Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Essere @ 2009 03 06, 14:03)
juokingai skamba tos egzekucijos... juk tai tooooks ryšys su vaikučiu. Kol TO prašančio žvilgsnio nepamatysi, gal ir nesuprasi... Aišku, kiekvienai savo, bet aš manau, jei jau nusprendžiau būti MAMA, tai ir būsiu ja iki galo, kiek to reikės. Tai nereiškia, kad nedirbsiu, ar pan., bet sulygint maitinimą su karjera... vaikas už uždirbtus pinigėlius vargu ar pasakys ačiū, labiau, manau, prisimins mamos nebuvimą. Niekada nesupratau ir nesuprasiu tų, kurios po gimdymo vos ne po pors mėnesių grįžta dirbt (kaip visokios TV "žvaigždės").

Įdomu, ar dingsta pienukas kaip tik ne oms mamytės, kurios būna nusiteikę savęs "nekankint" smile.gif

zinai as sutinku, kad vaiko negalima sulygint su karjera, bet maitinimas tai toli grazu doh.gif
tu prisimeni kaip tave mama maitino krutimi ir kaip ji buvo salia? as pvz atsimenu kazka tik nuo kokiu 3 metu, o tu matyt genijus lotuliukas.gif

tarp kitko mano drauge nebuvo nusistacius visiskai pries maitinima, tiesiog dingo ir viskas
Atsakyti
Sveikutes,
As kai nutraukiau maitinima, tai dariau tai senoviniu budu, apsibintavau krutine lastiniu bintu ir per keturias paras pienukas dingo. Vaistu man net ginekologe nepatare naudoti, nes sake yra labai stiprus salutiniai poveikiai schmoll.gif
Atsakyti
camillyte, ryšys, atsiradęs ilgai maitinant. lieka ir vėliau, nebūtina atsimint to proceso. mirksiukas.gif

Nesakau, kad jei nemaitinsi, nemylėsi vaikiuko, bet man atrdood, kadf maitinti svarbu 4u.gif

Dėl draugės, nesakau, kad būtent ji nenorėjo ir dingo, ten tik garsiai pamąsčiau, manao draugė irgi gal tik mėnesiuką maitino. Bet ms su vyru nesuprantam, kaip gali nebūt pienuko, juk taip gamtos sutvarkyta, kad yra nauja gyvybė, yra ir maistas jai iškart smile.gif
Atsakyti
Camillyte, o kam Jūsų manymu, moteriai krūtinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 06, 21:40)
Camillyte, o kam Jūsų manymu, moteriai krūtinė? g.gif

siaip tai niekada nesusimasciau apie jos paskirti, tiesiog yra ir viskas... tarp kitko didziaja gyvenimo dali ji neatlieka jokios paskirties, tai as nepriestarauju jei tokia liktu visa laika, o jei jau ji ir yra, tai bent norisi grazios. Kaip ir norisi graziu plauku, nors jie neatlieka jokios paskirties, ar graziu koju, juk jei jos negrazios, vistiek dar gali vaiksciot, bet... na matau, kad jus nesuprasit manes ir mano poziurio, todel pernelyg nesiplesiu apie tai, kad manau tas artumas neateina per piena ir kad zmogus turi buti pilnavertis ir pan ir jaustis laimingas.. jei jus jauciates laimingos maitindamos, tai puiku, nors cia viena jau pasiskunde, kad jos krutine nera tokia, kaip anksciau, bet tai kio skundziates? juk viskas del vaiko, turit but laimingos... o as nebuciau laiminga matindama... kiekvienas masto ir gyvena skirtinga, tiesiog reikia toleruot mirksiukas.gif neistrauksiu gi as jusu tos kruties is vaiko burnos, nepergyvenkit ir nepulkit 4u.gif
Atsakyti
Krutine keiciasi nestumo metu. Pagimdzius nebebus tokia kaip ankciau nepriklausomai nuo maitinimo/nemaitinimo ;-)
Papildyta:
QUOTE(camillyte @ 2009 03 07, 00:56)
jei jus jauciates laimingos maitindamos, tai puiku
... o as nebuciau laiminga matindama... kiekvienas masto ir gyvena skirtinga, tiesiog reikia toleruot mirksiukas.gif

Labai keista kai nusprendusios nemaitinti moterys ateina i zindanciu temas ir pradeda pamokslauti apie tai kokios jos laimingos kad nemaitins. Kam??? g.gif

Ir dar pasmalsausiu - ar tokios moterys kada nors rimtai domejosi MP ir jo nauda kudikiui? Tyrinejo misineliu sudeti?
Juk kiekviena mama nori paties geriausio savo kudikiui - butu keista ir smerktina jei kuri pasakytu - "ai noriu plastines operacijos, na ir kas kad nebeliks pinigu vaiko batukams, pabegios basas, va mano mociute taip vaiksciojo ir isgyveno thumbup.gif " Sakytumem - keista mama, keisti prioritetai.. O vat cia vertybiu sistema tokia pati: "mano (isivaizduojama) laime" vs garantuotai sveikiausias gyvenimo pradzia kudikiui. Bet stai ne tik nematau nieko blogo bet ir garsiai tai deklaruoju temose apie zindyma bei reikalauju tolerancijos..

Offtopicas. Atsiprasau, bet uzkliuvo 4u.gif
Atsakyti
Žindymas yra natūrali nėštumo tąsa.
Jei kas nori gražios krūtinės, tai nereikia pastoti, nes nėštumo metu keičiasi ir prisitaiko moters organizmas naujos gyvybės maitinimui.
Yra surogatinių mamų. Yra surogatai vaikams maitint.
Pasirinkimų daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 07 kovo 2009 - 00:51
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 17:13)
zinai as sutinku, kad vaiko negalima sulygint su karjera, bet maitinimas tai toli grazu doh.gif
tu prisimeni kaip tave mama maitino krutimi ir kaip ji buvo salia? as pvz atsimenu kazka tik nuo kokiu 3 metu, o tu matyt genijus lotuliukas.gif

tarp kitko mano drauge nebuvo nusistacius visiskai pries maitinima, tiesiog dingo ir viskas

siaubas doh.gif o tai gal apskritai iki trijų metų kūdikiui vaikų namuos pagyvent tada geriau blink.gif nes kaip sakot-nieko vaikas neprisimins unsure.gif aišku, mamos nežindančios siekia visais įmanomais būdais save pateisint, bet...žindymas karjerai netrukdo wub.gif aš dirbu ir žindau ir ką?manau Jums trūksta žinių ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 03 07, 00:20)
Labai keista kai nusprendusios nemaitinti moterys ateina i zindanciu temas ir pradeda pamokslauti apie tai kokios jos laimingos kad nemaitins. Kam???  g.gif
Offtopicas. Atsiprasau, bet uzkliuvo  4u.gif

Va tas irgi keista, nes aš neinu i kokią temą, kur niekam nepritariu ir nedėstau savo nuomonės unsure.gif

O šiaip iš kur nemaitinančiai mamai žinoti koks ryšys maitinant ax.gif Nemaitina, nežino, bet įsivaizduoja, kad viską žino g.gif

Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 12:53)
nes zinau kokia as esu ir zinau, kad nepasikeisiu..

įdomu, kodėl sprendimą žindyti ar ne sutapatini su asmenybe, savo charakteriu. g.gif Tarsi naujų žinių įgijimas (apie žindymą, jo naudą) ir požiūrio keitimas įgijus tų žinių būtų tolygus asmenybės, vidinio pasaulio griūčiai...

Tas pats kaip dar neturint vaikų iš anksto be išlygų žinot, kaip juos auklėsi, kaip elgsies ir kategoriškai atsisakinėt sužinot ką nors naujo, tobulėt, keistis. Sakyčiau tokiu atveju atsisakoma mokytis, tobulėti, taip pat tobulinti ir save. Motinystė (įskaitant žindymą), mano nuomone, labai stipriai ugdo, brandina ir asmenybę.

Beje, atvirumas naujam požiūriui, sugebėjimas keisti savo požiūrį, tobulėti labai svarbus ir darant karjerą. Nežinau, ar norėčiau darbuotojo, kuris iš anksto taip kietai viską žino ir neturėdamas konkrečios patirties atsisako jos įgyti ir galbūt koreguoti savo nusistatymą...
Atsakyti
klausykit, o tuos vaistus, kurie stabdo pienuko gamyba parduoda be recepto?
Mano panelei 1 m. 8 men., bet as jau sveikateles pritrukau maitinti, o kitaip nutraukti nepavyksta. Ateina ir sako" Mamyte, tave labai myliu. Babai babai noriu papuko.".... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 03 08, 10:51)
klausykit, o tuos vaistus, kurie stabdo pienuko gamyba parduoda be recepto?
Mano panelei 1 m. 8 men., bet as jau sveikateles pritrukau maitinti, o kitaip nutraukti nepavyksta. Ateina ir sako" Mamyte, tave labai myliu. Babai babai noriu papuko.".... doh.gif

Tai receptiniai vaistai.
Šios temos 19psl. rašiau apie Palaipsninį nujunkymą ir planuotą nujunkymą.
Nepatingėk persiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti