, cia jau kiekvienai moteriai skirtingai, man mmm atsirado po 1,5 metu, vis dar maitinant krutimi ir nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums niekaip nesiseka nebevalgyt nakti unsure.gif nezinau net jau ka ir bedaryt... keliasi kas valanda, kartais kas pusvalandi verysad.gif buna naktu, kada leidzia pamiegot ir kelias kas kokias 3 valandas, bet labai retai. kazkaip galvoju, kad kai nebegaus naktim pieno gal maziau ir kelsis, bet kaip to pieno nebeduot? rekia kaip pasiutus, buteliuka musa, vandens negeria unsure.gif diena - jokiu problemu, atsigeria pries pietu miega misinuko ir pati uzmiega. vakar vakare jau ir pries nakti uzmigo is buteliuko gerdama, bet po pusvalandzio vel mamos reikejo. siaip daug skaiciau ta tema, daug mamu sako, kad ateis laikas ir atpras, bet kad jau pavargau. beveik 1,5 metu nesu normaliai miegojus nei vienos nakties. o ir to pienuko jau nebera daug, tai pries ryta bando traukt, nebelabai bega, vel rekia. na, zodziu, nezinau ka daryt. gal kokiu patarimu kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2009 12 09, 15:22)
ir antras-kada prasideda menesines pabaigus naktini maitinima??aciu

Kaip jau minejo mamyte pries pora postu, naktiniai maitinimai nesusije su menesinem - man su visais vaikais menesinesines grizo pilnu tempu juos maitinant tiek nakti, tiek diena, kai buvo praeje 45 ir 6 men po gimdymo. O kitom mamytem zinau, kad ir prretinus maitinimus, menesines grizta tik pilnai nujunkius vaika - po metu, pusantru ir pan. Tai labai individualu, kiekvienai skirtingai 4u.gif

QUOTE(Wriedna @ 2009 12 09, 23:36)
o mums niekaip nesiseka nebevalgyt nakti  unsure.gif nezinau net jau ka ir bedaryt... keliasi kas valanda, kartais kas pusvalandi  verysad.gif buna naktu, kada leidzia pamiegot ir kelias kas kokias 3 valandas, bet labai retai. kazkaip galvoju, kad kai nebegaus naktim pieno gal maziau ir kelsis, bet kaip to pieno nebeduot? rekia kaip pasiutus, buteliuka musa, vandens negeria  unsure.gif  diena - jokiu problemu, atsigeria pries pietu miega misinuko ir pati uzmiega. vakar vakare jau ir pries nakti uzmigo is buteliuko gerdama, bet po pusvalandzio vel mamos reikejo. siaip daug skaiciau ta tema, daug mamu sako, kad ateis laikas ir atpras, bet kad jau pavargau. beveik 1,5 metu nesu normaliai miegojus nei vienos nakties. o ir to pienuko jau nebera daug, tai pries ryta bando traukt, nebelabai bega, vel rekia. na, zodziu, nezinau ka daryt. gal kokiu patarimu kas?  g.gif

Galiu tik paguosti, kad ne tu viena taip kankiniesi - maniskei jau 2m.8men, o ji per nakti keliskart prabunda pazisti ax.gif Ir lygiai taip pat kaip tu, nezinau ka daryti. Rytoj isvaziuoju kelioms dienoms, nebusiu namie 4 naktis, tai turiu vilties, kad mazoji atpras nuo naktiniu valgymu bigsmile.gif Dieniniu irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 12 10, 00:50)
Rytoj isvaziuoju kelioms dienoms, nebusiu namie 4 naktis, tai turiu vilties, kad mazoji atpras nuo naktiniu valgymu bigsmile.gif Dieniniu irgi ax.gif

Butinai parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif sekmes jums 4u.gif

Tiesa, dar skaiciau, kad reikia vaika palikt su kokiu nors kitu artimu zmogum, bet kad maniske net tetukui ant ranku nakti klykia, nors diena isikabinus i koja vaiksto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wriedna: 09 gruodžio 2009 - 23:56
Pieno gamyba mazina metu arbata.
Atsakyti