QUOTE(A-Z @ 2009 03 14, 23:55)
Off topic
Apie pieno nebuvimą, tai ir man gyd.patarė primaitinti jau nuo mėn.,kai priaugo tik 50 gr (nor kai gimė, nukrito 400 gr, bet jie ten taip matuoja, kad nuo gimimo svorio, o ne nuo numetimo). bet tokia sena akušerė man patarė, kad duok dažnai, neleisk miegoti,duok kelias dienas ištisai tegul žinda, tada gaminasi MP. ir daviau, sakiau, neatsitraukdavau kelias dienas, ir buvo to pieno kiek nori. Bet turėjau ir valgyti normaliai - tai svoris nekrito, o taip norėjosi... o jei būčiau davus mišinio, tai būtų ir nunykęs MP.
BET turiu pažįstamų, kurios maitino iki 2 mėn., ir nieko, tie vaikai jų tokie pat sveiki, normalūs ir išsivystę nemažiau nei maniškis

manau, kad čia panašiai ir kaip nuomonės dėl cezario pjūvio, kad vaikai būna "prastesni". labai neprastas tas mano vaikis išėjo
va del primaitinimo, mes 6 men nuejom pasisvert, tai tik 75 gr, o i ilgi 5 cm, tai sake nesvarbu, kad pienuko daug, jo jai jau mazai, liepe duoti 3 ar 2 koses ir pienuka, bet ji diena ziuriu ne taip noriai ima kas 3 val, ima kas 4 ir net buna, kad daugiau islaukia, matyt, jau negana mergytei jo, o kosyte soti, taciau manau, kad jei jo yra, tai ir duosiu, geriau nei arbateles, juk tai mano pieniukas mano leliukui
Papildyta:
QUOTE(evutukas @ 2009 03 14, 23:58)
va del primaitinimo, mes 6 men nuejom pasisvert, tai tik 75 gr, o i ilgi 5 cm, tai sake nesvarbu, kad pienuko daug, jo jai jau mazai, liepe duoti 3 ar 2 koses ir pienuka, bet ji diena ziuriu ne taip noriai ima kas 3 val, ima kas 4 ir net buna, kad daugiau islaukia, matyt, jau negana mergytei jo, o kosyte soti, taciau manau, kad jei jo yra, tai ir duosiu, geriau nei arbateles, juk tai mano pieniukas mano leliukui
aisku, vaikiukai nieko nesiskiria, cia tai faktas, as maitinau mergyte pirma pora men ir sirgdavao daznokai, antraja maitinu nuo pirmu dienu ir jau iki dabar esam paragave ir antibiotiku, sirgiom ausyciu uzdegimu, bet kjai mamai pasiskundziau, va tau ir maitinimas, maitinu, kancias iskenciau, o vaikiukas serga taip pat kaip ir didzioji, tai mama patylejo ir atrese....o pagalvok kaip butu jei nemaitintum....

nutilau ir net nuraudau...juk tai siaip ar taip pats geriausia dalykas mano leliui, kad ir kiek besirgtu, juk jei nemaitinciau, gal visai butume ligoniukai
Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2009 03 14, 23:55)
Off topic
Apie pieno nebuvimą, tai ir man gyd.patarė primaitinti jau nuo mėn.,kai priaugo tik 50 gr (nor kai gimė, nukrito 400 gr, bet jie ten taip matuoja, kad nuo gimimo svorio, o ne nuo numetimo). bet tokia sena akušerė man patarė, kad duok dažnai, neleisk miegoti,duok kelias dienas ištisai tegul žinda, tada gaminasi MP. ir daviau, sakiau, neatsitraukdavau kelias dienas, ir buvo to pieno kiek nori. Bet turėjau ir valgyti normaliai - tai svoris nekrito, o taip norėjosi... o jei būčiau davus mišinio, tai būtų ir nunykęs MP.
BET turiu pažįstamų, kurios maitino iki 2 mėn., ir nieko, tie vaikai jų tokie pat sveiki, normalūs ir išsivystę nemažiau nei maniškis

manau, kad čia panašiai ir kaip nuomonės dėl cezario pjūvio, kad vaikai būna "prastesni". labai neprastas tas mano vaikis išėjo

Žodžiu yra ir pliusų, yra ir minusų. Minusas - O kiek paskui prisikankini ir prikankini vaiką kol nujunkai?? man tai baisi psichologinė trauma. sakysit -tai žindyk. bet kad jau vyras pabėgs nuo tokios žiežulos, nes jau nervai nelaiko, kai nespėji užsimigdyt, o jau Zzzzzzyyyyzzzz
beabejo, jei kancia tai taip, as ir teisybe pasakius, kai svorio nepriaugom masciau maitinyi misinuku, bet kad nelabai su sazine susikalbejau, o to nujunkymo as labai bijau, nes va ir dabar miega, kas 20 min turiu pasiimti i rankas ir duoti patraukt, gal bus ir sunku, bet...na, nzn, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu, ar ne taip?