Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(davule @ 2009 01 19, 11:42)
sveikos, jungiuosi su savo papinuku  smile.gif
mano zuikiui metai ir 3 men - geriam MP pries miegeli - du kartus eidami miegoti diena, vakare ir dar paryciais, noriu nuimt bent viena maitinima....
pas mus problema didziausia, kad nemoka uzsimigdyt be MP, buteliuko, soskes nepripazista, demesi galiu nukreipt be rekimu, bet uzmigt neiseina - liekam be miegelio verysad.gif
dar viena blogybe, kad jau labai nori miegelio, jeigu tik neduodu papo, kisasi pirstus i burna ir ciulpia  doh.gif, tada duodu papa, kad neiprastume ciupt pirstuku....
kartais uzmiega masinoj, anksciau dar vezime uzmigdavo, bet dabar pradejo protestuot
zodziu nerandam kito tokio gero nusiraminimo budo kaip MP, pasakos, lopsines, galvytes glostymas, svelnus meskutis gerai, bet uzmigt neiseina - gal zinot koki gera patarima????

Pas mus lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dju: 19 sausio 2009 - 14:11
Na diena abe papuko neuzmiega doh.gif
Atsakyti
Praeitoj temoj rašiau, kad daug maitinau dukrytę ir dieną kiek norėjo ir naktį ir nusprendžiau staigiai mest, o ne mažint maitinimų skaičių.. tai va nuo 5dienio vakaro neduodu visai. smile.gif dukrytė naktį paverkia, pazyzia, viena naktį nutraukto pienuko visą buteliuką išmaukė, ir užmiega, gerai miega šiaip palyginus. Dieną užmigt didžiausia problema.. savaitgalį mašinoj miegojo, o šiandien malėsi, zyzė gal valandą, po to priėjo prie manęs padėjo galvą ant kelių ir stovint užmigo smile.gif vakar vakare irgi vaikščiojo po namus, vis paprašo "mamam" bet sakau "nėra" ir nereikia.. užmigo prisiglaudus, nešiojimai neveikia jos smile.gif

O man su pienu šiaštadienį buvo visai blogai.. kelis kartus nutraukinėjau, galvojau sprogs krutinė.. vakar jau tik ryte ir prieš naktį nutraukiau po truputį ir viskas. Šiandien jau nereikėjo nutraukt smile.gif ir jau net nepilna krutinė.. ai tiesa tas "truputį", kad suminkštėtų papai ir netemptų pas mane 100-120ml smile.gif tai pirma dieną apie 500ml nutraukiau, įsivaizduoju dabar kiek privalgydavo per dieną mano pupa, kad nelabai kito maisto norėjo smile.gif dabar jau daug geriau valgo smile.gif

Sekmės visoms atsisveikinant su šituo maloniu procesu smile.gif
Atsakyti
Skaitau jau kelinta diena sita tema smile.gif noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...blogiausia tai, kad jis neima tucio, negeria is buteliuko, beveik nieko nevalgo tik mp, aisku kaip ir daugeliui uzminga tik atsigeres pienelio. Tik ateina laikas miegot jis jau patenkintas lovoj ropoja pas mane ir glaudzias prie krutine ir taip graziai "kalba".
O mintys apie nutraukima kyla del dvieju priezasciu, pirma todel, kad beveik nieko nevalgo papildomai, padariau kraujo tyrimus-hemoglobinas 105 verysad.gif , galvoju jei neduosiu mp gal geriau valgys kita maista.
Antra priezastis del aplinkiniu klausinejimo "ar dar tu tebemaitini", pradejau jaustis nemaloniai lyg tas mano vaikas jau koks pirmokas butu, kazkaip net geda sakyti, jo dar maitinu.
Gal kuri esat susidurusi su tuo, kad vaikas apart mp nieko nenori valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 01 19, 22:47)
Skaitau jau kelinta diena sita tema smile.gif noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...

as irgi rukyt niekaip negaliu mest...
Ar zinot ,kodel tiek daug rukau?
O gi todel, kad motina ilgai papais maitino
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 01 19, 23:47)
Skaitau jau kelinta diena sita tema smile.gif noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...blogiausia tai, kad jis neima tucio, negeria is buteliuko, beveik nieko nevalgo tik mp, aisku kaip ir daugeliui uzminga tik atsigeres pienelio. Tik ateina laikas miegot jis jau patenkintas lovoj ropoja pas mane ir glaudzias prie krutine ir taip graziai "kalba".
O mintys apie nutraukima kyla del dvieju priezasciu, pirma todel, kad beveik nieko nevalgo papildomai, padariau kraujo tyrimus-hemoglobinas 105 verysad.gif , galvoju jei neduosiu mp gal geriau valgys kita maista.
Antra priezastis del aplinkiniu klausinejimo "ar dar tu tebemaitini", pradejau jaustis nemaloniai lyg tas mano vaikas jau koks pirmokas butu, kazkaip net geda sakyti, jo dar maitinu.

Mano maze taip pat valgyt normaliai pradejo gal tik nuo 9.5 men, taip vis MP gere ir hemoglobinas buvo zemas, tai pradejau duoti gelezies.
As irgi taip manau, kad MP pasisotina ir kito maisto jau nenori, bet manau, kad iki metu dar maitink, maniskei jau 1 m 4 men ir man negeda pasakyti , kad as dar maitinu. thumbup.gif
Atsakyti
As turejau problemu su maitinimu, todel po 3 menesiu nutraukiau maitinima, geriau vaistus ir pienas per kelias dienas dingo.
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2009 01 19, 22:00)
Praeitoj temoj rašiau, kad daug maitinau dukrytę ir dieną kiek norėjo ir naktį ir nusprendžiau staigiai mest, o ne mažint maitinimų skaičių.. tai va nuo 5dienio vakaro neduodu visai. smile.gif dukrytė naktį paverkia, pazyzia, viena naktį nutraukto pienuko visą buteliuką išmaukė, ir užmiega, gerai miega šiaip palyginus. Dieną užmigt didžiausia problema.. savaitgalį mašinoj miegojo, o šiandien malėsi, zyzė gal valandą, po to priėjo prie manęs padėjo galvą ant kelių ir stovint užmigo smile.gif vakar vakare irgi vaikščiojo po namus, vis paprašo "mamam" bet sakau "nėra" ir nereikia.. užmigo prisiglaudus, nešiojimai neveikia jos smile.gif

Pas mus tas pats, as irgi nuo penktadienio neduodu visiskai, praso kartais dar papi(ypac naktim) bet kai parodau, sako fuui. na va siandien nakti tai tik du kartus atsikeles paverke papio, paskui nurimo ir uzmigo, palyginus su vakar naktim, tai sakyciau labai gerai miegojo.
Diena uzmigt irgi paisidare sunku, pakol neprisiduksta ir nepavargsta, tol neuzmiega, nei supt nei paglostyt nesiduoda visai. Ir aplamai anksciau jei verkia , tai prie papo nurimdavo, o dabar verkia ir nezinau kaip ji nuraminti doh.gif

Nors tiesa valgyt pradejo tai normaliai bigsmile.gif besotis pasidare biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jjulie @ 2009 01 19, 22:00)
ai tiesa tas "truputį", kad suminkštėtų papai ir netemptų pas mane 100-120ml smile.gif tai pirma dieną apie 500ml nutraukiau,

bigsmile.gif oho, nieko sau truputi doh.gif puslitri pieno prisimelzt doh.gif
As pirma diena 200 ml tik, o dabar isvis 30-20 ml nusitraukiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizina: 20 sausio 2009 - 10:29
QUOTE(dju @ 2009 01 19, 17:42)
Na diena abe papuko neuzmiega  doh.gif

O tai ima papa po tu lasiuku? Nes mano kai ju paragavo neime visai papo paskui

QUOTE(Jurgita26 @ 2009 01 19, 23:47)

As irgi patarciau iki metuku pamaitint dar mirksiukas.gif O klausinejo ir manes visi ar dar maitinu, tai kai pasakydavau kad TAIP tai visu keista reakcija budavao, nors pazistu daug mamu kurios iki 2 metu maitino, tai jos tik uz maitinima MP.

O del valgio tai ir as kovodavau, ir musu kraujas pasedes buvo, tai liepe mesos daugiau duoti, normalu maista nuo 6 men tik pradejo valgyt. Na su pietu valgiu nebuvo problemu, mesyte labai megsta, tik va kosiu nepripazino, tai rytais stengdavausi neduot papo, kad alkanesnis butu ir po biski pripratinau kosytes valgyt. Tai telika ijungiu per reklamas pamaitinu, tai zaislu kokiu nauju duodu, tai seip kokiu virtuviniu daiktu, uzsizaidzia ir nejucia kosyte suvalgo biggrin.gif po savaites jau normaliai valge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2009 01 20, 11:28)
Diena uzmigt irgi paisidare sunku, pakol neprisiduksta ir nepavargsta, tol neuzmiega, nei supt nei paglostyt nesiduoda visai. Ir aplamai anksciau jei verkia , tai prie papo nurimdavo, o dabar verkia ir nezinau kaip ji nuraminti  doh.gif

vat to as labiausiai ir bijau, kad nebus kaip nuramint ir uzmigdyt....
kiek bandziau migdyt pradzioj be MP, vis tiek prisimena po kokio pusvalandzio, kad pienelis negertas doh.gif
skaiciau toki migdymo buda - paguldai ir palieki kokiu 20 sek viena - palaukt kol mamyte sugris, kita diena 50 s ir taip vis ilgint laiko tarpa pakol nesulaukes mamos pats uzmigs - reikes pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2009 01 20, 11:49)
O tai ima papa po tu lasiuku? Nes mano kai ju paragavo neime visai papo paskui

Ima. Bet vis patepu, kvapa pajaucia sako kaka, po truputi nulaizo ir ciulpia pilnu tempu doh.gif
Atsakyti
Ir aš savąją bandau atpratinti nuo MP. Štai jau para kaip mes be MP. rolleyes.gif Šiaip lyg šiol jai ir diena MP nereikedavo, tik vakarui uzmigti, nakti ir paryciais. Dabar vakare geria pirktini pienuka is buteliuko. Tiklsiau dar viena vakara tik ir gere. Nezinau kaip bus toliau, bet kol kas tai viskas klostosi neblogai smile.gif
Tik man vat, krutine tai jau plysta. Siandien buvau pas gine tai israse vaistu nuo laktacijos. Turetu greit susitvarkyt.
Sekmes ir kantrybės jums 4u.gif
Atsakyti