QUOTE(pelkių Monas @ 2009 02 26, 13:41)
Supratau, kad jau NIEKADA daugiau nemaitinsiu savo vaiko (gal kita, jeigu turesiu). NIEKADA neuzmigs su papu burnoj, nesidziaugs ji pamates, neplos rankomis, nemes zaislu paklaustas ar nori papo. O ir nepaklausiu daugiau. Niekada jau neziures taip i akis, kaip ziurejo zysdamas. Va ko gaila. Suprantama, kad bus visko kito, bet tokio artumo jau nebus niekada.
Ar buciau nujunkius, jeigu tai zinociau? Nezinau... Manau ne. Vaikas geriau zino kiek jam reikia zysti.
palauk, tai tu nori, kad vaikas tave myletu ne del to, kad tu esi jo mama, kad juo rupinies, bet del tavo papo
beje jei pienas nedingtu ir tu vis maitintum, tai vaikas ir iki pirmos klases taip gali zysti
Papildyta:
QUOTE(mazass @ 2009 02 09, 12:37)
Sakyciau, kazkaip per greitai jus nuleidot rankas del zindymo is krutines
Juk dar maziuke jusu mergyte, dar tikrai galit bandyti ismokti zindyti is kruties. Juk jums kitoj temoj lyg tai buvo patarimu duota, kaip bandyti pripratinti maziuke valgyt is kruties, bet turbut nelabai bandot tais patarimaus pasinaudoti, jei taip greit pasiduodat
Atsiprasau, jeigu piktai nuskambejo, bet is salies man toks ispudis susidare, kad kai bandoma padeti, patarti, bet i tuos patarimus nekreipiama demesio

Norima sulaukti tik paguodos, o kai reikia kazkiek pastangu ideti - tada jau nuleidziamos rankos.
na niekaip nesuprantu, paaiskinkit man durnai.. kazkuri is pradziu sake, kad pats vaikas nuspres, kada nebenori imti mamos kruties ir mane egoiste nieko nesuprantancia isvadinot tiesiog uz kitokias paziuras ir prioritetus. jokio tolerantiskumo nesulaukiau. O dabar pats vaikas neima, tai kam jam kisti jei jis nenori? cia gal tada jau jus savo norus stengiates patenkinti ir buti egoistem?