QUOTE(linabalt @ 2009 10 28, 23:34)
Daug kas taip sako, o kai pasiziuriu kaip mums "sekasi" atsisakyti MP, esu labai linkusi pritarti siai nuomonei Mano maziuke is proto eina, keleta kartu bandziau nutraukti MP, bet vis atsisakau tos minties, nes kazin ar vaikui gerai toks stresas, koki tenka patirti. Viena pazistama mamyte maitino sunu iki 3m. 9 men - nutrauke, kai vaikas pats pasake, kad daugiau nebenori, dabar jis jau miegos savo loveleje be mamos. Manau, kad tai pats tinkamiausias budas nutraukti MP, ypac - jautresniems vaikams, tik... kur pasisemti tek kantrybes, kad istempti sitaip ilgai As jau juodai pervargus, noriu nujunkyti maziuke, o nieko nesigauna...Kuo toliau, tuo dazniau aplanko mintys, kad reikejo nujunkyti iki metu ar pusantru - tikrai butu buve lengviau, jei butume pakenteje su vyru. Deja, vyras neleido rikdyti vaiko, pasibaisejo, kad as taip "ziauriai" elgiuosi su dukra - rikdau per nakti. Tuo viskas ir baigesi. O dabar neisivaizduoju ka daryti, todel sukandau dantis ir laukiu kada dukriuke pati atsisakys
Mano identiška situacija. Žinodama, kad MP yra geriausia, ką galiu pasiūlyti vaikui, žindžiau. Esu pervargusi, dar pasikeitė gyvenimo situacija, kai stresų yra begalė, tačiau vaikis kategoriškai reikalauja pieno. Žindau toliau. Kadais norėjau liautis maitinusi. Procesas tęsėsi 8 paras. Deja, grįžom prie įprastinio ritmo. Kartu atsirado padidėjęs vaiko dirglumas, verksmas naktimis (ko nebuvo anksčiau).