Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVI @ 2009 08 29, 18:27)
As pasiulyciau duot dukrytei truputi pagert pienuko, kai kruti labai tempia, kad nuimtu ta tempima, geriau dienos metu. Tada joks mastitas neuzpuls, o pienelio gaminsis vis maziau ir maziau. Mes ir bandom atprast nuo naktinio pienelio gerimo, tai sunelis su teciu miega, as kitam kambary...Kolkas antra naktis, tai verkia kas dvi valandos, bet vyras kazkokiu budu nuramina ir toliau miega valandziuke kita. Blogai, kad buteliuko neima ne per kur nakti, o gert nori baisiausiai, bet kazkaip gal isiulys vyras. Ryte, kai jau buna prabudes, as kruti pasiulau, kad nuimtu ta tempima po nakties. Padetu mums soske labai, bet neima nuo gimimo, o pratint, kai pipirui jau 1m. 2 men kazkaip kvaila butu...

4u.gif pastebejau, kad musu vaikuciai to paties amziaus, tik maniskis 2 menesiais vyresnis bigsmile.gif , ir vardas tas pats, ir problema analogiska rolleyes.gif , nezinau, kaip man seksis nutraukti maitinima, tikriausiai laaabai prastai, laukiu ir bijau to..jis valgo diena 2 kartus, pries miega pietu ir kai gryztam vakare is lauko, o nakti tai net nezinau, kiek kartu keliuosi, ir kaip tu sakei, jei soske imtu, butu zymiai lengviau, nes matau, kad jam tik nusiraminti tereikia..su tete nakti nepaliksiu, nes jie tada labai greit susibara lotuliukas.gif , MB neturi kantrybes..tai nezinau, bandysiu misinuka duoti diena( jis dar be to ir alergiskas, tai misinuka reiks koki specialu duot..), gal kai pripras, jei tas misinukas patiks jam, ir nakti tada ikist pavyks, bet kad cia ilgas procesas, tai faktas..
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2009 01 22, 19:41)
Kiekvienas maitinimo krutimi atvejis yra skirtingas. Vienom visa maitinimo laikotarpi tenka iskesti visokius sunkumus, pas kitas pieno buna mazai arba labai daug, kitom labai pasiseka ir neturi jokiu problemu. Na cia daug atveju galima butu vardinti doh.gif . Pirmiausia tai labai svarbu pacios motinos poziuris i maitinima ax.gif , kaip kazkas kazkur buvo pasakes "99 proc sekmingo maitinimo slypi moters smegenyse" wub.gif .
As savo pirmaji vaika ismaitinau 3 metus tongue.gif , nesijauciu del to kazkokia didvyre ar pan, niekada nebuvo nemaloniu situaciju, kad vaikas rekdamas krapstytu krutine ar pan, nors netgi giminaiciams atrode keistas mano toks pasirinkimas( maitinti iki 3m), sakydavo iskrypeli dar koki uzauginsi doh.gif
Dabar dukryte maitinu jau 1.9 metus smile.gif . Niekada nebuvo jokiu sunkumu schmoll.gif .
Beje, krutine mano tikrai netapo kokia nutysusi, sutrukinejusi ar pan. Esu jauna, plona ir kas mane pamano negali patiketi, kad turiu jau 2 vaikus( juolab, kad pirmam 8 mrtai biggrin.gif ) Gal man tiesiog labai pasiseke smile.gif .
Niekada nereikia remtis atskirais atvejais, kaip kad tu - manes nemaitino, brolio namaitino ir t.t. Jeigu pradesi dometis maitinimu krutimi, skaitysi literatura apie tai, galbut susidarysi kita nuomone smile.gif .
As manau, kad kiekvienos motinos asmeninis reikalas maitinti savo kudiki krutimi ar ne, ir kiek maitinti. Niekada nesmerkiu tu, kurios maitina tik misinukais( kad ir turi savo pieno), nors man atrodo kad tai daryti, uzima kur kas daugiau laiko g.gif . Ir tai jokiu budu nereiskia, kad ji savo vaika myli maziau, ar juo nesirupina mirksiukas.gif

Papildyta:
noriu paklaust, o kaip su alkohol vartojimu per toki ilga zindyma????
Atsakyti
QUOTE(JVI @ 2009 08 19, 18:21)
Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus.  verysad.gif
Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt?
Didelis ačiū.

Taip, turėjau su visais keturiais. Tik aš nemažinau dienos maitinimų - dieną gi nesunku, jokio vargo. Prieš naktį gaudavo gerai košės, o tada jau kantrybės keliom naktim pasisemt reikia ir nepasiduot provokacijoms - neduodi, glostai, dainuoji (na, kam kokie miego ritualai). Parėkia, žinoma. Vienas iš dvynukų man net apie 45 min rėkavosi, kitas ir prie rėkimo užmigo pavargęs... Kitą naktį jau geriau, o trečią gali ir visai ramia išmiegoti. Beje, net ir dabar jie vis karts nuo karto naktimis sublūdina, bet jau dideli, pasakau, kad peinukas meiga, reik ir jiem miegoti, to pakanka. bigsmile.gif

Šiaip geriausia, kai kitas žmogus (pvz tėtis) užsiima migdymu, raminimu naktį, o mama a la miega. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_sky_ @ 2009 09 16, 14:11)
Papildyta:
noriu paklaust, o kaip su alkohol vartojimu per toki ilga zindyma????

keistas klausimas, tarsi butina ji vartot doh.gif !!
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 16, 14:11)
Taip, turėjau su visais keturiais. Tik aš nemažinau dienos maitinimų - dieną gi nesunku, jokio vargo. Prieš naktį gaudavo gerai košės, o tada jau kantrybės keliom naktim pasisemt reikia ir nepasiduot provokacijoms - neduodi, glostai, dainuoji (na, kam kokie miego ritualai). Parėkia, žinoma. Vienas iš dvynukų man net apie 45 min rėkavosi, kitas ir prie rėkimo užmigo pavargęs... Kitą naktį jau geriau, o trečią gali ir visai ramia išmiegoti. Beje, net ir dabar jie vis karts nuo karto naktimis sublūdina, bet jau dideli, pasakau, kad peinukas meiga, reik ir jiem miegoti, to pakanka.  bigsmile.gif

Šiaip geriausia, kai kitas žmogus (pvz tėtis) užsiima migdymu, raminimu naktį, o mama a la miega. wink.gif

Zinokit, butent taip ir dariau thumbup.gif , palikau savo vyrus miegot kartu, pati isejau i kita kambari, tai pirma nakti prabliove, antra jau ramesnis buvo, o trecia nakti jau pienelio nebereikejo smile.gif !
Vakarais kosytes uzvalgydavo, kad tikrai alkanas nebutu ir naktiniai pienelio gerimai pasibaige! Diena tai iki siol duodu, nes tikrai kolkas man tai ne problema smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 09 16, 06:53)
4u.gif  pastebejau, kad musu vaikuciai to paties amziaus, tik maniskis 2 menesiais vyresnis  bigsmile.gif , ir vardas tas pats, ir problema analogiska  rolleyes.gif , nezinau, kaip man seksis nutraukti maitinima, tikriausiai laaabai prastai, laukiu ir bijau to..jis valgo diena 2 kartus, pries miega pietu ir kai gryztam vakare is lauko, o nakti tai net nezinau, kiek kartu keliuosi, ir kaip tu sakei, jei soske imtu, butu zymiai lengviau, nes matau, kad jam tik nusiraminti tereikia..su tete nakti nepaliksiu, nes jie tada labai greit susibara  lotuliukas.gif , MB neturi kantrybes..tai nezinau, bandysiu misinuka duoti diena( jis dar be to ir alergiskas, tai misinuka reiks koki specialu duot..), gal kai pripras, jei tas misinukas patiks jam, ir nakti tada ikist pavyks, bet kad cia ilgas procesas, tai faktas..

Man pavyko baigti su naktiniais pienelio gerimais! Su teveliu maziukas pamiegojo tris nakteles, pirmas dvi buvo ne kas, o trecia, tarsi burtu lazdele kas pamojavo ir dingo noras gert mano pieneli nakti smile.gif
Todel tikrai dar karta pritariu visoms, kad kantrybe pagrindinis dalykas, ko cia reikia!
Dienom dar maitinu, bet tik viena karta ir man tas kolkas problemu nesudaro. Ir dar vakare pries miegeli duodu papulio. Tikiuosi ir to kada nors atsikratysim smile.gif
Manau ir jums tikrai pavyks tai padaryti, truputi pasikankinsit visi trys ir rezultatas bus pasiektas!
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 09 16, 19:37)
keistas klausimas, tarsi butina ji vartot  doh.gif !!

Papildyta:
QUOTE(_sky_ @ 2009 09 17, 14:41)

na, nebutina, bet, jei klausiu, reiskias, man aktualu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_sky_ @ 2009 09 17, 12:44)
Papildyta:

na, nebutina, bet, jei klausiu, reiskias, man aktualu schmoll.gif

na taurę vyno per šventę išgert tikrai gali biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas man butu pasakes kokios bus to ilgo maitinimo pasekmes.. blush2.gif ..nors turbut vis ties buciau maitinusi, nes labai jau norejau, bet uz tai dabar tai siaubas.. nusprendziau jau nujunkyti, prisiskaiciau visokiu jusu istoriju ir stai.. nusprendziau nebemaitint nakti doh.gif nemiegojom kazkur nuo 1 iki 5 abu, po to jau truko man kantrybe, pagalvojau, kad ir taip 7 keltis , ok tu nugalejai, o as ji ir supau, ir nesiojau, nu zodziu, ko tik nedariau.. ciulptuko jis neima, nupirkau misinuka, tai tik paragavo, paziurejo i mane kaip i nevisprote, susirauke net antakius pakele lotuliukas.gif , pasiuliau ir sulciu, diena geria mielai, bet nakti tai neisiulysi. .
zodziu, visiskas fiasko doh.gif tada pabandziau nuimt viena maitinima diena, maitindavau 19 val, kai gryzdavom is lauko, nu cia tai be didesniu problemu..po to pabandziau nuimti pries pietu miega pienuka blink.gif , reke, zviege ir vartesi, kaip apsestas valanda, nepasidaviau, na, manau, jei jau dabar nepavyks, tai viskas, bet uzmigo. Kita diena, manau, kad greiciau uzmigs, ne velnio, vel tas pats, reke, kol uzmigo ir dar miegodamas pasriubciodavo kuri laika. doh.gif
Zodziu, dabar kenciam abu, o norejau kaip geriau, isejo kaip visada. Jei tik galeciau atsukt laika atgal, buciau jau 9 menesiu nutraukusi, butu ir jam maziau sirdeles skausmo, ir man angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke_ziema: 03 spalio 2009 - 19:07
Sveikos mamytės. Užėjau į šią temą su dideliu nerimu, liūdesiu ir dar visokiais liūdnais jausmais... verysad.gif mažiukui jau 2,4 m. Vis dar maitinu. Bet kažkaip jau pavargau, pradėjo varginti maitinimas naktimis, dar per tiek laiko nė karto nebuvo užmigęs be manęs, nei pietų miegelio, nei naktį.. verysad.gif Pradėjau atjunkinimo procesą...Jau kokius 2 mėn maitinu tik vakare ir prieš pietus, na ir dar naktį kuomet jis užsinori.Žodžiu, mažinau maitinimų skaičių. Bet noras jo nė kiek nemažėjo. doh.gif tuomet pabandžiau užmigdyti be MP. Jam paaiškinau, kad jis jau didelis, stiprus ir jau MP nebereikia. Jis viską suprato, visiems pasakojo. smile.gif Pirmą diena - užmigo ir pietų miegelio, ir naktį be MP. thumbup.gif Tik naktį prašė verkdamas ir kartojo, kad jis mažas, o ne didelis. doh.gif Bet pasupau ir užmigo. Galvojau vat, kaip lengvai man sekasi, gal sakau jau tas laikas, kai natūraliai pats atpranta. Bet kitą dieną buvo siaubas. doh.gif Verkė prieš pietų miegelį kol žmigo, net miegodamas kūkčiojo. tas pats naktį. verysad.gif Tuomet pagalvojau, jog negerai mažiukui taip staiga nutraukti, ir palikau prieš miega. Bet ir šiandien pietų visai neužmigo, ir visą diena laukė vakaro, kol gaus niam, niam...taip jis jį vadina. Tad pasimečiau, labai pačiai liūdna, negera ant dūšios, kai matau taip kai vaikas kankinasi. nebežinau ką daryti ...ko man laukti, ką jis toliau darys, nebežinau net... unsure.gif
Atsakyti
Na, stai dar viena istorija lygiai tokia kaip mano doh.gif tik vaikas didesnis
Atsakyti
QUOTE(nimfa:) @ 2009 10 03, 21:43)
Tad pasimečiau, labai pačiai liūdna, negera ant dūšios, kai matau taip kai vaikas kankinasi. nebežinau ką daryti ...ko man laukti, ką jis toliau darys, nebežinau net... unsure.gif

Ir pas mus tas pats... Dabar tramdau save, kad iki 3m. dar vaikui visai gerai mamos pienukas, o tada jau ir susikalbeti bus lengviau, vistik pusmetis - netrumpas laiko tarpas, paprotinges mano brangenybe smile.gif Tik kad pienuko poreikis toooks didelis, kad nezinau, ar uzteks pusmecio jam sumazinti g.gif Kol kas bandau po truputi kalbeti, kad nereikia pienuko, tu juk didele, kiti vaikuciai jau be pienuko miega... na, taip svelniai atkalbineju, bet nuo tu kalbu, atrodo, noras tik padideja lotuliukas.gif Bet gal po truputi suveiks.... Na, juk smegenys kazkaip taip plaunamos? lotuliukas.gif Kasdien ikyriai pirsiu minti, kad pienuko nereikia, tai su laiku gal ims ir patikes... ax.gif
O kol kas jei mamytes tai paguos - as taip pat ziauriai neissimiegu, skauda visus sonus, nugara nuo naktiniu maitinimu, ir taip pat pagalvoju, kad gal geriau jau buciau nujunkiusi kokiu metuku... Nors ir tada bandziau, bet buvo baisi tragedija, nemiegojo, klyke kelias naktis, kol mano vyrui truko kantrybe, ir jis pareiske, kad nera cia ko rikdyti ta vaika... taip ir liko mazoji zindomu kudikiu... dabar jau mastau, gal man pradeti rekti naktimis, kad vyras ir manes pagailetu, padetu kaip nors panele nujunkyti lotuliukas.gif
Atsakyti