Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Čia juk konkursų skyrelis....

Tema apie pogimdiminę depresiją yra skyrely "Po gimdymo"
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 01 05, 15:25)
Čia juk konkursų skyrelis....

Tema apie pogimdiminę depresiją yra skyrely "Po gimdymo"

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daug svarsatau del harmonines spirales, ir besvarstydama nusprendziau, kad reikia detis, juk 5 metus, nereik su tabletem vargt.

Dabar noriu paklaust, kur pigiausei galima nusigriebti, ta spirale ir kiek ginei duodat uz idejima?
Atsakyti
Ir aš tą patį svarstau. Prieš naujus su gine kalbėjom apie tai, tai sakė hormoninė 700 Lt ir daugiau kainuoja. Šiaip ji siūlo dėt varinę, jei nėra ginekolokinių problemų, gausių skaudžių mėn ir pan. Tos kaina apie 170 Lt. O už įdėjimą net nepagalvojau, kad reikia duot ginei. Na gal saldainių dėžę....
Atsakyti
Dabar "Mirena" kainuoja 840 Lt. blink.gif Info iš tinklapio www.vaistai.lt Tiesa, esu girdėjusi, kad gydytojai jų gauna pigiau, bet čia su gyd. reikia kalbėti. Įdėjimas valstybinėje med. įstaigoje - nemokamas, privačioje reikia mokėti, pvz. Klaipėdoje vienoje privačių klinikų įdėjimo kaina - 170 Lt.
Atsakyti
aciu uz info
Atsakyti
Dalinames patirtim toliau 4u.gif
Praeita tema
Pirma tema
Antroji tema
Trecioji tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizina: 18 sausio 2009 - 00:06
Laba,

Pabandziau padaryti, kaip praeitoje temoje viena mamayte pasiule, pasitepti viduriu lasiukais... Tai jau tikrai mazei taip nepatiko ohmy.gif , viena karta pabande-nesuprato, kita kart-vel atsitrauke, tada isidrasino dar ilgiau paciulpt ne schmoll.gif . As tada uzsiklojau, jinai pasivarte ir uzmigo. Nakti daug geriau miegojo, gal tik du kart kelesi. Reikes ir diena taip pabandyt, parasysiu kaip seksis ar pavyks uzmigdyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi su savo papinuku smile.gif
mano zuikiui metai ir 3 men - geriam MP pries miegeli - du kartus eidami miegoti diena, vakare ir dar paryciais, noriu nuimt bent viena maitinima....
pas mus problema didziausia, kad nemoka uzsimigdyt be MP, buteliuko, soskes nepripazista, demesi galiu nukreipt be rekimu, bet uzmigt neiseina - liekam be miegelio verysad.gif
dar viena blogybe, kad jau labai nori miegelio, jeigu tik neduodu papo, kisasi pirstus i burna ir ciulpia doh.gif, tada duodu papa, kad neiprastume ciupt pirstuku....
kartais uzmiega masinoj, anksciau dar vezime uzmigdavo, bet dabar pradejo protestuot
zodziu nerandam kito tokio gero nusiraminimo budo kaip MP, pasakos, lopsines, galvytes glostymas, svelnus meskutis gerai, bet uzmigt neiseina - gal zinot koki gera patarima????

Atsakyti
Maniskis irgi papuli naudoja tik migdymuisi. Diena dukart, vakare ir nakti daznai kelias. Uzmiega ir vezime, tai su dieniniu kaip nors gal issisuksiu, o vakare tai problema. doh.gif
Atsakyti
As su tais viduriu lasiukais tik 2 kart tepiau pirma diena, o jau dabar 3 diena be papulio ir nebetepu jau, papuli ir nakti bandziau ikist neee sako ir dabar parodau sako fuuui biggrin.gif Bet man miegojo gerai tik pirma nakti, paskui prasidejo rekimai verysad.gif naktim keliasi kaip ir anksciau - daug kartu, parekia truputi ir toliau miega, anksciau tai papuka ikisu ir toliau miega, o dabar bando pats uzmigt, uztai ir pyksta, bet tikiuosi greit pripras ir nebesikels naktim.
O del pieno, tai tikrai geriau pasidare, kai pradejau tik biski nusitraukt, o ne iki galo kaip dariau, tikrai sumazejo pieno, ir maziau ir reciau dabar nusitraukiu, va sianakt net nereikejo, jauciu greit ir visai dings, nereikejo ir jokiu vaistu.
P.S: bet kazkaip biski ir gaila kad nustojau maitint unsure.gif nors anksciau ar veliau tai reiketu padaryt
Atsakyti
O aš pabandžiau patepti medumi ir druska, suveikė- spjovė lauk. Bet taip gailiai verkė, kad širdis neišlaikė, nusiploviau ir vėl daviau pienuko blush2.gif Nusprendžiau dar truputį palaukti, turbūt dar nesame pasiruošusios visiškai nutraukti nei ji, nei aš ax.gif Juolab, kad kankina abejonės kaip vaikas gaus pakankamai kalcio, nes karvės pieno produktams alergiška, o jei ir MP nebegaus... unsure.gif Pirma reiks su gydytoja pasitarti smile.gif
Atsakyti