Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(ingutera @ 2009 03 15, 21:44)
oi nedekite tiek vilciu i vyrus...maniskis kol buvo isvaziaves, pasiryzau nutraukti maitinima, nes, kai jis namie, tai tik trukde tai padaryti. Tipo, ka tau gaila duok papuka, matai kaip mergaite nori ir t.t. Nesvarbu, kad jau nuo koju nusivarius buvau...
sekmes visoms, istvermes 4u.gif

Maniskis ta pati sako drinks_cheers.gif pradzioj kartu sutarem, kad jau reik pradeti mazinti, jog per pora menesiu visai nebemaitinti paciai, bet kai tik dukryte pazyzia jau iskart sako duok pienuko doh.gif jokios pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
O mano draugė kaip tik su vyrų paliko dukrytę keturioms dienoms, o pati išvažiavo pas mamą ir taip nutraukė maitinimą smile.gif taigi kiekvienai šeimai savaip smile.gif
Atsakyti
Patarkite, dėl maitinimo nutraukimo. Mažinau palaipsniui, bet prieš tris dienas atsisakiau ir paskutinio maitinimo. Abiejose krūtyse atsirado guzai. Ką toliau daryti? Laukti, masažuoti ar vėl traukti pieną?
Atsakyti
QUOTE(RituteT @ 2009 03 16, 15:31)
Patarkite, dėl maitinimo nutraukimo. Mažinau palaipsniui, bet prieš tris dienas atsisakiau ir paskutinio maitinimo. Abiejose krūtyse atsirado guzai. Ką toliau daryti? Laukti, masažuoti ar vėl traukti pieną?

As tai nusitraukiu kol atlaisveja krutis ir kol nelieka guzu. Manau, kad tai butina.
Atsakyti
QUOTE(Neringe @ 2009 03 16, 18:50)
As tai nusitraukiu kol atlaisveja krutis ir kol nelieka guzu. Manau, kad tai butina.

as irgi pirmas dienas nutraukinejau truputi vis, kol nelikdavo guzu, o dabar savaite jau, bet tokie lyg guzai keli, bet nzn ar nutraukineti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutera: 16 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(RituteT @ 2009 03 16, 15:31)

man irgi buvo guzai.nieko nedariau.krūtų neveržė tai ir neliečiau.praėjo savaime.
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2009 03 16, 21:09)
man irgi buvo guzai.nieko nedariau.krūtų neveržė tai ir neliečiau.praėjo savaime.

siaip tai butina masazuoti, geriausias budas bent man, duse su muilina ranka, turi kaip sako perdegti, taciau jetau kaip to bijau, mums tuoj 7 men ir noriu iki vasaros baigti, bet va ana vakara sukarsciavo lele, pasinervinau kaip reikiant ir vakar jau ziuriu guzai du, tai i vonia, ismasazavau ir siandien geriau, bet jie atsiranda ne tik nuo uzsilaikymo pieno, bet kaip isitikinau ir nuo nervu, nes vaikiukas valge kuo puikiausiai is kruties, o vat tau ir radybos doh.gif
Atsakyti
Mama sake, kad jos laikais dedavo vaiko slapimo kompresus ant krutu. Ir sake tikrai padedavo, nebelikdavo guzu. Paprasta ir greita mirksiukas.gif
Atsakyti
liuks, zinosiu ka daryt, nes tie kopustai, medus, tai tik karsti nuima blink.gif
Atsakyti
man tai va antra savaite jau ipusejo, kain nemaitinu, bet skauda krutine baisiai, vis masazuoju dabar, vonioj gulejau, lengviau, bet siaip tai nesmagu
Atsakyti
varge tu mano, o tabl nebandei?as galvoju jas gerti, nes ir mintys sukasi apie nutraukima, mums jau 7 men, nakti be papulio nemirga, isikandyus kaip soskiuke, nzn ka daryt, noretusi maitinti dar, bet kuo toliau tuo bus blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2009 03 18, 15:05)
varge tu mano, o tabl nebandei?as galvoju jas gerti, nes ir mintys sukasi apie nutraukima, mums jau 7 men, nakti be papulio nemirga, isikandyus kaip soskiuke, nzn ka daryt, noretusi maitinti dar, bet kuo toliau tuo bus blogiau doh.gif

Gal dantukai pamažu kalasi ir nusiraminimo reik, ir pilnatis mirksiukas.gif
Matai, kaip vaikiukas žino ką daryt- be papulio nemirga, isikandyus kaip soskiuke tik mes ne visada juos suprantam, o kaip kitaip jie mums pasakys?! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 18 kovo 2009 - 13:26