Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(ingutera @ 2009 03 08, 10:51)
Ateina ir sako" Mamyte, tave labai myliu. Babai babai noriu papuko.".... doh.gif

wub.gif

Ir kaip nemaitint, kai taip vyksta smile.gif

Na, mes jau tris vakarus užmiegam be MP, bet naktį valgo... pietų miegelio dar nepavyksta be MP užmigt.
Dieną kažkaip šiaip ne taip susitariam, sakau, kad neskanu (žuvų taukai)

Bet kad žinotumėt, kaip sunku man pačiai, kaip gaila mažučio sad.gif Jis taip nor pienelio, bet ima, valgo, paskiau pats sako nekatu - neskanu...

Kartais galvoju, gal dar maitint... tikriausiai ne vaikas, o aš nepasiruošus nutraukimui doh.gif bet nutraukt noriu, nes dieną nepaleidžia visiškai...
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 03 08, 09:51)
klausykit, o tuos vaistus, kurie stabdo pienuko gamyba parduoda be recepto?
Mano panelei 1 m. 8 men., bet as jau sveikateles pritrukau maitinti, o kitaip nutraukti nepavyksta. Ateina ir sako" Mamyte, tave labai myliu. Babai babai noriu papuko.".... doh.gif

na jau labai gražiai ta mergina prašo bigsmile.gif kaip galima atsakyt lotuliukas.gif o labai įdomu, kada pienelis visai nebesigamintų...?nejau reikia vaistų norint atjunkti? blink.gif
Atsakyti
Jua antra savaite eina kaip mano maze be MP ir diena ir nakti. smile.gif Tai va galiu pasakyti, kad atjunkymo procesas palaipsniui vyko 5 men. doh.gif

dabar jau as turiu daugiua laisves, nes uzmiega ir be manes ir dar greiciau, nei su manim thumbup.gif
Atsakyti
o mes jau mėnesį be MP. Manau jau sūnus ir užmiršo, visiškai gerai ir pienukas (mišinukas) iš buteliuko ar arbatytė. Nors užmiega vis dar tik prieš tai išgėręs mišinuko, kitaip neapsiramina, dūksta lovoje, o kai pradeda gerti, nurimsta aptingsta, išgeria, dar pagulim apsikabinę ir užmiega (taip ir dieną, ir vakare).

Aš negėriau jokių vaistukų, kad pienukas nesigamintų. Ko gero nereikėjo dėl to, kad palaipsniui mažinau maitinimus. Pirmiausia atsisakiau rytinio maitinimo, po savaitės - prieš pietų miegą, o dar po dviejų vakarinio (būčiau užbaigus gal ir po savaitės, bet apsirgome, tai kol sirgo nenutraukiau maitinimo). Nutraukus vakarinį maitinimą, gal trečioje paroje krūtis kiek veržė, bet pralaukiau, vis stebėjau, kad guziukai nesusidarytų ir kažkaip praėjo tas tempimas. Nors ir praėjo mėnuo, bet dar paspaudus galima išspausti pienuko, tai dar kažkiek yra. Kalbėjau čia su viena mama, kuri irgi taip pat natūraliai užbaiginėjo, be vaistukų, tai sakė jai ~2 mėn dar paspaudus, išsispausdavo pienukas, paskui užsibaigė.
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2009 03 05, 19:19)
norejau paklausti smile.gif nebemaitinu jau apie tris savaites negeriau jokiu metu ir jokiu vaistuku,pienuko naturaliai mazejo,bet dar nusitraukiu apie 20ml ar butina ir toliau nusitraukineti ta likuti ar jis dings pats ir nieko nereikia daryti? 4u.gif aciu smile.gif

Jei jau tris savaites nebemaitinat ir krutu neskauda, nutraukineti tikrai nereikia, nes kiek jus nutraukiat pienas vel pasigamina, jis turi "perdegti". mirksiukas.gif
Papildyta:
Pasikartojau mamytes gadik zodziais, neisiskaiciau.
Atsakyti
metu arbata, ir suverzta krutine thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu paskaityti jūsų nujunkymo istorijas, pasidalinimus patirtimi. Aš pirmajį savo maitinau iki dviejų metų, na jau kaip ir 1,5 buvau nutraukusi, bet susirgo, pagailėjau ir toliau ėmiau maitinti, bet sakyčiau buvo lengva, nereikalavo, yra gerai, nėra ir nereikia. O va su dukryte, labai sunku, jau greitai 1,5 o nei noro atsisveikinti su papuku mažytei yra, nei man kantrybes pakanka klausytis verkimus. Bandžiau tepti viskiais neskaniais dalykai, bet verkia, po to perpranta nusivalo, arba ima žysti ir pienukas numuša tą negerą skonį. Taip ir kovoju, laukiu, kada jau nebus jis toks skanus tas mamytes pienelis. 4u.gif Dieną dar galima pakeisti veiklą, o naktį tai jau didelė bėda, verkia, cypia, kaimynai galvos ką tam vaikui daro smile.gif Linkiu visoms sėkmės ir kantrybės atsisveikinant su maitinimu. O kai rasiu tą gerą receptą būtinai pasidalinsiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksė: 09 kovo 2009 - 12:20
skaitau jusu istorijas ir pavydziu toms, kuriu maziai nori pienuko... o maniskis pats (nors tik 7,5 men.) atsisako pienuka valgyti diena, o misinio pabandziau duoti, tai isvis isterijos. Nakti MP valgo puikiai, bet diena neisiulysi... schmoll.gif gal kuri nors su tuo susidurusi ir gali man patart, ka daryti, dar taip noretusi ji pamaitint, bent pora mensiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusia84 @ 2009 03 09, 16:06)
skaitau jusu istorijas ir pavydziu toms, kuriu maziai nori pienuko... o maniskis pats (nors tik 7,5 men.) atsisako pienuka valgyti diena, o misinio pabandziau duoti, tai isvis isterijos. Nakti MP valgo puikiai, bet diena neisiulysi... schmoll.gif gal kuri nors su tuo susidurusi ir gali man patart, ka daryti, dar taip noretusi ji pamaitint, bent pora mensiuku  smile.gif

hm, maniškis tai normalaus maisto nenorėdavo..

O ką valgo mažius, jei ir mišinuko nenor? Košytes mėgsta gal smile.gif Tada gal pienuką prieš košelę siųlyt reikia, kol alkanas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Essere @ 2009 03 08, 11:40)
wub.gif

Ir kaip nemaitint, kai taip vyksta smile.gif

Na, mes jau tris vakarus užmiegam be MP, bet naktį valgo... pietų miegelio dar nepavyksta be MP užmigt.
Dieną kažkaip šiaip ne taip susitariam, sakau, kad neskanu (žuvų taukai)

Bet kad žinotumėt, kaip sunku man pačiai, kaip gaila mažučio sad.gif Jis taip nor pienelio, bet ima, valgo, paskiau pats sako nekatu - neskanu...

Kartais galvoju, gal dar maitint... tikriausiai ne vaikas, o aš nepasiruošus nutraukimui  doh.gif  bet nutraukt noriu, nes dieną nepaleidžia visiškai...

va va mamytes, mums ir nugali tas, kad vaikučio gaila, kad gražiai prašo ir t.t. Mes nuo vakar 8,30 prabuvom iki šiandien 5 val ryto be papuko, nors prašė tikrai ne kartą, bet aš ryte labai silpnai krienais patepiau ir jai neskanu pasirodė, tai paskui užteko tik parodyti pateptą vos vos papuką ir sakydavo fui neskanus. Bet 5 ryto tiek įsiverkė, kad nebežinojau ką daryti... unsure.gif
Ir dar dėl tų vaistų, pardavė man vaistinėj jų, išgėriau vieną tabletę ir vėmiau toliau negu matau... verysad.gif nutraukiau pieno, kad nebūtų to veržimo, tai pienas žalsvos spalvos schmoll.gif
Žodžiu, kažkaip reik šitą dalyką pabaigt, nors man ir labai gaila to akyčių žibėjimo, kai burnoj papukas, tos laimingos veido išraiškos, bet sava sveikata taip pat reikia pasirūpinti ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau beveik 1.5 metu. Pries daugiau nei savaite nutraukiau maitinima naktimis. Pirmaja nakti apie gera valanda verke, bet mes su vyru atsilaikem (pienuko nedaviau), nors ir labai gaila vaiko buvo. Antra nakti verke trumpiau ir uzmigo. Trecia naktis buvo dar ramesne, kol galiausiai jau 3 naktis musu vaikas ismiega neprabudes. Dabar reikes ryztis atpratinti nuo priesmieginio pienuko, nes dukryte uzmiega tik prie kruties. Deja, siuo metu sloguojame, tad planus atidesime velesniam laikui. Maniau, kad bus labai sunku, bet su vyro pagalba susidorojome.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 03 09, 23:22)
Mano dukrytei jau beveik 1.5 metu. Pries daugiau nei savaite nutraukiau maitinima naktimis. Pirmaja nakti apie gera valanda verke, bet mes su vyru atsilaikem (pienuko nedaviau), nors ir labai gaila vaiko buvo. Antra nakti verke trumpiau ir uzmigo. Trecia naktis buvo dar ramesne, kol galiausiai jau 3 naktis musu vaikas ismiega neprabudes. Dabar reikes ryztis atpratinti nuo priesmieginio pienuko, nes dukryte uzmiega tik prie kruties. Deja, siuo metu sloguojame, tad planus atidesime velesniam laikui. Maniau, kad bus labai sunku, bet  su vyro pagalba susidorojome.

smile.gif pas mus atvirkščiai gaunasi, užmigt išmoko (na jau keletą kartų iš eilės) be pienuko, o naktį ir per perpietėlę kai pabuna, dar duodu.. smile.gif
Atsakyti