QUOTE(ramsaite @ 2009 10 30, 17:04)
Viskas butu gerai, jei ne tai kad atsisako valgyti normalaus maisto, atrodo tik mano pienelio ir nieko kito nenori, suvalgo pusrycius tarkim ir tik pienukas, cia
Patikrink kraujuka ir jei viskas gerai nusiramink..... Reiskia tavo maziui uztenka... Mano princese kuri laika ir tik MP ir duoniukus valge. Bet dabar jau "kapoja" ir daugiau maisto.
QUOTE(vysnia_77 @ 2009 11 05, 17:51)
Jungiuosi mamytės ir aš prie jūsų
Šiandien buvau pas gine ir pasakiau kad norėčiau nutraukti maitinimą. tai jinai ojojojjjj, būtinai! tiek ilgai nereikia maitinti! ir t.t.... vienu žodžiu pasijutau nekaip...
Šiandien buvau pas gine ir pasakiau kad norėčiau nutraukti maitinimą. tai jinai ojojojjjj, būtinai! tiek ilgai nereikia maitinti! ir t.t.... vienu žodžiu pasijutau nekaip...
Kiek gyd. tiek nuomoniu. Mano gyd. dziaugiasi kad vis dar maitinu ir vis palinki sekmes ir katrybes
Mano mazule ir jau didele ( 1m ir 4men.)ir nora atsigerti MP reskia samoningai ir aiskiai. Pradzioje zodis "mmm niam niam", po to vedasi i kambari, rodo i pagalve ir deda galvyte ant lovos. O man paprasius uzdaryti duris, su didziausiu malonumu ir greiciu jas uzdaro.
Noreciau ir as parpti visa nakti nesikeliant, taciau maze keliasi kas 3-4val. MP. Uzsiminus apie nujunkima vyras maldauja nenutraukti, mat ir jis MP triubino iki 2,5 metu. Tiesa, mano mazule nuo pat gimimo neeme buteliuko. Dabar geriame is buteliuko su snapeliu vandenuka, kurio nakti nei perkur neisiulau.
Tad linkiu sau ir jums sekmes ir kantrybes. Nevirkdykit savo angeleliu, nesiimkit drastisko nujunkymo. MP pienas, prisiglaudimas prie mamos jiems labai reikalingas. Kiekvienas vaikas turi savo nusijunkimo laika. Tikiuosi mano laikas tuoj aties