Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

norejau paklausti smile.gif nebemaitinu jau apie tris savaites negeriau jokiu metu ir jokiu vaistuku,pienuko naturaliai mazejo,bet dar nusitraukiu apie 20ml ar butina ir toliau nusitraukineti ta likuti ar jis dings pats ir nieko nereikia daryti? 4u.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2009 03 05, 22:19)
norejau paklausti smile.gif nebemaitinu jau apie tris savaites negeriau jokiu metu ir jokiu vaistuku,pienuko naturaliai mazejo,bet dar nusitraukiu apie 20ml ar butina ir toliau nusitraukineti ta likuti ar jis dings pats ir nieko nereikia daryti? 4u.gif aciu smile.gif

kaip man sake, jei krutys neskauda, tai nereikia nieko nutraukineti, nes kol nutraukines, tol dar siek tiek gaminsis. o kaip nustosti, tai ir pieno nesigamins. kaip sakant, nera paklausos, nera ir gamybos... bet turi ziureti, tikrinti, kad nebutu guzeliu, neskaudetu, nepilnetu krutys...
mano sesuo taip ir dare, ziurejo, ar skauda, ar ne.. kol truputi skaudejo, nes pienas dar gaminosi, tai nutraukinejo vos vos, o po to, kai nustojo skaudeti, tai baige visai nutraukinet, ir usio, pieno kaip nerasta...

Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 02 26, 13:41)
Supratau, kad jau NIEKADA daugiau nemaitinsiu savo vaiko (gal kita, jeigu turesiu). NIEKADA neuzmigs su papu burnoj, nesidziaugs ji pamates, neplos rankomis, nemes zaislu paklaustas ar nori papo. O ir nepaklausiu daugiau. Niekada jau neziures taip i akis, kaip ziurejo zysdamas. Va ko gaila. Suprantama, kad bus visko kito, bet tokio artumo jau nebus niekada.
Ar buciau nujunkius, jeigu tai zinociau? Nezinau... Manau ne. Vaikas geriau zino kiek jam reikia zysti.

palauk, tai tu nori, kad vaikas tave myletu ne del to, kad tu esi jo mama, kad juo rupinies, bet del tavo papo doh.gif

beje jei pienas nedingtu ir tu vis maitintum, tai vaikas ir iki pirmos klases taip gali zysti fool.gif
Papildyta:
QUOTE(mazass @ 2009 02 09, 12:37)
Sakyciau, kazkaip per greitai jus nuleidot rankas del zindymo is krutines  g.gif
Juk dar maziuke jusu mergyte, dar tikrai galit bandyti ismokti zindyti is kruties. Juk jums kitoj temoj lyg tai buvo patarimu duota, kaip bandyti pripratinti maziuke valgyt is kruties, bet turbut nelabai bandot tais patarimaus pasinaudoti, jei taip greit pasiduodat  g.gif
Atsiprasau, jeigu piktai nuskambejo, bet is salies man toks ispudis susidare, kad kai bandoma padeti, patarti, bet i tuos patarimus nekreipiama demesio  rolleyes.gif Norima sulaukti tik paguodos, o kai reikia kazkiek pastangu ideti - tada jau nuleidziamos rankos.

na niekaip nesuprantu, paaiskinkit man durnai.. kazkuri is pradziu sake, kad pats vaikas nuspres, kada nebenori imti mamos kruties ir mane egoiste nieko nesuprantancia isvadinot tiesiog uz kitokias paziuras ir prioritetus. jokio tolerantiskumo nesulaukiau. O dabar pats vaikas neima, tai kam jam kisti jei jis nenori? cia gal tada jau jus savo norus stengiates patenkinti ir buti egoistem?
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 03:40)
palauk, tai tu nori, kad vaikas tave myletu ne del to, kad tu esi jo mama, kad juo rupinies, bet del tavo papo doh.gif

beje jei pienas nedingtu ir tu vis maitintum, tai vaikas ir iki pirmos klases taip gali zysti  fool.gif
Papildyta:

na niekaip nesuprantu, paaiskinkit man durnai.. kazkuri is pradziu sake, kad pats vaikas nuspres, kada nebenori imti mamos kruties ir mane egoiste nieko nesuprantancia isvadinot tiesiog uz kitokias paziuras ir prioritetus. jokio tolerantiskumo nesulaukiau. O dabar pats vaikas neima, tai kam jam kisti jei jis nenori? cia gal tada jau jus savo norus stengiates patenkinti ir buti egoistem?

Camilyte, su jumis net nera apie ka kalbeti dabar, tiesiog neverta, nes jus musu nesuprasit, mes -jusu nesuprasim.
Tad gal prisijunkit prie musu, kai turesit savo vaikeli rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazass: 06 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(mazass @ 2009 03 06, 11:25)
Camilyte, su jumis net nera apie ka kalbeti dabar, tiesiog neverta, nes jus musu nesuprasit, mes -jusu nesuprasim.
Tad gal prisijunkit prie musu, kai turesit savo vaikeli  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 03 06, 08:25)
Tad gal prisijunkit prie musu, kai turesit savo vaikeli  rolleyes.gif

jei mano kitokia nuomone, iskart jau su manim nera apie ka sneketi. Ir kodel jus tokios uztikrintos, kad ir as tapsiu kazkokia fanatike? Yra mamu, ir nemazai, kurios nemataina krutimi del vienokiu ar kitokiu priezasciu, bet tai dar tikrai nereiskia, kad jos savo vaika myli maziau ir juo maziau rupinasi. Man mano priezastys atrodo pakankamai svarios, o juolab saves nekankinciau iki krauju (kaip kai kurios) ir cia nebutinai mano egoizmas pasireiskia. kaip ir nematau jokio didvyriskumo tose savo egzekucijose, kurias kai kurios mamos daro sau. Man pvz dar vienas laimetas konkursas profesineje srityje yra kur kas didesnis pasiekimas nei maitinimas krutimi (pabreziu maitinimas, o ne vaikas, seima ir vaiku auginimas).
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 12:57)
jei mano kitokia nuomone, iskart jau su manim nera apie ka sneketi. Ir kodel jus tokios uztikrintos, kad ir as tapsiu kazkokia fanatike? ..... Man pvz dar vienas laimetas konkursas profesineje srityje yra kur kas didesnis pasiekimas nei maitinimas krutimi (pabreziu maitinimas, o ne vaikas, seima ir vaiku auginimas).

O kodel jus tokia uztikrinta, kad netapsite tokia "fanatike"? Juk net nezinot, kas atsitiks po vaikelio gimimo, mastysena laaabai stipriai gali pasikeisti, jus net neisivaizduojat kaip gali viskas apsiversti aukstyn kojom.
Beje, ryskiai matosi, kad jums dar anksti tureti vaiku. Siekit ir toliau karjeros, dalyvaukit savo konkursuose, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 03 06, 10:16)
O kodel jus tokia uztikrinta, kad netapsite tokia "fanatike"? Juk net nezinot, kas atsitiks po vaikelio gimimo, mastysena laaabai stipriai gali pasikeisti, jus net neisivaizduojat kaip gali viskas apsiversti aukstyn kojom.
Beje, ryskiai matosi, kad jums dar anksti tureti vaiku. Siekit ir toliau karjeros, dalyvaukit savo konkursuose, sekmes  mirksiukas.gif

nes zinau kokia as esu ir zinau, kad nepasikeisiu.. tiesiog kaip jus uztikrinta, kad pasikeisiu, taip as uztikrinta, kad nepasikeisiu...
zinot vaiku susilaukia ir karjeros siekiancios moterys, ar jums atrodo, kad geros mamos gali buti tik tos kur mato tik savo vaika ir sedi namie, maitina vaika kruitmi, nes kitaip jis neisgyvens ir neplecia savo akiracio? mirksiukas.gif

na va, mano drauges dukrytei dabar 2 menesiukai ir jai dingo pienas, tiesiog nebera... ar tai reiskia, kad ji jau viskas nebe mama, tiksliau nebegera mama? o saket, kad labai retai dingsta pienas.
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 12:53)
nes zinau kokia as esu ir zinau, kad nepasikeisiu.. tiesiog kaip jus uztikrinta, kad pasikeisiu, taip as uztikrinta, kad nepasikeisiu...

Ir nereikia keistis smile.gif 4u.gif Tuo labiau suaugusiam žmogui jau ir sunku tai daryti. Kiekviena mes turime savo nuomonę ir savo viziją kaip auginti, auklėti, maitinti ir pan. savo stebukliukus. Kiekviena susidėliojame savo prioritetus. camillyte ,būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę po 2 savaičių ir 6 dienų. Nu gal ir truputuką vėliau, kai jau susitiksite su savo stebukliuku ir busite drauge nugyvene pirmąsias dienas.

lengvo jums gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 03 06, 12:57)
kaip ir nematau jokio didvyriskumo tose savo egzekucijose, kurias kai kurios mamos daro sau. Man pvz dar vienas laimetas konkursas profesineje srityje yra kur kas didesnis pasiekimas nei maitinimas krutimi

juokingai skamba tos egzekucijos... juk tai tooooks ryšys su vaikučiu. Kol TO prašančio žvilgsnio nepamatysi, gal ir nesuprasi... Aišku, kiekvienai savo, bet aš manau, jei jau nusprendžiau būti MAMA, tai ir būsiu ja iki galo, kiek to reikės. Tai nereiškia, kad nedirbsiu, ar pan., bet sulygint maitinimą su karjera... vaikas už uždirbtus pinigėlius vargu ar pasakys ačiū, labiau, manau, prisimins mamos nebuvimą. Niekada nesupratau ir nesuprasiu tų, kurios po gimdymo vos ne po pors mėnesių grįžta dirbt (kaip visokios TV "žvaigždės").

Įdomu, ar dingsta pienukas kaip tik ne oms mamytės, kurios būna nusiteikę savęs "nekankint" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Essere @ 2009 03 06, 16:03)
juk tai tooooks ryšys su vaikučiu.

pritariu thumbup.gif aš baigiau maitinti, kai sūnui suėjo metai ir tą vakarą kai jau nedaviau vakare pienuko, pati verkiau, nors tikrai nebuvau nei maitinimo, nei nemaitinimo fanatė, tiesiog tai taip natūralu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amaz: 06 kovo 2009 - 15:14
QUOTE(amaz @ 2009 03 06, 17:13)
pritariu  thumbup.gif  aš baigiau maitinti, kai sūnui suėjo metai ir tą vakarą kai jau nedaviau  vakare pienuko, pati verkiau, nors tikrai nebuvau nei maitinimo, nei nemaitinimo fanatė, tiesiog tai taip natūralu.  wub.gif

maniškiui 1,7 meų, o man dar taip graudu užbaigt smile.gif 4u.gif o taip pat sakiau, kad maitinsiu tik iki metukų smile.gif
Atsakyti