Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Wriedna @ 2009 07 29, 09:22)
laba,
mano mergyte irgi negere jokio misinuko, bet nestle vanilini piena geria puikiai. pabandyk ir tu smile.gif

kazin ar cia anglijoj yra toks pienukas, kazkaip nepastebejau g.gif bet reikes pasidairyt parduotuvese, aciux 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal zinot kaip elgtis su krutimis kad nesigamintu pienelis? kol buvau GN, jas man buvo tiesiog stipriai subintave.Keleta dienu geriau tvaistus nuo kuriu ziauriai buvo bloga. Isleidziant namo,gine sake kad turetu buti viskas ok. Bet kad truputi bega pienelis....nors pacios krutys lyg ir neisbrinke.Gal yra kokiu liaudisku priemoniu,pvz arbateliu.
Atsakyti
neradau as cia vanilinio pieno, bandziau maziu pratint prie parduotuvinio pieno, bet po dveju dienu zandukai pradejo sauseti doh.gif , nors kiek viriau koses su pienu viskas visada buvo ok. dabar nupirkau Aptamil nuo metuku, viskas tvarkoj, pakeitem pries pietu miegeli maitinima, nuo ketvirtadienio bandysim vakarinni pakeist, o dar po savaites ir rytini...
Atsakyti
QUOTE(Assssssia @ 2009 07 30, 09:36)
Gal yra kokiu liaudisku priemoniu,pvz arbateliu.

Metu arbata 4u.gif
Atsakyti
Pries 2 dienas nutraukiau maitinima, o biustas dabar kaip po plastines operacijos, pieno be proto daug, krutine sukietejusi, didziule, pora kartu per diena siektiek nusitraukiu:oh Riboju skysciu vartojima. Per kiek laiko mazdaug turetu dingti pienelis? Ir ar "perdega pienas" nera tik mitas? labai nesinori mastito isivaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 08 04, 09:58)
Pries 2 dienas nutraukiau maitinima, o biustas dabar kaip po plastines operacijos, pieno be proto daug, krutine sukietejusi, didziule,  pora kartu per diena siektiek nusitraukiu:oh  Riboju skysciu vartojima. Per kiek laiko mazdaug turetu dingti pienelis? Ir ar "perdega pienas" nera tik mitas? labai nesinori mastito isivaryt  g.gif

ir as noriu labai pradeti nemaitinti.. bet dar nei vieno maitinimo dorai nepakeiciau i kitoki maisteli... vistiek duodu pazisti... planuoju pradeti kai leliukas bus 8-9 men... bet irgi bijau to didelio, "plastinio" biusto, nes turejau reikalu su masazistem jau maitinimo pradzioje... dabar jau ilgiau nepavalgo ir sakes, pilna pilna.. pieno kaip nemazeja taip nemazeja doh.gif girdejau, akd reikia nereguliariai po truputeli nusitraukineti, kad atslugtu pats tas toks perteklius..
Atsakyti
Kaip tik sedziu dabar su koompresu (medus +kopustas), labai nenoriu bedos prisisaukti doh.gif As mazinau palaipsniui, kazkaip savaime liko tik naktiniai maitinimai, nes diena dukrytei uzteko paprasto maistelio, tad tikejausi, kad baigsiu maiitnima labai paprastai. Bet va - krutine kosminio dydzio, gal vos vos geriau nei pries kelias dienas, ziuresim kaip cia gausis. Supratau tik viena, kad kuo veliau, tuo sunkiau atpratinti mazyli nuo papuko. Man maitnimas buvo tikras malonumas, gaila, kad reikejo baigti verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2009 08 04, 17:20)
ir as noriu labai pradeti nemaitinti.. bet dar nei vieno maitinimo dorai nepakeiciau i kitoki maisteli... vistiek duodu pazisti... planuoju pradeti kai leliukas bus 8-9 men... bet irgi bijau to didelio, "plastinio" biusto, nes turejau reikalu su masazistem jau maitinimo pradzioje... dabar jau ilgiau nepavalgo ir sakes, pilna pilna.. pieno kaip nemazeja taip nemazeja  doh.gif  girdejau, akd reikia nereguliariai po truputeli nusitraukineti, kad atslugtu pats tas toks perteklius..

Na as ir nusprendziau nutraukt kai buvo 2 men vaikui, tai nusitraukinejau su pientraukiu tai dar daugiau jo atsirado, o po to kas 4 , po du maitinimus praleidau, po to tris ir dingo taip palaipsniui
Atsakyti
noriu ir as prisideti.. 4u.gif
maitinu krutimi 1 metus ir 7 men ir tuo labai dziaugiuosi, bet manau, kad jau atejo laikas..
maziukas ir diena, ir nakti uzmigdavo su papuliu, tad prireike, 2-3 dienu, kad iprastu diena uzmigti be jo - tiesiog uzsupu ant ranku smile.gif
vis dar maitinu pries mieguti vakare, nakti bei ryte ir kaip nuo to atpratinti nebeuztenka fantazijos 4u.gif
pasiskaiciau ir matau, kad kiekvienam vaikui reik rasti sava priejima, kuri geriausiai jaucia mama, tad bandysiu ieskoti ax.gif
blogiausia, kad maziukas su mumis miega ir kai nakti pasipraso papuko, tai duodu automatiskai ir net neatsibundu normaliai... blink.gif tad gal bandyti ir vyra itraukti i si procesa?! ax.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Mums ir atejo "sis laikas", mazajai rugpjucio 1d sukako 2m ir 3men bigsmile.gif
Kol buvo vyras namie tai man buvo sunkiau tai padaryti,nes mazoji iskarto reke ir sauke ji pagalbon doh.gif Vyras isvaziavo liepos 22d ir as rugpjucio 3d emiausi strategijos cool.gif :
Mes atsikelem kaip iprastai po naktynio vagymo, ji miegojo su mumis ir pati jieskojo miegodama papo. Mes atsikelem ir as jai pasakiau, kad papa pas mama susirgo ir ja skauda, kai jai skaudejo keliuka, kai jinai ji nubrozdyjo blush2.gif Ir susirgus papa tapo neskani, biaka, fui rolleyes.gif ir visada jai taip sakiau kai ji uzsimindavo apie papa. Ta diena ji uzmigo uzsupta ant keliu pas mane smile.gif O vakare pries miega pavalge ir vel ant keliu uzmigo virtuveje biggrin.gif Nakti atsekele su verksmu, miegojo savo lovyteje, as paemiau ja priglaudziau ir ji uzmigo vel su manimi, bet po to vel atsikele am-am verysad.gif suvalge jogurto indeli nedideli ir nuejom piesti, piesem kaip lialios miega ir ji vel isikinke pas mane ant keliu biggrin.gif
Diena problemu nera su papuku, bet vakare ir nakti apsisunkina unsure.gif Sian nakti ji isterikavo bliove reke spiege ir nenorejo eiti miegoti doh.gif Mano mama atvaziavo pas mane vakare pagalbos. Viska isbandem doh.gif Ir pagaliau davem mazajai pauostyti valerijonu tinksturos ir mazoji nurimo ir isikinke cool.gif Nakti atsikele suvalge jogurto indeli ir vel uzmigo jau ramiai.
man rodos, kad tie vakai, kurios ispradziu atpratina naktino valgymo lengviau atpratinti dieninio, o ne atvirksciai kaip pas mum ax.gif

Kantrybes ir sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2009 08 10, 13:51)
noriu ir as prisideti..  4u.gif
maitinu krutimi 1 metus ir 7 men ir tuo labai dziaugiuosi, bet manau, kad jau atejo laikas..
maziukas ir diena, ir nakti uzmigdavo su papuliu, tad prireike, 2-3 dienu, kad iprastu  diena uzmigti be jo - tiesiog uzsupu ant ranku smile.gif
vis dar maitinu pries mieguti vakare, nakti bei ryte ir kaip nuo to atpratinti nebeuztenka fantazijos  4u.gif
pasiskaiciau ir matau, kad kiekvienam vaikui reik rasti sava priejima, kuri geriausiai jaucia mama, tad bandysiu ieskoti  ax.gif
blogiausia, kad maziukas su mumis miega ir kai nakti pasipraso papuko, tai duodu automatiskai ir net neatsibundu normaliai...  blink.gif tad gal bandyti ir vyra itraukti i si procesa?!  ax.gif

sorry ne i ta tema ilindau vaiku pagalba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksankin: 12 rugpjūčio 2009 - 16:39
aš savo mažiu nebemaitinu nuo 1 metų ir 1 mėn.labai gerai sekėsi atpratinti,per mėnesi atpratome pilnumoj.nei pienas man daugiau gaminosi,gavosi viskas naturalei bigsmile.gif
Atsakyti