Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

sveikos mamos, oi, kol manes nebuvo tai kiek priraset thumbup.gif zinokit, gaila man to mano angelelio, buvau nutarusi diena nebeduoti, kai buna aukle viskas tvarkoje, uzmiega, bet kai as salia, niekaip, nori kruties ir viskas, pieniuko yra, bet antra nakitis miega 10 min, zirzia, isikmanda papuli ir vel miega, taip kartojasi visa nakti, jauciu, kad ryta esu pikta, tevelis isvytas is musu miegamojo ir miega su didziaja mergyte, nes maze guli su manimi, kitaip turbut visa nakti galeciuau keltis is lovos doh.gif kazkoks kosmaras, galvoju visai nebeduodi, bet gaila, bijau guzu, o vaistu gerti nenoriu, nes sako, kad vemia nuo ju, krutys minkstos, toks vaizdas, kad jose nieko nera, bet kai ji valgo, tai net ryja gidziai, na, tai persasi isvada, kad jo uztektinai. ne, nezinau ka daryti, alina jau mane tas maitinimas, galva pastoviai skaudama, nes naktys visos beveik tokios doh.gif nutraukti gaila, nzn ka daryt? doh.gif cry.gif
Atsakyti
Nu ka, traukia traukia tas mano vaikinas ir jau lyg syvakar daugiau to pieno. Nebenoriu maitint, bet kaip pabaigti irgi nezinau...naktys tragiskos, jei ne mp tai nezinau ka reiktu daryt.
Koryna, duodu as jam vakare koses ir diena kai nebemaitinu tai valgo gan normaliai ir skysciu po biskeli geria.
As taip stebejausi, kai mano drauge maitino savo mergaite iki 1m.2men.matyt prisistebejau biggrin.gif maniskiui jau metai o as tebemaitinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2009 04 02, 10:30)
kazkoks kosmaras, galvoju visai nebeduodi, bet gaila, bijau guzu, o vaistu gerti nenoriu, nes sako, kad vemia nuo ju, krutys minkstos, toks vaizdas, kad jose nieko nera, bet kai ji valgo, tai net ryja gidziai, na, tai persasi isvada, kad jo uztektinai. ne, nezinau ka daryti, alina jau mane tas maitinimas, galva pastoviai skaudama, nes naktys visos beveik tokios doh.gif nutraukti gaila, nzn ka daryt? doh.gif  cry.gif

Gal jai dantys dygsta kad tokia nerami? Buvo gaila ir man savo aukselio, bet sunkios dvi dienos, o po to pajutau tikra palengvejima mums abiem. Nebijok palikti viena, nieko jai nenutiks, tegul pratinasi uzmigti be MP. Be to, jei vaziuoja sveikata - gal laikas pradeti galvoti apie save smile.gif
Guzu nebijok, juk ne visoms jie susidaro.
Kantrybes ir istvermes 4u.gif

QUOTE(Jurgita26 @ 2009 04 02, 21:19)
Nu ka, traukia traukia tas mano vaikinas ir jau lyg syvakar daugiau to pieno. Nebenoriu maitint, bet kaip pabaigti irgi nezinau...naktys tragiskos, jei ne mp tai nezinau ka reiktu daryt.
Koryna, duodu as jam vakare koses ir diena kai nebemaitinu tai valgo gan normaliai ir skysciu po biskeli geria.
As taip stebejausi, kai mano drauge maitino savo mergaite iki 1m.2men.matyt prisistebejau biggrin.gif maniskiui jau metai o as tebemaitinu biggrin.gif

Su pirmu gimtadieniu birthday.gif Tegul graziai auga teveliu dziaugsmas smile.gif

Tos naktys ir man buvo didziausias peilis. Del to teko dvi paras pakenteti ir atsilaikyti pries pagunda nuraminti krutimi. Ismoko relaksuotis pats biggrin.gif

Dabar maitinimas iki 1-1,5m. yra normalu ir sveikitina. Mano nuomone, nutrauksi, kai tikrai pavargsi nuo tragisku naktu:)
Atsakyti
Jei tikrai patikeciau, kad tos naktys be mp pasitaisys, nutraukciau...nes dabar jos tragiskos, o kas tada bus, kaip reiks ji nuraminti?
Koryna aciu uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita26: 03 balandžio 2009 - 20:11
QUOTE(Koryna @ 2009 03 31, 11:58)
Manau, nereikia traumuoti nei saves nei mazyles. Dziaukites artumu ir teigiamomis emocijomis. 9 men. ne 9 metai biggrin.gif Dar ohoho kiek gali maitinti.

Na taip, sutinku drinks_cheers.gif siaip zadejau iki 1 metu maitinti. Kogero, kad taip ir bus. Jau buvom lyg ir prisipratine nakti tik 1 karta keltis, bet dabar, kai dantukas dygo, daviau dazniau ir matau, kad vel gryztam i ta pati ritma - kas 2 val keliames doh.gif
Reikia to pieniuko ir tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 01, 00:37)
Dabar emiau bandyti nesikelti prie vaikelio nakti kai pavyzdziui jis tik prabunda ir nestipriai zirzalioja, manau, pazirs ir pats uzmigs, pirmas bandymas ivykes praejusia nakti pavyko, pazirze 10 min ir uzmigo. Bandysiu taip ir toliau, po to sumazinsiu iki vieno maitinimo per nakti, o tada bandysiu nutraukt naktinius valgymus visai.

Labutis.
Jokiu komentaru ar patarimu nesulaukiau ax.gif 4u.gif taciau galiu pranesti, kad vieno maitinimo isemimas is naktinio valgiarascio tongue.gif mums labai pavyko ir sekasi labai neblogai thumbup.gif einame miegoti 21val, prabundame pirma ar antra val nakties, pavalgome ir parpiame iki 7val ryto clap.gif net keista, kad nereikia kilnotis kas valanda ir dazniau rolleyes.gif taciau pradejo dygti 7 ir 8 dantukai, tai sis reiskinukas sianakt dave apie save zinoti ir teko dazniau keltis, taciau visviena apsejom su vienu maitinimu per nakti thumbup.gif Manau, einam gera kryptim smile.gif Apetitas papildomam maisteliui nekyla, vis dar maitinu kas 3-4 val diena ir megstam vis kazka griauzti: vaisius, sausainius, dziuveselius ir pan. Pradejom gerti siek tiek skysciuku is puodelio clap.gif
Niu va, pasigyrem blush2.gif Mum tai nemazi pasiekimai smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 04, 15:21)
Labutis.
Jokiu komentaru ar patarimu nesulaukiau ax.gif  4u.gif taciau galiu pranesti, kad vieno maitinimo isemimas is naktinio valgiarascio tongue.gif mums labai pavyko ir sekasi labai neblogai thumbup.gif einame miegoti 21val, prabundame pirma ar antra val nakties, pavalgome ir parpiame iki 7val ryto  clap.gif net keista, kad nereikia kilnotis kas valanda ir dazniau rolleyes.gif taciau pradejo dygti 7 ir 8 dantukai, tai sis reiskinukas sianakt dave apie save zinoti ir teko dazniau keltis, taciau visviena apsejom su vienu maitinimu per nakti thumbup.gif  Manau, einam gera kryptim smile.gif Apetitas papildomam maisteliui nekyla, vis dar maitinu kas 3-4 val diena ir megstam vis kazka griauzti: vaisius, sausainius, dziuveselius ir pan. Pradejom gerti siek tiek skysciuku is puodelio clap.gif
mirksiukas.gif

puikiai suprantu, saunuoliai thumbup.gif mes irgi bandom mazinti naktinius pavalgymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 04, 16:21)
Labutis.
Jokiu komentaru ar patarimu nesulaukiau ax.gif  4u.gif taciau galiu pranesti, kad vieno maitinimo isemimas is naktinio valgiarascio tongue.gif mums labai pavyko ir sekasi labai neblogai thumbup.gif einame miegoti 21val, prabundame pirma ar antra val nakties, pavalgome ir parpiame iki 7val ryto  clap.gif net keista, kad nereikia kilnotis kas valanda ir dazniau rolleyes.gif taciau pradejo dygti 7 ir 8 dantukai, tai sis reiskinukas sianakt dave apie save zinoti ir teko dazniau keltis, taciau visviena apsejom su vienu maitinimu per nakti thumbup.gif  Manau, einam gera kryptim smile.gif Apetitas papildomam maisteliui nekyla, vis dar maitinu kas 3-4 val diena ir megstam vis kazka griauzti: vaisius, sausainius, dziuveselius ir pan. Pradejom gerti siek tiek skysciuku is puodelio clap.gif
mirksiukas.gif

Na va, matai kaip šaunu mirksiukas.gif jeigu pavyksta nuraminti be krūties, tai jau didelis darbas. Bet kiek pas jus dantų blink.gif
Apetitas papildomam maistui atsiras po truputį, tuo labiau MP 3-4 kartai per dieną nėra mažai, reiškia maisto užtenka.

Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 04 04, 20:53)
puikiai suprantu, saunuoliai  thumbup.gif  mes irgi bandom mazinti naktinius pavalgymus smile.gif

Aciu 4u.gif Sekmes mirksiukas.gif

QUOTE(Koryna @ 2009 04 05, 12:46)
Na va, matai kaip šaunu  mirksiukas.gif jeigu pavyksta nuraminti be krūties, tai jau didelis darbas. Bet kiek pas jus dantų blink.gif 
Apetitas papildomam maistui atsiras po truputį, tuo labiau MP 3-4 kartai per dieną nėra mažai, reiškia maisto užtenka.

Sėkmės jums 4u.gif

....aha, dygsta dantys, kaip grybai po lietaus biggrin.gif paciai keista, dukrai dantys laaabai velai dygo smile.gif
....tai va, prisivalgo MP ir sotus, kito maisto nenori, o maniskis pienukas jau nebeturi tiek visokiu vitaminu kiek reikia sunelio organizmui uztat ir silpsta kraujukas verysad.gif na, kaip nors.... smile.gif
Aciukas mirksiukas.gif Sekmes ir jum smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Inngutė, mano sunelis irgi neseniai tik pradejo valgyti normaliau, tas atsitiko tik kai nebemaitinu diena mp. O seniau nieko praktiskai nevalge hemoglobinas buvo 104, bet pagerem gelezi ir cevikap(atrodo taip rasosi) vitamino c, tai per dvi savaites atsistate i 116, dabar vel pasidarem kraujo tyrima koks ats dar nezinau, bet manau, kad bus jau visas 120.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 04 06, 22:20)
Inngutė, mano sunelis irgi neseniai tik pradejo valgyti normaliau, tas atsitiko tik kai nebemaitinu diena mp. O seniau nieko praktiskai nevalge hemoglobinas buvo 104, bet pagerem gelezi ir cevikap(atrodo taip rasosi) vitamino c, tai per dvi savaites atsistate i 116, dabar vel pasidarem kraujo tyrima koks ats dar nezinau, bet manau, kad bus jau visas 120.

Kaip dziugu, kad jum taip greitai kraujukas taisosi thumbup.gif , bet jusu net ir sumazejes hemoglobinas kur kas geresnis nei musu, musu buvo 90, o dabar per 2,5 savaites dar iki 83 nukrito, vos nenugriuvau kai isgirdau toki kraujo rezultata cray.gif, mat su daktare tikejomes, kad gydisim vaika per mane, as pati siuo metu turiu mazakraujyste, tai geriu gelezi, manem, kad gaus per pienuka mano, bet pasirodo, kad ir mano pacios organizmas matyt prastai gelezi pasisavina verysad.gif Visa beda, kad mano mazius alergiskas, o alergiskiem vaikam ne bet kokia gelezis tinka- specialiai yra Hemofer gelezies lasiukai, tokius geria mano dukryte, kas blogiausia nuo ju musu dantukai nebe ankstesnio sniego baltumo, o melyni, tokia reakcija nuo to gelezies, vos tik isgeriam gelezi begam valyti dantukus, nes su kiekviena sekunde delsimo dantukai imtu dar labiau melynuoti, gydytoja sake, kad nuo sios gelezies vaikam budavo reakcija su dantukais, bet, kad tokia stipri tai pirmas atvejis... todel pasakiau gydytojai, kad gaila butu ir sunelio dantuku- nenoriu rizikuoti, tai ji mum dabar parase gerti FerumLek gelezi, jokiu salutiniu pozymiu kol kas nepastebejau... bet geriam be vitamino C, o gal reiktu su? g.gif Greiciau pasisavintu gelezi? Rytoj vaziuosim pas gydytoja, tai butinai paklausiu...
Beje, aciu kad rasot smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 07, 21:53)
Kaip dziugu, kad jum taip greitai kraujukas taisosi thumbup.gif , bet jusu net ir  todel pasakiau gydytojai, kad gaila butu ir sunelio dantuku- nenoriu rizikuoti, tai ji mum dabar parase gerti FerumLek gelezi, jokiu salutiniu pozymiu kol kas nepastebejau... bet geriam be vitamino C, o gal reiktu su? g.gif  Greiciau pasisavintu gelezi? Rytoj vaziuosim pas gydytoja, tai butinai paklausiu...
Beje, aciu kad rasot smile.gif  mirksiukas.gif

Ir mes gėrėm FerumLec, padėjo labai gerai, taip pat daviau vit. C, ir svarbiausia, primaitinau vaiką stirniena, 2 kart per dieną. Hemoglobinas pakilo iki 129... Ar alergiškas mėsai tavo vaikelis?
Atsakyti