QUOTE(indra* @ 2009 04 22, 13:48)
labukas,
pas mus identiskas atvejis, balionelis mamytei uz kantrybe
tegu nesupyksta ant manes kitos mamytes, bet as nepritariu drastiskam maitinimo nutraukimui. pati planuoju baigti maitinti geguzes 1d., kai mazylei sueis metukai. tai jau gera menesi "mazinu" ir abiems sekasi sauniai, be jokiu stresu. paskutinemis naktimis gerokai pasitaise dukrytes miegas
. nubunda dar nakti keleta kartu, bet kruties jau nebeduodu, apkabinu ja, prisispaudziu, psiguldau ant saves ir greitai nurimsta ir uzmiega
. diena migdau ant ranku, vertikalioje padetyje (nes jei bandau paversti i horizontalia, supranta mano keslus ir supyksta
), uzsidedam "voro vestuves" ir palengva sokam, kol akytes limpa limpa ir visai sulimpa...
. tada lengvai perkeliu i lovele.
nakciai, taip pat turime atrade migdymo buda: atsigulam visi 3 i lova, isjungiam sviesa, tv ir apsimetam, kad miegam. maze dar ropineja ropineja po lova patamsy, bet po kokiu 2-5min "susisuka lizdeli" man kur nors prie pilvo ir uzmiega
. tada mamyte dar keliasi, eina i virtuve tvarkytis ir pan.
dabar beliko 2 nepilni maitinimai: is ienos kruties vakare ir is kitos ryte. bet ir tai, duodu iki tol, kol maze pati paleidzia, paskui dar noretu ciupti, bet jau nebeduodu, nukreipiu jos demesi i koki nors kita uzsiemima
. nuo savaitgalio nuimsiu ryini maitinima, o kitos sav begyje ir vakarini.... suprantu, kad visi vaikai labai individualus ir kad ne visiem tinka toks nujunkymo budas. bet man toks priimtiniausias, jau vien del to, kad turejau labai daug pieno ir sunkiai pati istempdavau nuemus bent 1 maitinima.
tai tokia musu patirtis zindymo nutraukimo klausymu
visoms apsisprendusioms mamytems linkiu sekmes, kad ir koki metoda bepasirinktumete
Indra*, as visiskai pritariu tavo nuomonei - man irgi nepriimtinas drastiskas nujunkymas
Aisku, visi atvejai skirtingi - vieniems taip pavykst, kitiems ne, bet as asmeniskai pirmiausiai bandysiu ramiai, pamazu nujunkyt savo pipira
Kitos atiduoda vaikus seneliams, ar isvaziuoja is namu, vercia tecius naktimis su maziukais uzsiimti, kad vaikai neuzuostu pienuko ir pan. As manau, kad tai tik musu su vaiku reikalas, todel pati turiu susitvarkyt su nujunkymo situacija
Diena mes jau daugiau nei menesi migdomes be papulio, dabar pamazu ir naktciai taip migdomes, nors nakti dar duodu MP. PAti turiu subresti siam reikalui,nes jei mama nors kiek abejoja sprendimu nujunkyti, jei pati dar tam nepasiruosusi, ner ko tiketis, kad vaikeliui nebus streso - oj, tikrai bus
As neigalejau isivaizduoti, kaip as savo vaikui neduosiu papulio, bet atejo laikas ir savaime pajutau, kad jau laikas. Paiguldydavau diena salia, bet neduodu papulio, apsikabinu, uzsupuoju ir "nuluzta". Tiesa, pradzioj dar ant ranku migdydavau.
Pakui neisivaizdavau, kaip nakciai reiks migdyt be papo, bet va vel naturaliai sulaukiau to laiko, kad jau jauciuosi tvirta ir uztikrinta sprendimu nebeduot ir nakti. Manau artimiausiu metu ir atsisveikinsim su MP. 1 m. ir 3 men. - pakankamas zindymo laikas