Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Sunderu @ 2009 03 22, 22:18)
As pries keturias dienas nutraukiau maitinima.Vaikstau,susiverzusi,vyras apibintavo,kad sunku net kvepuoti.Nenutraukineju visai,apsiziuriu ar guzu nera ir vel verziu.Daktare sake jei darysis guzai ,butinai nutraukti,arba kreiptis i masaziste.
O del vaistu,kur mazina pieno gamyba,mano drauge nuo ju veme,neprieme organizmas.Ir dar girdejau kad jie issaukia nervine liga.

O kam tau tas veržimas? Pienelis per porą savaičių dings ir taip.
Atsakyti
evutukas, nepergyvenk. Aš irgi panikavau dėl nutraukimo, bet paskui pagalvojau, ai, ko čia jaudintis, nepavyks - atidėsim. Ir va, viskas kuo puikiausiai, vaikas išmoko užmigti be mamos, nors ir su zirzimais, bet juk turi išmokti...
O šiandien išmiegojo visą naktį, tik ryte apie 7 vyras perkėlė į lovą, tai pasimuistė, paverkė, ir vėl užmigo. Taip dviese ir parpėm iki 9 biggrin.gif
Dėl gūzų ir man neramu, nes krūtyse toks nemalonus jausmas.bet sakau, gal taip ir turi būti unsure.gif
ginte509, o kaip tai sekasi?
Atsakyti
As tai atsidziaugt negaliu savo siuo sprendimu vien del savo ir leliuko poilsio. biggrin.gif Parpia dabar sau vienas leliukas savo lovytej, nakti truputi pasimuisto, bet nebeverkia, tik pora kartu taip ir miega ryte iki 10 val. Tikras dziaudsmas abiems:) nes atsikelia pailsejes ir linksmas. Tikiuosi, kad taip ir toliau bus smile.gif
O krutine tai kasdien geriau ir geriau... Dar jauciasi pilna, bet jau nebeverzia, nebemaudzia, vis minkstesne darosi, o ir guzu nesijaucia. Kiek zinau, tai jei jauciasi guzai, labai gerai kopustu lapais deti ant kruties, tada karsti mazina ir siaip gerai padeda. Man buvo uzdegimas kruties, kai leliukui buvo 6 men, tai kopustais ir issigydziau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ginte509 @ 2009 03 25, 15:20)
As tai atsidziaugt negaliu savo siuo sprendimu vien del  savo ir leliuko poilsio.  biggrin.gif Parpia dabar sau vienas leliukas savo lovytej, nakti truputi pasimuisto, bet nebeverkia, tik pora kartu taip ir miega ryte iki 10 val. Tikras dziaudsmas abiems:) nes atsikelia pailsejes ir linksmas. Tikiuosi, kad taip ir toliau bus smile.gif
O krutine tai kasdien geriau ir geriau... Dar jauciasi pilna, bet jau nebeverzia, nebemaudzia, vis minkstesne darosi, o ir guzu nesijaucia. Kiek zinau, tai jei jauciasi guzai, labai gerai kopustu lapais deti ant kruties, tada karsti mazina ir siaip gerai padeda. Man buvo uzdegimas kruties, kai leliukui buvo  6 men, tai kopustais ir issigydziau  thumbup.gif

Na va, kaip šaunu thumbup.gif O tu nutraukinėji pieną?
Atsakyti
Na va merginos, pas mane irgi jau nei pienuko, nei guzu, nei skausmo, nei papuku neliko... doh.gif baisu, kaip krutine pasikeite po maitinimo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 03 25, 15:56)
Na va merginos, pas mane irgi jau nei pienuko, nei guzu, nei skausmo, nei papuku neliko... doh.gif baisu, kaip krutine pasikeite po maitinimo.  blink.gif

O kiek laiko praėjo nuo "charakiri žindymui"?
Įdomu, o kaip galėjo pasikeisti krūtinė? blink.gif
Atsakyti
Noreciau Jusu patarimo...Maitinu jau 8men. savo suneli, planuoju rugseji gryzti i mokslus, tad vasaros pabaigoje noreciau baigti maitinti, tik labai bijau, kad nepasiseks, nes mano mazylis nuo pat gimimo nakti keliasi po 3-6 k. (dienos metu kruties nepraso, nebent pati pasiulau), pastaruoju metu pradejo budinetis ir verkti ir kai iskrenta soskiukas, duodu kruti, bet ne visad ja ima, o tiesiog jam reikia ideti soske (vyras keliasi ideti, kruti duodu tik jei ir tai nepadeda)...
Vakare viena maitinima pakeiciu misinuku (70ml, daugiau neisgeria, be to, nemoka gerti is buteliuko, tai reikia jam pilti i burnyte po gurksniuka), tai uzmiega be kruties...Bijau, kad atejus laikui nutraukti maitinima, naktimis teks girdyti ji po gurksniuka ir dar daugiau vargti...
Nusitraukus pienuko is abieju krutu buna apie 200ml...
Tos bemieges naktis labai nuvargina, esu nuolat pikta, pervargusi, todel vyras iskencia visus mano kaprizus ir priekaistus...be to, ir intymus gyvenimas nuo to kencia.. verysad.gif
Atsakyti
As pienuka nutraukiau tik pirma diena truputi, kad krutu nebeverztu ir viskas. O po to kasdien vis lengviau tampa.
Sianakt visa nakti mazylis nepabudes ismiegojo smile.gif
Negaliu patiket, kad nemaitinant taip pasikeicia miegas vaikiuku smile.gif ir tik i gera smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koryna @ 2009 03 25, 17:15)
O kiek laiko praėjo nuo "charakiri žindymui"?
Įdomu, o kaip galėjo pasikeisti krūtinė? blink.gif

Charakiri žindymui thumbup.gif super pavadinai drinks_cheers.gif nutraukiau kovo 9 d., tai jau trecia savaite. Krutine atrodo isnyko visai...Gal buvau pripratus su pienu vaikscioti didele krutine blush2.gif
Pas mus tai dabar nauja manija, reikia vis mazei papuka paglostyti...Pradžioj ramiai reagavau, bet matau, kad tuoj taps problema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skaliari @ 2009 03 26, 00:26)
Noreciau Jusu patarimo...Maitinu jau 8men. savo suneli, planuoju rugseji gryzti i mokslus, tad vasaros pabaigoje noreciau baigti maitinti, tik labai bijau, kad nepasiseks, nes mano mazylis nuo pat gimimo nakti keliasi po 3-6 k. (dienos metu kruties nepraso, nebent pati pasiulau), pastaruoju metu pradejo budinetis ir verkti ir kai iskrenta soskiukas, duodu kruti, bet ne visad ja ima, o tiesiog jam reikia ideti soske (vyras keliasi ideti, kruti duodu tik jei ir tai nepadeda)...
Vakare viena maitinima pakeiciu misinuku (70ml, daugiau neisgeria, be to, nemoka gerti is buteliuko, tai reikia jam pilti i burnyte po gurksniuka), tai uzmiega be kruties...Bijau, kad atejus laikui nutraukti maitinima, naktimis teks girdyti ji po gurksniuka ir dar daugiau vargti...
Nusitraukus pienuko is abieju krutu buna apie 200ml...
Tos bemieges naktis labai nuvargina, esu nuolat pikta, pervargusi, todel vyras iskencia visus mano kaprizus ir priekaistus...be to, ir intymus gyvenimas nuo to kencia.. verysad.gif

mano suneliui taip pat jau 8men. ir kazkaip savaime perejome prie misinuko. buvo laikotarpis, kai nezinojau ko jis nori, tai kruties reikalavo, tai nuo jos nusisukdavo, verkdavo, o duodant misinuka - gerdavo.... tai atvirksciai. taigi siuo metu jau 3 para kaip tik su misinukais mes keliames. pastebejau, jog miegoti pradejo geriau, kai pradejau duoti misinuka nakciai.
o del to, kad nemoka erti - cia gali buti tik mazuju tinginiavimas ciulpti... lengviau kai lengvai i burnyte bega.. bandyk ir toliau duoti buteliuka, anksciau ar veliau pripras, ir prades normaliai is jo gerti. tiesiog gal reikia priprasti jog nebe kruti gauna o buteliuka.... o gal pacio ciulptuko nenori, gal pakeisk (gal kitos firmos pabandyk)..
svarbiausiai nesinervink, nes visas nerimas greitai pereina ir maziui, kuo daugiau pati nervinsis, tuo labiau mazajam klius, ir vel gi, pati nukentesi.
kantrybes, ir viskas bus gerai!
4u.gif
Atsakyti
Aciu, uz patarimus...dsuodu gerti is Avent buteliuko su ciulptuku (nuo 6men. su 4 skylutem), srove gan didele ir gerai bega...galvoju, gal jam reikia duoti is tokio buteliuko, kurio ciulptukas butu panasiausias i soskiuko? bandziau ir is tokio duoti, kramto jis ta ciulptuka, burnytei su liezuviu stumdo ir tiek..netraukia pats... g.gif net nzn ka besugalvoti...noreciau palikti tik vakarini ir naktini maitinima, o diena praleisti be kruties...
Atsakyti
QUOTE(skaliari @ 2009 03 26, 17:30)
Aciu, uz patarimus...dsuodu gerti is Avent buteliuko su ciulptuku (nuo 6men. su 4 skylutem), srove gan didele ir gerai bega...galvoju, gal jam reikia duoti is tokio buteliuko, kurio ciulptukas butu panasiausias i soskiuko? bandziau ir is tokio duoti, kramto jis ta ciulptuka, burnytei su liezuviu stumdo ir tiek..netraukia pats... g.gif net nzn ka besugalvoti...noreciau palikti tik vakarini ir naktini maitinima, o diena praleisti be kruties...

na siaip turetu tikti jam, nes mes irgi is avent su 4m skylutem duodam. - kol kas viskas tvarkoj. pradzioj budavo kad spjaudydavo ir liezuviu studmydavo, bet dabar viskas gerai. ir kai pradejau jau primaitinti kitu maistu, tai pradzioj taip is gavosi, kad tik rytinis ir vakarinis maitinimas likdavo. veliau nuo vakarinio atsisake, teko prie misinuko priprasti. o dabar jau ir rytinio nera, nes pats pienas dingo.. tai ir ryte misinuko duodu.
nesijaudink, viskas bus gerai. pamatysi, 4u.gif
Atsakyti