sveikos mamos, oi, kol manes nebuvo tai kiek priraset zinokit, gaila man to mano angelelio, buvau nutarusi diena nebeduoti, kai buna aukle viskas tvarkoje, uzmiega, bet kai as salia, niekaip, nori kruties ir viskas, pieniuko yra, bet antra nakitis miega 10 min, zirzia, isikmanda papuli ir vel miega, taip kartojasi visa nakti, jauciu, kad ryta esu pikta, tevelis isvytas is musu miegamojo ir miega su didziaja mergyte, nes maze guli su manimi, kitaip turbut visa nakti galeciuau keltis is lovos kazkoks kosmaras, galvoju visai nebeduodi, bet gaila, bijau guzu, o vaistu gerti nenoriu, nes sako, kad vemia nuo ju, krutys minkstos, toks vaizdas, kad jose nieko nera, bet kai ji valgo, tai net ryja gidziai, na, tai persasi isvada, kad jo uztektinai. ne, nezinau ka daryti, alina jau mane tas maitinimas, galva pastoviai skaudama, nes naktys visos beveik tokios nutraukti gaila, nzn ka daryt?
Nu ka, traukia traukia tas mano vaikinas ir jau lyg syvakar daugiau to pieno. Nebenoriu maitint, bet kaip pabaigti irgi nezinau...naktys tragiskos, jei ne mp tai nezinau ka reiktu daryt.
Koryna, duodu as jam vakare koses ir diena kai nebemaitinu tai valgo gan normaliai ir skysciu po biskeli geria.
As taip stebejausi, kai mano drauge maitino savo mergaite iki 1m.2men.matyt prisistebejau maniskiui jau metai o as tebemaitinu
Koryna, duodu as jam vakare koses ir diena kai nebemaitinu tai valgo gan normaliai ir skysciu po biskeli geria.
As taip stebejausi, kai mano drauge maitino savo mergaite iki 1m.2men.matyt prisistebejau maniskiui jau metai o as tebemaitinu
QUOTE(evutukas @ 2009 04 02, 10:30)
kazkoks kosmaras, galvoju visai nebeduodi, bet gaila, bijau guzu, o vaistu gerti nenoriu, nes sako, kad vemia nuo ju, krutys minkstos, toks vaizdas, kad jose nieko nera, bet kai ji valgo, tai net ryja gidziai, na, tai persasi isvada, kad jo uztektinai. ne, nezinau ka daryti, alina jau mane tas maitinimas, galva pastoviai skaudama, nes naktys visos beveik tokios nutraukti gaila, nzn ka daryt?
Gal jai dantys dygsta kad tokia nerami? Buvo gaila ir man savo aukselio, bet sunkios dvi dienos, o po to pajutau tikra palengvejima mums abiem. Nebijok palikti viena, nieko jai nenutiks, tegul pratinasi uzmigti be MP. Be to, jei vaziuoja sveikata - gal laikas pradeti galvoti apie save
Guzu nebijok, juk ne visoms jie susidaro.
Kantrybes ir istvermes
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 04 02, 21:19)
Nu ka, traukia traukia tas mano vaikinas ir jau lyg syvakar daugiau to pieno. Nebenoriu maitint, bet kaip pabaigti irgi nezinau...naktys tragiskos, jei ne mp tai nezinau ka reiktu daryt.
Su pirmu gimtadieniu Tegul graziai auga teveliu dziaugsmas
Tos naktys ir man buvo didziausias peilis. Del to teko dvi paras pakenteti ir atsilaikyti pries pagunda nuraminti krutimi. Ismoko relaksuotis pats
Dabar maitinimas iki 1-1,5m. yra normalu ir sveikitina. Mano nuomone, nutrauksi, kai tikrai pavargsi nuo tragisku naktu:)
Jei tikrai patikeciau, kad tos naktys be mp pasitaisys, nutraukciau...nes dabar jos tragiskos, o kas tada bus, kaip reiks ji nuraminti?
Koryna aciu uz sveikinimus
Koryna aciu uz sveikinimus
QUOTE(Koryna @ 2009 03 31, 11:58)
Manau, nereikia traumuoti nei saves nei mazyles. Dziaukites artumu ir teigiamomis emocijomis. 9 men. ne 9 metai Dar ohoho kiek gali maitinti.
Na taip, sutinku siaip zadejau iki 1 metu maitinti. Kogero, kad taip ir bus. Jau buvom lyg ir prisipratine nakti tik 1 karta keltis, bet dabar, kai dantukas dygo, daviau dazniau ir matau, kad vel gryztam i ta pati ritma - kas 2 val keliames
Reikia to pieniuko ir tiek
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 01, 00:37)
Dabar emiau bandyti nesikelti prie vaikelio nakti kai pavyzdziui jis tik prabunda ir nestipriai zirzalioja, manau, pazirs ir pats uzmigs, pirmas bandymas ivykes praejusia nakti pavyko, pazirze 10 min ir uzmigo. Bandysiu taip ir toliau, po to sumazinsiu iki vieno maitinimo per nakti, o tada bandysiu nutraukt naktinius valgymus visai.
Labutis.
Jokiu komentaru ar patarimu nesulaukiau taciau galiu pranesti, kad vieno maitinimo isemimas is naktinio valgiarascio mums labai pavyko ir sekasi labai neblogai einame miegoti 21val, prabundame pirma ar antra val nakties, pavalgome ir parpiame iki 7val ryto net keista, kad nereikia kilnotis kas valanda ir dazniau taciau pradejo dygti 7 ir 8 dantukai, tai sis reiskinukas sianakt dave apie save zinoti ir teko dazniau keltis, taciau visviena apsejom su vienu maitinimu per nakti Manau, einam gera kryptim Apetitas papildomam maisteliui nekyla, vis dar maitinu kas 3-4 val diena ir megstam vis kazka griauzti: vaisius, sausainius, dziuveselius ir pan. Pradejom gerti siek tiek skysciuku is puodelio
Niu va, pasigyrem Mum tai nemazi pasiekimai
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 04, 15:21)
Labutis.
Jokiu komentaru ar patarimu nesulaukiau taciau galiu pranesti, kad vieno maitinimo isemimas is naktinio valgiarascio mums labai pavyko ir sekasi labai neblogai einame miegoti 21val, prabundame pirma ar antra val nakties, pavalgome ir parpiame iki 7val ryto net keista, kad nereikia kilnotis kas valanda ir dazniau taciau pradejo dygti 7 ir 8 dantukai, tai sis reiskinukas sianakt dave apie save zinoti ir teko dazniau keltis, taciau visviena apsejom su vienu maitinimu per nakti Manau, einam gera kryptim Apetitas papildomam maisteliui nekyla, vis dar maitinu kas 3-4 val diena ir megstam vis kazka griauzti: vaisius, sausainius, dziuveselius ir pan. Pradejom gerti siek tiek skysciuku is puodelio
puikiai suprantu, saunuoliai mes irgi bandom mazinti naktinius pavalgymus
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 04, 16:21)
Labutis.
Na va, matai kaip šaunu jeigu pavyksta nuraminti be krūties, tai jau didelis darbas. Bet kiek pas jus dantų
Apetitas papildomam maistui atsiras po truputį, tuo labiau MP 3-4 kartai per dieną nėra mažai, reiškia maisto užtenka.
Sėkmės jums
QUOTE(MaiMa @ 2009 04 04, 20:53)
puikiai suprantu, saunuoliai mes irgi bandom mazinti naktinius pavalgymus
Aciu Sekmes
QUOTE(Koryna @ 2009 04 05, 12:46)
Na va, matai kaip šaunu jeigu pavyksta nuraminti be krūties, tai jau didelis darbas. Bet kiek pas jus dantų
Apetitas papildomam maistui atsiras po truputį, tuo labiau MP 3-4 kartai per dieną nėra mažai, reiškia maisto užtenka.
Sėkmės jums
Sėkmės jums
....aha, dygsta dantys, kaip grybai po lietaus paciai keista, dukrai dantys laaabai velai dygo
....tai va, prisivalgo MP ir sotus, kito maisto nenori, o maniskis pienukas jau nebeturi tiek visokiu vitaminu kiek reikia sunelio organizmui uztat ir silpsta kraujukas na, kaip nors....
Aciukas Sekmes ir jum
Inngutė, mano sunelis irgi neseniai tik pradejo valgyti normaliau, tas atsitiko tik kai nebemaitinu diena mp. O seniau nieko praktiskai nevalge hemoglobinas buvo 104, bet pagerem gelezi ir cevikap(atrodo taip rasosi) vitamino c, tai per dvi savaites atsistate i 116, dabar vel pasidarem kraujo tyrima koks ats dar nezinau, bet manau, kad bus jau visas 120.
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 04 06, 22:20)
Inngutė, mano sunelis irgi neseniai tik pradejo valgyti normaliau, tas atsitiko tik kai nebemaitinu diena mp. O seniau nieko praktiskai nevalge hemoglobinas buvo 104, bet pagerem gelezi ir cevikap(atrodo taip rasosi) vitamino c, tai per dvi savaites atsistate i 116, dabar vel pasidarem kraujo tyrima koks ats dar nezinau, bet manau, kad bus jau visas 120.
Kaip dziugu, kad jum taip greitai kraujukas taisosi , bet jusu net ir sumazejes hemoglobinas kur kas geresnis nei musu, musu buvo 90, o dabar per 2,5 savaites dar iki 83 nukrito, vos nenugriuvau kai isgirdau toki kraujo rezultata , mat su daktare tikejomes, kad gydisim vaika per mane, as pati siuo metu turiu mazakraujyste, tai geriu gelezi, manem, kad gaus per pienuka mano, bet pasirodo, kad ir mano pacios organizmas matyt prastai gelezi pasisavina Visa beda, kad mano mazius alergiskas, o alergiskiem vaikam ne bet kokia gelezis tinka- specialiai yra Hemofer gelezies lasiukai, tokius geria mano dukryte, kas blogiausia nuo ju musu dantukai nebe ankstesnio sniego baltumo, o melyni, tokia reakcija nuo to gelezies, vos tik isgeriam gelezi begam valyti dantukus, nes su kiekviena sekunde delsimo dantukai imtu dar labiau melynuoti, gydytoja sake, kad nuo sios gelezies vaikam budavo reakcija su dantukais, bet, kad tokia stipri tai pirmas atvejis... todel pasakiau gydytojai, kad gaila butu ir sunelio dantuku- nenoriu rizikuoti, tai ji mum dabar parase gerti FerumLek gelezi, jokiu salutiniu pozymiu kol kas nepastebejau... bet geriam be vitamino C, o gal reiktu su? Greiciau pasisavintu gelezi? Rytoj vaziuosim pas gydytoja, tai butinai paklausiu...
Beje, aciu kad rasot
QUOTE(Inngutė @ 2009 04 07, 21:53)
Kaip dziugu, kad jum taip greitai kraujukas taisosi , bet jusu net ir todel pasakiau gydytojai, kad gaila butu ir sunelio dantuku- nenoriu rizikuoti, tai ji mum dabar parase gerti FerumLek gelezi, jokiu salutiniu pozymiu kol kas nepastebejau... bet geriam be vitamino C, o gal reiktu su? Greiciau pasisavintu gelezi? Rytoj vaziuosim pas gydytoja, tai butinai paklausiu...
Beje, aciu kad rasot
Beje, aciu kad rasot
Ir mes gėrėm FerumLec, padėjo labai gerai, taip pat daviau vit. C, ir svarbiausia, primaitinau vaiką stirniena, 2 kart per dieną. Hemoglobinas pakilo iki 129... Ar alergiškas mėsai tavo vaikelis?