QUOTE(skaliari @ 2009 03 26, 00:26)
Noreciau Jusu patarimo...Maitinu jau 8men. savo suneli, planuoju rugseji gryzti i mokslus, tad vasaros pabaigoje noreciau baigti maitinti, tik labai bijau, kad nepasiseks, nes mano mazylis nuo pat gimimo nakti keliasi po 3-6 k. (dienos metu kruties nepraso, nebent pati pasiulau), pastaruoju metu pradejo budinetis ir verkti ir kai iskrenta soskiukas, duodu kruti, bet ne visad ja ima, o tiesiog jam reikia ideti soske (vyras keliasi ideti, kruti duodu tik jei ir tai nepadeda)...
Vakare viena maitinima pakeiciu misinuku (70ml, daugiau neisgeria, be to, nemoka gerti is buteliuko, tai reikia jam pilti i burnyte po gurksniuka), tai uzmiega be kruties...Bijau, kad atejus laikui nutraukti maitinima, naktimis teks girdyti ji po gurksniuka ir dar daugiau vargti...
Nusitraukus pienuko is abieju krutu buna apie 200ml...
Tos bemieges naktis labai nuvargina, esu nuolat pikta, pervargusi, todel vyras iskencia visus mano kaprizus ir priekaistus...be to, ir intymus gyvenimas nuo to kencia..
mano suneliui taip pat jau 8men. ir kazkaip savaime perejome prie misinuko. buvo laikotarpis, kai nezinojau ko jis nori, tai kruties reikalavo, tai nuo jos nusisukdavo, verkdavo, o duodant misinuka - gerdavo.... tai atvirksciai. taigi siuo metu jau 3 para kaip tik su misinukais mes keliames. pastebejau, jog miegoti pradejo geriau, kai pradejau duoti misinuka nakciai.
o del to, kad nemoka erti - cia gali buti tik mazuju tinginiavimas ciulpti... lengviau kai lengvai i burnyte bega.. bandyk ir toliau duoti buteliuka, anksciau ar veliau pripras, ir prades normaliai is jo gerti. tiesiog gal reikia priprasti jog nebe kruti gauna o buteliuka.... o gal pacio ciulptuko nenori, gal pakeisk (gal kitos firmos pabandyk)..
svarbiausiai nesinervink, nes visas nerimas greitai pereina ir maziui, kuo daugiau pati nervinsis, tuo labiau mazajam klius, ir vel gi, pati nukentesi.
kantrybes, ir viskas bus gerai!