Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

sveikos, ziuriu krypstab tema jau kita linkme biggrin.gif norejau paklausti, nuo kiek men davete stirniena? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2009 04 08, 21:57)
sveikos, ziuriu krypstab tema jau kita linkme biggrin.gif norejau paklausti, nuo kiek men davete stirniena? ax.gif  4u.gif

Ir as pagalvojau, kad jau "ne i tema" eina pokalbis biggrin.gif Taisom padeti. Stirniena daviau nuo 8 men., nes anksciau neturejau.
Mamos, kaip einasi nujunkymas? Mano krutine pasidare tokia pat, kaip pries 2 metus. Pasidziaugiau padidejusiom formom metus, ir gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koryna @ 2009 04 08, 13:06)
Ir mes gėrėm FerumLec, padėjo labai gerai, taip pat daviau vit. C, ir svarbiausia, primaitinau vaiką stirniena, 2 kart per dieną. Hemoglobinas pakilo iki 129...  Ar alergiškas mėsai tavo vaikelis?

Tikiuosi ir mum viskas susitvarkys greitai, bet maniskis apskritai nevalgo jokio kito maisto daugiau nei 2 ar 3 sauksteliu, suprantu, kad valgyti imtu daugiau, jei nebemaitinciau, taciau niekaip neiseina sumazinti dienos maitinimu skaiciaus, nes jei neduodu jis pasidaro piktas kaip velnias blink.gif zirzia, muistosi, o tokioj busenoj jam ne koseles galvoj tai tikrai, kaip elgtis esant tokiai situacijai dar nesugalvoju, turiu variantu, taciau igivendinti dar nepavyksta... unsure.gif
Kas del mesytes, tai jai mes nesam alergiski, taciau visviena negalim valgyti bet kokia, turiu siulyti maziau alergizuojancia, todel man paciai priimtiniausia yra kalakutiena, ja ir siulau savo vaikui, bandziau versiena, tai nepatiko baisiai, nepatinka ir mano dukrytei, nepatinka ir man paciai, tai ir nesistengiu siulyti, kokia kitu mamyciu nuomone del kalakutienos, nezinau, bet neklausiu, kad dar daugiau nenukrypti nuo temos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koryna @ 2009 04 09, 08:28)
Ir as pagalvojau, kad jau "ne i tema" eina pokalbis biggrin.gif Taisom padeti. Stirniena daviau nuo 8 men., nes anksciau neturejau.
Mamos, kaip einasi nujunkymas? Mano krutine pasidare tokia pat, kaip pries 2 metus. Pasidziaugiau padidejusiom formom metus, ir gana biggrin.gif

O krutine nenukaro? blink.gif as kaip bijau, kad neliks tokia, kokia buvo scare.gif dabar atrodo, kad kara po biski unsure.gif
Labai noreciau, kad gryztu panasi, kokia buvo...
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 04 09, 18:14)
O krutine nenukaro?  blink.gif  as kaip bijau, kad neliks tokia, kokia buvo scare.gif dabar atrodo, kad kara po biski  unsure.gif
Labai noreciau, kad gryztu panasi, kokia buvo...

Tikrai ne biggrin.gif Vel tokia pat kaip buvo, telpa vyro delne smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu ir as papinuke biggrin.gif .
Geras 2 savaites ,dienomis, jau gyvename be pienuko,bet kita yra su migdymu.Be pienelio neimanoma uzmigdyti schmoll.gif ,daug del to vargstu dar vis : dienomis migdyti isidedu i masina ir vaziuoju tol,kol uzmiega.Na,o nakti,vis tikek keliasi bent pora kartu,kad pamaitinciau doh.gif .Atsils oras,tai reikes ir naktimis masinoje migdyti rolleyes.gif
Visi kiti migdymo budai nepadeda,mat pati savarankiskai uzmigti nemoka,o "soskiu" ir buteliuku nepripazysta...vezimelis taip pat nepadeda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 11 balandžio 2009 - 11:14
mes ir miegam tik su mp, diena siaip neduodu, labai gerai pradejo valgyti kosytes, bet miegoti pora miegu einam su papuliu, antra miega i lauka, tai uzsisupa vezime, aukle kai kada uzmigdo, o kai as salia, tai aisku kaip viskas baigiasi, buvau nusprendusi nujunkyti, nupirkau butekliuka, misini, bet nieko nesigavo, kramto soske ir viskas...tad nutariua dar pasikankinti ir pakenteti, juk tam esu ir duota, kad vaikiukui butu geriau, kad pilnai jam atsiduociua, kitu atveju, kaip drauge sako, nereikejo net gimdyti biggrin.gif blush2.gif tikiuosi, pavyks kaip nors palaipsniui nutraukti, o del krutinnes tai bijau, nes buvo apimtys nemenkos, 85d, siuo metu jau gal maziau, 80d, bet bijau, kad taip ir liks nukarus, juk antras lelius jau ir taip ilgai maitinu, siuo metu tai minkstos, plaidos kaip sakau doh.gif gal nereikes peiliio pagalbos, kad vel butu grazi, nesvarbu, kad didoka, bet svarbu grazi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos!! As labai noreciau nutraukt maitint pati, bet kiek visko isbandziau niekas nepadeda! Gal kas patars ka nors man.
Mazajai metukai ir beveik du men. Neprypazysta nei buteliuku nei soskiu. Pagrindine priezastis nutraukimo tai kad jai reikia MP visur kur tik uzsimano ir gana daznai. verysad.gif Bunant sveciuose ar parke man reikia tik atsisesti ir tuoj prisistato prie manes ir kisa galva , tipo duok! sveciuose ar namuose tai isvis drabuziu tampymas prasideda. O jei pasakau ne tai toks verkims prasideda kad baisu. Naktimis irgi valgo kokius du-tris sykius. doh.gif doh.gif
Siaip kita maista valgo gerai, apetitu nesiskundzia. MAnau kad tai tiesiog ipratimas, gal pati kalta esu net nzn.
Gal dar kam taip buvo, tai parasykit kaip sekesi atpratint. Geriau ir metu arbata, ir demesi bandziau nukreipt niekas nepadejo! verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mums jau pavyksta diena gyventi be mp, uzmiega vezimelyje, o iki tol miegojo tik su papuliu, bet naktini maitinima palikau ir maitinsiu kol pieniuko bus, vyras juokiasi, kad nakty mazoji atsiima uz diena, nes visa nakti beveik isikandus papuliuka ir miega, bandai atitraukti, tai girdziu kaip geria godziai, kad tik mamuliukas neatimto dziaugsmo lotuliukas.gif na, tegul...juk jai tai malonumas, o as kaip nors istversiu, juk del vaikiuko. svarbu, kad diena galim but laisva viena nuo kitos, nes arteja vasara, turiu neakivaizdziai gristi i darba, tad labai gerai, kad pavyko po biski atpratinti dienom valgyti, ir koks apetitas geras, kai negeria mo, viska valgo, ka duodi, jau vandenukja is buteliuko pripazint ima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamux* @ 2009 04 16, 10:29)
Sveikos mamkos!! As labai noreciau nutraukt maitint pati, bet kiek visko isbandziau niekas nepadeda! Gal kas patars ka nors man.
Mazajai metukai ir beveik du men. Neprypazysta nei buteliuku nei soskiu. Pagrindine priezastis nutraukimo tai kad jai reikia MP visur kur tik uzsimano ir gana daznai.  verysad.gif  Bunant sveciuose ar parke man reikia tik atsisesti ir tuoj prisistato prie manes ir kisa galva , tipo duok! sveciuose ar namuose tai isvis drabuziu tampymas prasideda. O jei pasakau ne tai toks verkims prasideda kad baisu. Naktimis irgi valgo kokius du-tris sykius.  doh.gif  doh.gif 
Siaip kita maista valgo gerai, apetitu nesiskundzia. MAnau kad tai tiesiog ipratimas, gal pati kalta esu net nzn.
Gal dar kam taip buvo, tai parasykit kaip sekesi atpratint. Geriau ir metu arbata, ir demesi bandziau nukreipt niekas nepadejo!  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif

tiesiog vaikas dar nepasirengęs nujunkymui. maniškiui tokiam amžiuj irgi taip buvo. kažkur nuo 1,5 m savaime pradėjo nebenorėt tiek, atsirado įdomesnių dalymų už mp. gal ir jūs neskubėkit, juk vasara ant nosies, daugiau veiklos bus lauke, užsiėmimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 20 balandžio 2009 - 23:16
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 21, 01:16)
tiesiog vaikas dar nepasirengęs nujunkymui. maniškiui tokiam amžiuj irgi taip buvo. kažkur nuo 1,5 m savaime pradėjo nebenorėt tiek, atsirado įdomesnių dalymų už mp. gal ir jūs neskubėkit, juk vasara ant nosies, daugiau veiklos bus lauke, užsiėmimų mirksiukas.gif

Nepritariu schmoll.gif .Laikas nujunkymui ateina tada,kai mama tvirtai pati apsisprendzia nemaitinti ir nemaitina.Nuo naktiniu maitinimu savaja atpratinau viena vakara tiesiog nebeduodama MP.Verke,reke,klyke,pavargo-uzmigo.Dabar jau daug geriau pati be pienelio uzmiega...Na o dienomis atpratinau nuo pienelio taip pat tiesiog jo nebeduodama,nors ir tampydavo drabuzius,negerdavo is buteliuko,verkdavo.
P.S. As nesu ziauri mama.Tiesiog,jei drastisku budu nebuciau nutraukus maitinimo,maniske taip ir butu neatpratus schmoll.gif,ta tikrai zinau.
Stiprybes mamos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamux* @ 2009 04 16, 12:29)
Geriau ir metu arbata, ir demesi bandziau nukreipt niekas nepadejo!  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif

Jei yra stipri laktacija,metos gal nepades g.gif ...Yra hormoniniai vaistai nutraukiantys pieno gamyb,bet juos israso ginekologas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 21 balandžio 2009 - 12:17
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 04 21, 13:20)
P.S. As nesu ziauri mama.Tiesiog,jei drastisku budu nebuciau nutraukus maitinimo,maniske taip ir butu neatpratus schmoll.gif,ta tikrai zinau.

Kodėl taip manai? Keli mėnesiai vaikui labai daug reiškia. Mano vienas dvynukas praėjusią vasarą irgi ištisai MP prašė, bet išgyvenom ir nuo pusantrų metų jau ramiai išbūna, jei ir negauna.
Aišku, jei jau mama nutaria baigti maitinti, neturi keist nusistatymo, nes abejones, netikrumą vaikas labai greit pajunta.
Atsakyti