QUOTE(JVI @ 2009 08 19, 18:21)
Sveikos mamytes,
Labai reikia jūsų patarimo dėl maitinimo nutraukimo: mano mažyliui 1m. 2mėn., noriu nutraukt maitinimą, nes jau man pačiai tai darosi kančia: naktimis mažiukas keliasi po 4-5 kartus, sunkiai užmiega po pienelio gėrimo, nepailsiu absoliučiai, vyras irgi neišsimiega. Diena pietų miegelio užmiega ir tik prie papulio mano. Be to, dažnai snūduriuodamas mažiukas prie krūties vis dantukais brūkštelna per spenelį, tai kaukt norisi iš skausmo... Bandžiau nemaitinti vieną naktį, tai ištvėriau tik pusė nakties, nes kėlėmės kas 1 val su verksmais, nešiodavau po gerą pusvalndį kol užsnūsdavo ir po nepilnos valandos vėl tas pats...
Kadangi nepamenu jau ir taip, kada esu normaliai miegojusi ilgiau nei 2 val, tai pasidaviau ir toliau maitinu naktį... Blogai ir man, ir mažiukui, ale, kad nežinau, ko griebtis, soskės mano berniukas neima, vežimėlis tik skėtukas belikęs (normalų sportinuką atidaviau draugei, nes greit gimdyt turi ir labai prašė) neturiu kame stumdyt, lovytė be lingių, neina supt, nešiot nepajėgiu nors ir tik 10 kg, bet nugara jau pavargus.
Gal kuri turėjot panašios patirties ir sėkmingai susitvarkėt?
Didelis ačiū.
Maniškis irgi naktim keldavos paskutiniu metu po N kartų (daugiau nei 4-5

). O dar tas pomėgis pakandžioti su visais 8 dantim

Dieną apsieidavom be pieno, bet naktys

Tai vyras mane tiesiog išvarė 3 naktims į kitą kambarį ir neleido jokiais būdais ateiti

Vaikas kuo ramiausiai išmiegojo tas 3 naktis, po to grįžau, ir mano pieno jau nebereikėjo

Na aišku, mūsų atveju dar pliusas tas, kad soskę maniškis ima...
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 08 20, 11:47)
Sveikos,
Cia daugumai jau noras atpratinti nuo pienuko norisi, o mes dar tik bandom pratintis

KAdangi po CP tai biski vargstam su pienuku, dar kartais ir misinuko prireikia

Gal kokiu rekomadaciju yra kaip greiciau padaryti kad nereiketu misinuko ir nekiltu noras maitinti tik misinuku

Atsiprasau ne i ta tema parasiau savo klasimeli
Jei nori maitint, tai ir maitini. Su pirmagime turėjau mažai pieno (pasak gydytojos ir seselės), tai tiesiog pirmas savaites gulėjom lovoj nesikeldamos, ir maitinau, maitinau... Mišinuką pirmą kartą panaudojom, kai dukrai suėjo 6 mėn

(turėjau išeit į paskaitas, o pieno nusitraukt sunkiai sekėsi). Žodžiu, patarimas - kuo dažniau maitinsi, tuo daugiau pienuko bus