QUOTE(kateriniuke @ 2009 06 22, 18:10)
labas. na mano vaikas viska ciulpe, ir soski ir papuka ir buteliuka.. na kruti mus mokino paimti, bet tai kai ne kas karta duodu tai turbut susipainioja pats ka gavo

... o pientrauki naudoju nes man juo greciau gaunas nusitrakti piena nei rankom, nlbai as moku rankom o kam parodyt tai nlbai yra.. o jei duodu tik kruti nznau kiek jis suvalgo, vel man panika kad neprivalges, o namuose irgi turiu ka nuveikt, juk nesedesi su juo pasikabinus visa diena

. o kartais taip noretusi, viska draugui uzkraut, tikkad cia ne tas atvejas kai vyras imsis namus ir tave ziureti, kad as tik vaiku rupinciaus

..na bet aciu uz patarimus, reikia juk kazka bandyt kad geriau butu

.
o kaip jums buvo su maitinimu?kiek laiko?
Na as nei rankom nutraukinejau, nei aparatais, nes gydytoja pasake "nelysk i gamtos reikalus", nu i nelindau ir nesikisau, tik papa daviau. O vat tu tai baik dulkes rikiuoti, duok papa ir kiek tik reikia duok. Dulkes palauks, o vyras ne vazonikas - nenuvys

turi ir rankas ir kojas, o jiegu nejaucioa kur jos yra, tai parodyk

Zinoma lengva patarineti kai nesu tavo situacijoje. As tai per daug nekreipiau demesio i buiti, nes vyras geras, labai pareme savo laiku. Nors naktimis as tik pati ziuredavausi, nes vyras dirba nuo 5 ryto, tai sazines man dar uzteko, kad neuzkrauti vaiko, bet buitis yra vyrui mano nuomone privaloma programa. Bet cia jau kaip gaunasi. Vienom gaunasi, kitai ne. ne visi gi vienodi.
O as zinok dar ir dabar papa duodu - mergaitei beveik 3 metai. Ir mano patarimas neziurin i buitines situacijas - duok papa, nemieruok milimetru, pavalgyk gerai, nes pieniuko gamybai reikia energijos ir pasakyk brangiausiam, kad vaikas yra vaikas ir jeigu dabar abu neduositei tai kas vaikui geriausia kai tam yra laikina galimybe ir proga, ir dulkes valdys pasauli, tai geresnis darbas ir bus nepadarytas.

Sekmes - nenutrauk, dirbk mamka

As savo draugei irgi sakiau, nes megeja su siurbliu lakstyti: nustok skraidyti, pailsek

vaikas yra duotas dievo, vaikai auga ne dienom bet minutem. Praeis tas laikas ir gailesies, kad npadarei daugiau nei galejai.