Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

man atrodo,kad kuo vyresnis vaikas tuo sunkiau ji atjunkyti g.gif nes jis jau daug ka supranta.as jau nutraukiau maitinima ir visai neblogai su tuo susitvarkiau.vaikas geriau ir daugiau valgo,neiesko papo,o svarbiausia-ramiai ismiega visa nakti thumbup.gif manau .1metai-tinkamiausias laikas baigti maitinima MP,bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2009 03 02, 16:09)
man atrodo,kad kuo vyresnis vaikas tuo sunkiau ji atjunkyti g.gif nes jis jau daug ka supranta.as jau  nutraukiau maitinima ir visai neblogai su tuo susitvarkiau.vaikas geriau ir daugiau valgo,neiesko papo,o svarbiausia-ramiai ismiega visa nakti thumbup.gif manau .1metai-tinkamiausias laikas baigti maitinima MP,bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif

mums irgi pradėjo geriau miegoti (tfu, tfu, tfu). Tiesa kokią savaitę dar kėlėsi mišinuko, o dabar jau nebegeria ir jo. Tikiuosi, kad taip ir toliau bus thumbup.gif . O dar prieš kokį mėnesį maniau, kad taip ir valgysim po n kartų per naktį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Essere @ 2009 02 26, 16:14)
Kaip gražiai parašyta  wub.gif  Mano vyručiui 1 m 7 mėn, įsidėjau šią temą į favoritus, bet nežinau, kaip ryžtis tam žingsniui... tikrai nepakartojama, kai grįžtu namo, akytės tiesiog švyti ir šaukia liūlia liūlia (taip išmokęs prašytis)  wub.gif

ir mano vyrukui 1metukai ir 7mėnesiai 4u.gif ir man labai sunku baigt maitinti doh.gif o jau kaip ir laikas tuoj pavasaris ir dantukai kokie tais parudave keli nors ir valom kiek leidžiasi.iš kur gaut tiek stiprybės g.gif gal galit patart kuo keičiat pienuką t.y. kokiu mišinuku ar tik šeip karvės pienuką duodat????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra757: 02 kovo 2009 - 17:33
QUOTE(Ausra757 @ 2009 03 02, 18:31)
iš kur gaut tiek stiprybės g.gif                                                        gal galit patart kuo keičiat pienuką t.y. kokiu mišinuku ar tik šeip karvės pienuką duodat????

dėl stiprybės, tai reikia rimtai apsispręsti ir nuspręsti kada ir kaip baigiam maitinimą.vyti šalin mintis"ai,gal dar pamaitinsiu,kam čia vaiką rikdyti ir t.t":mirksiukas:
saviems,baigus MP,duodavau paprastą karvės pieną ir/arba natūralų jogurtą be priedų.su mišiniais man nesisekė:negėrė nei vienas tai ir nesikrimtau.manau, jau vyresnis nei 1metų vaikas gali valgyti visus karvės pieno produktus.
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 03 02, 18:31)
gal galit patart kuo keičiat pienuką t.y. kokiu mišinuku ar tik šeip karvės pienuką duodat????

Aš pakeičiau prieš pietų miegą į Aptamil, kur virš metukų vaikams skirtas, o vakare vietoje vakarinės košės išgeriam tirštą Semper pieno mišinį. Jis sotus, užtenka iki ryto thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 03 02, 22:55)
o vakare vietoje vakarinės košės išgeriam tirštą Semper pieno mišinį. Jis sotus, užtenka iki ryto  thumbup.gif .

Dar ir toks yra? bigsmile.gif Tai sis misinys paruosiamas pagal instrukcija tirstas kaip kose?
Na reiks ir mums tokio paieskoti ir pabandyti, kai sulauksim metuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2009 03 02, 20:19)
dėl stiprybės, tai reikia rimtai apsispręsti ir nuspręsti kada ir kaip baigiam maitinimą.vyti šalin mintis"ai,gal dar pamaitinsiu,kam čia vaiką rikdyti ir t.t":mirksiukas:
saviems,baigus MP,duodavau paprastą karvės pieną ir/arba natūralų jogurtą be priedų.su mišiniais man nesisekė:negėrė nei vienas tai ir nesikrimtau.manau, jau vyresnis nei 1metų vaikas  gali valgyti visus karvės pieno produktus.

ačiū už patarimus 4u.gif pabandysiu ir aš jei rasiu tą Semper tirštą pieno mišinį,kažkuom bandysiu pakeist savo pieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2009 01 19, 23:47)
Skaitau jau kelinta diena sita tema smile.gif noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...blogiausia tai, kad jis neima tucio, negeria is buteliuko, beveik nieko nevalgo tik mp, aisku kaip ir daugeliui uzminga tik atsigeres pienelio. Tik ateina laikas miegot jis jau patenkintas lovoj ropoja pas mane ir glaudzias prie krutine ir taip graziai "kalba".
O mintys apie nutraukima kyla del dvieju priezasciu, pirma todel, kad beveik nieko nevalgo papildomai, padariau kraujo tyrimus-hemoglobinas 105 verysad.gif , galvoju jei neduosiu mp gal geriau valgys kita maista.
Antra priezastis del aplinkiniu klausinejimo "ar dar tu tebemaitini", pradejau jaustis nemaloniai lyg tas mano vaikas jau koks pirmokas butu, kazkaip net geda sakyti, jo dar maitinu.
Gal kuri esat susidurusi su tuo, kad vaikas apart mp nieko nenori valgyt.

Seku ir as sia temele.Situacija ir panasi pas mane.Tik maniskis apetitu nesikundzia smile.gif ,na bet ir vyresnis,o kai Nojukas buvo tokio amziaus ir buvo uzeje nevalgadienai,tai darydavau ivairesni maista ir duodavau mazesnem porcijom,ir dazniau.
O del kalbu,tai prisiklausiau visko.Bet mazai kreipiau demesio.Zinau kas mano vaikui geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 02 24, 14:43)
as geriau metu arbata, nes reikejo nutraukti piena del ligos.  doh.gif

Jeigu ne paslaptis, kas per liga? Nes žindančiai galima net tam tikrų antibijotikų.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 16:25)
O man gine israse vaistu, kuriuos geriant pienas dingsta per savaite mazdaug visiskai 4u.gif

o ne bijot vartoti vaistus? schmoll.gif nes man atrodo, jog jie siaip ar anaip kenkia sveikatai, gal butu geriau kazkaip naturaliau padaryti, jog pienas dingstu, pvz - kaip jau rase, metu arbata, arba retesnis vaiko priglaudimas prie kruties...

g.gif nes asmeniskai kazkaip nelabai noreciau pati vaistus gerti, nes manau, jog nieko gero jie ne daro, o anksciau ar veliau, pasekmiu bus galima sulaukti schmoll.gif
Atsakyti
Aušra 757
Ir maniškio dantukai tokie.. Išvalom, bet kas iš to, kai tų valgymų skaičius be skaičiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Essere @ 2009 03 03, 11:49)
Aušra 757
Ir maniškio dantukai tokie.. Išvalom, bet kas iš to, kai tų valgymų skaičius be skaičiaus smile.gif

nu tai pasistengiam baigt maitint doh.gif užmigdžiau pietų miegelio be pienuko 4u.gif pirmas žingsnis.na nesinorėtu kad dantukai tokiam mažam žmogeliukui skaudėt pradėtu,ale dar gerai būtu kad ir papauliai tokie kaip pieno pilni po maitinimo liktų doh.gif
Atsakyti