Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(ramsaite @ 2009 10 30, 17:04)
Viskas butu gerai, jei ne tai kad atsisako valgyti normalaus maisto, atrodo tik mano pienelio ir nieko kito nenori, suvalgo pusrycius tarkim ir tik pienukas, cia

Patikrink kraujuka ir jei viskas gerai nusiramink..... 4u.gif Reiskia tavo maziui uztenka... Mano princese kuri laika ir tik MP ir duoniukus valge. Bet dabar jau "kapoja" ir daugiau maisto.
QUOTE(vysnia_77 @ 2009 11 05, 17:51)
Jungiuosi mamytės ir aš prie jūsų wink.gif
Šiandien buvau pas gine ir pasakiau kad norėčiau nutraukti maitinimą. tai jinai ojojojjjj, būtinai! tiek ilgai nereikia maitinti! ir t.t.... vienu žodžiu pasijutau nekaip...

Kiek gyd. tiek nuomoniu. Mano gyd. dziaugiasi kad vis dar maitinu ir vis palinki sekmes ir katrybes drinks_cheers.gif

Mano mazule ir jau didele ( 1m ir 4men.)ir nora atsigerti MP reskia samoningai ir aiskiai. Pradzioje zodis "mmm niam niam", po to vedasi i kambari, rodo i pagalve ir deda galvyte ant lovos. O man paprasius uzdaryti duris, su didziausiu malonumu ir greiciu jas uzdaro.
Noreciau ir as parpti visa nakti nesikeliant, taciau maze keliasi kas 3-4val. MP. Uzsiminus apie nujunkima vyras maldauja nenutraukti, mat ir jis MP triubino iki 2,5 metu. Tiesa, mano mazule nuo pat gimimo neeme buteliuko. Dabar geriame is buteliuko su snapeliu vandenuka, kurio nakti nei perkur neisiulau.
Tad linkiu sau ir jums sekmes ir kantrybes. Nevirkdykit savo angeleliu, nesiimkit drastisko nujunkymo. MP pienas, prisiglaudimas prie mamos jiems labai reikalingas. Kiekvienas vaikas turi savo nusijunkimo laika. Tikiuosi mano laikas tuoj aties mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 11 07, 21:36)
Kiekvienas vaikas turi savo nusijunkimo laika. Tikiuosi mano laikas tuoj aties  mirksiukas.gif  ax.gif

Ir as to laiko laukiu kaip isganymo. Bet kai pakalbejau su mamyte, kurios sunelis attsisake MP beveik 4m., issigandau, kad ir man teks tiek laukti, nes kol kas jokiu pozymiu, kad eitume link nujunkymo ax.gif Bet jei reiks, tai lauksiu smile.gif
Atsakyti
man teko su dukra pagulet ligonineje 5 paras tai mano maziukas buvo su tetuku, mano pienelio gaudavo du kart paroje kai atvaziuodavo su teciu ir nakciai mano nutraukta is buteliuko. apetitas jam su tetuku tikrai nepakilo. man pienelis sumazejo ir grizus namo jis praso ir praso duodu bet maza jam. uz tai virukas pats pradejo lapnot maista su tokiu apetitu.grazu ziuret smile.gif
Atsakyti
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2008 12 09, 23:26)
Sveikos mielos mamytes  smile.gif
Nusprendziau nebezindyti savo mazylio,bet nezinau kaip nutraukti pieno gamyba g.gif is savo patirties parasykite kaip jus nutraukete zindyma.Ka darete?
Is anksto dekoju  thumbup.gif

Praeita tema
Pirma tema
Antroji tema
Trecioji tema

Aš žindžiau iki sūnui sukako 10 mėn.Nutraukimas vyko pamažu...kadangi dirbau ir žindžiau-tai jau nuo 8 mėn pradėjau mažinti maitinimų skaičių...ryte ir po darbo matindavau pati(kartais naktį), o darbe jau nebe kas trys valandos bet kas valanda nusitraukdavau...taip mėnesį...po to pradėjau darbe nebenusitraukinėti, o tik grįžusi duodavau ir rytais (bei naktį jei atsibusdavo)...tai 10 mėn suėjus ir man dingo pienas ir vaikas krūties nebeieškojo visai...dabar liko tik keli lašai priešpienio...iš krūtinės neliko nieko sad.gif (o taip džiaugiausisavo krūtine kol maitinau )...bet užtat vaikas valgo absoliučiai visas košes ir ne tas žodis valgo smile.gif)) kerta kaip priklauso wub.gif iš tikro esu įsitikinusi, kad maitinimas ir psichologija moters-labai susiję..nes kai tik pradėjau viduje nebenorėti maitinti (intensyvus darbas ir nuo antro mėnesio intensyvus nusitraukinėjimas patalpoje, kur net atsisėsti nėra kur)-nuo to laiko pastebimai pradėjo mažėti pieno...nors ir tuo metu dar kaip ir intensyviai nusitraukinėjau-tačiau pienas vien nuo minties, kad nebenoriu maitinti-tiesiog akyse mažėjo..taip, kad viskas tarpusavyje labai glaudžiai susiję...
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 11 07, 22:36)
Tad linkiu sau ir jums sekmes ir kantrybes. Nevirkdykit savo angeleliu, nesiimkit drastisko nujunkymo. MP pienas, prisiglaudimas prie mamos jiems labai reikalingas. Kiekvienas vaikas turi savo nusijunkimo laika. Tikiuosi mano laikas tuoj aties  mirksiukas.gif  ax.gif

Pritariu jums visu 100% drinks_cheers.gif Maitinau savo mažulėlį iki 2,5 metų. Bandžiau nutraukti maitinimą anksčiau, kadangi jau pati to norėjau. Pradėjau mažinti maitinimus, palikau tik dieną prieš pietų miegelį ir vakare prieš miegą. Po kokio mėnesio bandžiau visai nebeduoti, bet jis tam labai paprieštaravo doh.gif doh.gif doh.gif labai labai gailiai verkė ir mačiau, kad vaikelis dar nėra pasiruošęs to atsisakyti, jam labai reikia mamytės artumo wub.gif Tad dar pratęsėm . Jam aiškinau, kad jis jau didelis, kad niam nima jau baigiasi, nes visą išgėrėm, ir t.t ir t.t. Žodžiu, dar po kokio mėn pabandžiau neduoti. Ir ką jūs manot, nebuvo jokių ašarų, nei isterijų, jis kuo gražiausiai pasakė, kad jis didelis ir kad jau niam niam bebereikia bigsmile.gif Ir svarbiausia, kad pati jau buvau visiškai tikra, kad galiu ir aš šito atsisakyti. Nejutau jokio širdies skausmo, jokios kaltės, o anksčiau vis dar kankindavo abejonės. Žodžiu, tam pasiruošti turite abu: ir vaikas, ir mama. Ir tik tuomet viskas vyks sklandžiai ir gražiai. Tad likiu visoms kantrybės, sėkmės užbaigiant šitą malonų mamos ir vaiko bendravimo tarpsnį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nimfa:) @ 2009 11 10, 19:20)
Pritariu jums visu 100% drinks_cheers.gif Maitinau savo mažulėlį iki 2,5 metų. Bandžiau nutraukti maitinimą anksčiau, kadangi jau pati to norėjau. Pradėjau mažinti maitinimus, palikau tik dieną prieš pietų miegelį ir vakare prieš miegą. Po kokio mėnesio bandžiau visai nebeduoti, bet jis tam labai paprieštaravo doh.gif  doh.gif  doh.gif labai labai gailiai verkė ir mačiau, kad vaikelis dar nėra pasiruošęs to atsisakyti, jam labai reikia mamytės artumo wub.gif Tad dar pratęsėm . Jam aiškinau, kad jis jau didelis, kad niam nima jau baigiasi, nes visą išgėrėm, ir t.t ir t.t. Žodžiu, dar po kokio mėn pabandžiau neduoti. Ir ką jūs manot, nebuvo jokių ašarų, nei isterijų, jis kuo gražiausiai pasakė, kad jis didelis ir kad jau niam niam bebereikia bigsmile.gif Ir svarbiausia, kad pati jau buvau visiškai tikra, kad galiu ir aš šito atsisakyti. Nejutau jokio širdies skausmo, jokios kaltės, o anksčiau vis dar kankindavo abejonės. Žodžiu, tam pasiruošti turite abu: ir vaikas, ir mama. Ir tik tuomet viskas vyks sklandžiai ir gražiai. Tad likiu visoms kantrybės, sėkmės užbaigiant šitą malonų mamos ir vaiko bendravimo tarpsnį 4u.gif

Ačiū mamytės už patarimus 4u.gif
bet turbūt kolkas liksiu prie šitų patarimų blush2.gif nes mažoji niekaip nepaleidžia manęs. Tėtis gėdija visaip,kad neimtu MP,bet ji negali. Taip gailiai pradeda verkti ir prašyti, kad man pačiai gaila jos palieka. Kol esam abi namučiuose, turbūt ir taip toliau gyvensim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnia_77 @ 2009 11 11, 15:50)
Ačiū mamytės už patarimus  4u.gif
bet turbūt kolkas liksiu prie šitų patarimų  blush2.gif  nes mažoji niekaip nepaleidžia manęs. Tėtis gėdija visaip,kad neimtu MP,bet ji negali. Taip gailiai pradeda verkti ir prašyti, kad man pačiai gaila jos palieka. Kol esam abi namučiuose, turbūt ir taip toliau gyvensim  blush2.gif

Ir gyvenkite, ir džiaukitės šiuo maloniu procesu 4u.gif Mano širdis irgi plyšo, kuomet mažylis, išgirdęs jog nėra niam niam taip graudžiai apsiverkė, jog pati kartu apsiverkiau verysad.gif Atėjo laikas, ir jau nebebuvo taip baisu. Tad sėkmės, o į komentarus numokite ranka, ne kiti gyveną jūsų gyvenimą, jūs pati. Ir tik jūs žinote, kas yra geriausia jūsų stebukliukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nimfa:) @ 2009 11 11, 18:30)
Ir gyvenkite, ir džiaukitės šiuo maloniu procesu 4u.gif Mano širdis irgi plyšo, kuomet mažylis, išgirdęs jog nėra niam niam taip graudžiai apsiverkė, jog pati kartu apsiverkiau verysad.gif Atėjo laikas, ir jau nebebuvo taip baisu. Tad sėkmės, o į komentarus numokite ranka, ne kiti gyveną jūsų gyvenimą, jūs pati. Ir tik jūs žinote, kas yra geriausia jūsų stebukliukui wub.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armando mamyte @ 2008 12 12, 22:51)
man su pienuko nutraukimu kazkaip problemu nebuvo... siaip neuzteko maziukui maistelio is manes , tai as maitindavau viena maitinima krutimi, o kita misinuku...  po to mazinau ir liko tik du maitinimai krutimi, o kai nutariau nutraukti jis kazkaip savaime mazejo ir dingo. joki skausmu nebuvo.

o siaip reik gert antibiotikus, paskiria ginekologas, kad nutraukt pienuko gamyba.

Tai gal pieno gamyba yra uzdegiminis procesas, kad antibiotikais nutraukt reikia? blink.gif blink.gif blink.gif
Nerasinekit nesamoniu , jei nezinot. Jezau kristau......... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, gal ten ir ne antibiotikai, bet kazkokius vaistukus giones skiria nuo laktacijos.
Atsakyti
Nutraukiu savo 2 metų 6 mėn dvynių maitinimą MP, bet nemanau, kad turėsiu bėdų dėl pieno gamybos. Tuoj gims naujas žmogeliukas, jis ir valgys pienuką. O ir buvo likę tik po 1-2 maitinimus per parą.
Laukti, kol jie patys atsisakys jau nenoriu - gali užtrukti. 4u.gif
Atsakyti