sveikos,
jungiuos ir as i jusu buri Saule diena MP jau nebegauna. Pietuku siandien 2 diena uzmigo pati. Truputi pazirzia, bet as jai paglostau nugaryte, ji apsikabina savo anciuka ir kazkaip uzsnusta. Tai va, diena, manau, jau problemos dideles nebera. Bet ka daryti nakti? Is buteliuko gerti nelabai moka, ant puoduko nakti labai pyksta, pradeda baisiausiai rekt, jei bandau kokio vandenuko pasiulyt. Keliasi nakti kokius 6-7 kartus (kiekviena nakti skirtingai). Ciulptukas irgi ne draugas. Ka galetumet patarti? Leisti nakti parekti? Kazkaip galvoju, kad tokio amziaus vaikui jau pienas nakti nebelabai butinas. Labai lauksiu jusu patarimu
Aš irgi noriu nutraukt maitinimą. Dieną jokių problemų nėra, jau 3 sav. dieną nebegauna, bet užmiega ant rankų, prisiglaudus prie manęs O pienuko gaudavo tik vakare prieš miegą ir ryte atsikėlusi nes naktį ji nesikelia.
o rytoj turiu išvažiuoti 4 dienoms, tai Deimantuką paliksiu pas senelius, ir nerimauju, kaip ji elgsis be manęs. Tikiuosi, kad man grįžus jai jau nebereikės papuko
o rytoj turiu išvažiuoti 4 dienoms, tai Deimantuką paliksiu pas senelius, ir nerimauju, kaip ji elgsis be manęs. Tikiuosi, kad man grįžus jai jau nebereikės papuko
Sveikos, mes jau keli menesiukai pienuka valgydavom tik nakti, kartais kas 2 valandas, kartais ir reciau, bet jau nusprendziau nutraukti maitinimus. Tai jau dvi naktis gyvenom be pienuko, atsibudo keleta kartu, kaip iprasta, tik paimdavau ant ranku siek tiek paciuciuoju ir vel mazike uzmiega, tada paguldau i lovyte ir toliau miega, ziuresim kaip cia mums toliau seksis, bet akivaizdu, jog jai reikia ne pienuko, o tik mamos
tai va, palikau savo mažylę močiutei, tai sakė, kad 2 vakarus labai verkė , o 3 jau tik truputį. O kai grįžau, tai jau nebereikėjo papuko ir pati puikiai jaučiuos, krūtinė jau atsileido, neprireikė jokių vaistų taigi labai laimingai užbaigėm šį malonų procesą
QUOTE(Anita5 @ 2009 10 28, 16:29)
tai va, palikau savo mažylę močiutei, tai sakė, kad 2 vakarus labai verkė , o 3 jau tik truputį. O kai grįžau, tai jau nebereikėjo papuko ir pati puikiai jaučiuos, krūtinė jau atsileido, neprireikė jokių vaistų taigi labai laimingai užbaigėm šį malonų procesą
Nuosirdziai sveikinu!!
nu ka ir as i jusu buri isirasau,saziningai paskaiciau visa tema ir nuo siandien pradedu
Sveikutes. Ir as jau noriu nutraukti maitinima MP. Bet tokios isterikos prasideda jei neduodu. Net diena pavyko sumazinti iki 3 maitinimu tiktai. Nezinau kaip cia geriau elgtis.
QUOTE(JurgiteleMamytele @ 2009 10 28, 19:39)
Sveikutes. Ir as jau noriu nutraukti maitinima MP. Bet tokios isterikos prasideda jei neduodu. Net diena pavyko sumazinti iki 3 maitinimu tiktai. Nezinau kaip cia geriau elgtis.
mano irgi rekia
Galiu pasipasakot savo patirti nutraukiant MP, buvo siaubinga, tada isvis pasigailejau, kad maitinau , nes maciau, kad ir vaikui, ir man stresas ..kai kurios mamos raso ( ir tokiu yra dauguma, pastebejau ), kad tas procesas trunka 3 dienas, bet pas mus tai uztruko gal iki menesio, kol pavyko apsiprast, bet ir dabar dar kartais buna verkimo pries miega..ir nakti dar pradeda verkslenti..bet as elgiausi kategoriskai, jei jau nusprendziau nebeduot, tai ir nebedaviau, niekas nepadejo, nei nesiojimai, nei glostymai, nei zaislai, klykdavo kaip apsestas apie valanda, ar daugiau, nakti, aisku, kazkaip sukdavausi, kad tik neverktu, nes ir vyresniems vaikams i mokykla, ir vyrui i darba..duodavau sulciuku atsigert, ciulptuko, aisku, neeme..kazkuri mama sake, kad reik arba tokio amziaus kaip maniskis ( 1.5 m.) nutraukt, arba tada jau maitint iki kol pats nores, nes po to jau dar sunkiau buna atsisakyt. Viskas nuo vaikucio priklauso, vieniems 3 dienu pakanka, kitiems sunkiau, nezinau, ar yra kokiu priemoniu palengvinanciu ta procesa..visiems tai susije su asarom daugiau ar maziau..
As nesijauciu pavargusi nuo maitinimo, man net patogu. Bet kuo ilgiau maitini tuo sunkiau nutraukti, bent jau man taip atrodo.
aciu uz padrasinima
QUOTE(JurgiteleMamytele @ 2009 10 28, 19:24)
As nesijauciu pavargusi nuo maitinimo, man net patogu. Bet kuo ilgiau maitini tuo sunkiau nutraukti, bent jau man taip atrodo.
Daug kas taip sako, o kai pasiziuriu kaip mums "sekasi" atsisakyti MP, esu labai linkusi pritarti siai nuomonei Mano maziuke is proto eina, keleta kartu bandziau nutraukti MP, bet vis atsisakau tos minties, nes kazin ar vaikui gerai toks stresas, koki tenka patirti. Viena pazistama mamyte maitino sunu iki 3m. 9 men - nutrauke, kai vaikas pats pasake, kad daugiau nebenori, dabar jis jau miegos savo loveleje be mamos. Manau, kad tai pats tinkamiausias budas nutraukti MP, ypac - jautresniems vaikams, tik... kur pasisemti tek kantrybes, kad istempti sitaip ilgai As jau juodai pervargus, noriu nujunkyti maziuke, o nieko nesigauna...Kuo toliau, tuo dazniau aplanko mintys, kad reikejo nujunkyti iki metu ar pusantru - tikrai butu buve lengviau, jei butume pakenteje su vyru. Deja, vyras neleido rikdyti vaiko, pasibaisejo, kad as taip "ziauriai" elgiuosi su dukra - rikdau per nakti. Tuo viskas ir baigesi. O dabar neisivaizduoju ka daryti, todel sukandau dantis ir laukiu kada dukriuke pati atsisakys