Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(NIDA @ 2009 02 12, 20:25)
kazkaip man reikia save peraukleti.Visai nenoriu nutraukti zindymo.Vis man atrodo,kad tai bus skriauda vaikui,tai labai gaila.Bet gaila ir busimo vaikiuko.Tai bandau dabar save itikinti,kad nutraukti butina.Ir,aisku,stengsiuos,kad vaikui tas nesukeltu didelio streso(jei tai imanoma)

NIDA,
Įsiterpsiu ax.gif
O kokie pagrindiniai argumentai, kad nutrauktumėt maitinimą? Klausiu, nes kitose žindymo temelėse yra nemažai mamų, kurios sėkmingai žindo/žindė būdamos nėščios. Aš pati neturiu pakankamai žinių šiuo klausimu, bet tikrai žinau, kad yra mamų, kurios gerai pasikausčiusios. Gal pabandykite pasikonsultuoti su jomis? mirksiukas.gif

Ypač, jei rašot, kad jaučiatės gerai ir nenorit nutraukti maitinimo. Tiesiog yra nemažai gydytojų, kurie į nieką neatsižvelgę rekomenduoja nutraukt žindymą, nes tokios buvo taisyklės anuomet.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 02 12, 18:37)
O kokiu budu vaika uzmigdyt,jei tik su papu uzmiega.Geria tik is puoduko.Atsigers ir lauks,kada papa pasiulysiu ir eisim miegot..  g.gif

Mes išgeriame mišinuką, po to pasiguldau šalia, apsikabiname pasikalbame ir užmiegame. Mums taip pavyksta, už tai ir dalinuosi patirtimi. Sūnus MP negauna jau penktas vakaras.
Atsakyti
NIDA - parasiau tau i az mamytes nick'a pasikonsultuok su ja, patars gal pas kokia gydytoja kreiptis kad tikrai pasiziuretu ar viskas gerai ir ar tikrai jau taip reik nutraukt ta zindyma.
Atsakyti
Sveikinu visas su meilytes diena 4u.gif
Kol kas zindymo nutraukima galiu atideti.
Vakar darem echo.Pagal mm jau turejo but 2,5men(bet jos buvo nereguliarios),o echo parode tik 6sav.Tai biski neramu.Bet tikiuosi del nereguliariu tiesiog pastojau veliau,nes jauciuosi kaip niekad gerai.
tai vat ir maitinimas prasitesia.Iki 12sav nestumo maitinti galima be jokios rizikos.

Cia gal pasirodziau truputi bejausme laukiamo vaikelio atzvilgiu(labiau dziaugiuosi,kad nutraukimas tsideda,nei pergyvenu del nestumo),bet beveik esu isitikinusi,kad viskas bus gerai.
O kai viskas bus gerai vis tik tai nusprendziau nutraukti.Geriau nerizikuosiu.O ir naktim gal geriau prades miegot,tai man su antru bus lengviau.
Atsakyti
Dukrai gerokai virš dviejų.Maitinu. Lengva nėra, bet stengsiuosi kad ji gautų mano pienelio kuo ilgiau.Tikiu, jog tai stiprina jos imunitetą .

Vis pagalvoju, kaip reikės nutraukti visą tą procesą.Gauna pagrinde tik prieš miegelį.Ir nė nemano to atsisakyti.Tikrai kartais pavargstu.Stipri jau.Kaip suleidžia dantukus.Ojojoj doh.gif .

Kažin kiek čia tos kantrybės turėsiu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 01 20, 22:46)
na mano krutine tikrai ne skirta ciulpimui,

Nuo tokios frazes vos nuo kedes nenugriuvau swoon.gif doh.gif Tai jau tikrai tamsta grizkite kai vaiku turesite. Pamatysi, kaip tada pasikeis mastymas. 4u.gif

O as gi savo princese noriu iki vasaros atpratint nuo MP. Repeticijos prasidejo. Rezultatu jokiu. Nepripazista buteliuku manoji doh.gif Nei MP nei misinuko negeria is buteliuko doh.gif Rekia, verkia visa raudona, plesia man maike, rieciasi issiziojus prie papulio ir daryk tu ka nori... Ilgas kelias laukia karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markute @ 2009 02 19, 01:34)
Nuo tokios frazes vos nuo kedes nenugriuvau swoon.gif  doh.gif Tai jau tikrai tamsta grizkite kai vaiku turesite. Pamatysi, kaip tada pasikeis mastymas. 4u.gif
O as gi savo princese noriu iki vasaros atpratint nuo MP. Repeticijos prasidejo. Rezultatu jokiu. Nepripazista buteliuku manoji doh.gif Nei MP nei misinuko negeria is buteliuko doh.gif Rekia, verkia visa raudona, plesia man maike, rieciasi issiziojus prie papulio ir daryk tu ka nori... Ilgas kelias laukia karsta.gif  biggrin.gif

Va kokia potinga mergaitė auga, gal kaip nors įkalbės mamą dar palūkėt. Žino, kad nieko geriau už MP negaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markute @ 2009 02 19, 00:34)
Nuo tokios frazes vos nuo kedes nenugriuvau swoon.gif  doh.gif Tai jau tikrai tamsta grizkite kai vaiku turesite. Pamatysi, kaip tada pasikeis mastymas. 4u.gif
O as gi savo princese noriu iki vasaros atpratint nuo MP. Repeticijos prasidejo. Rezultatu jokiu. Nepripazista buteliuku manoji doh.gif Nei MP nei misinuko negeria is buteliuko doh.gif Rekia, verkia visa raudona, plesia man maike, rieciasi issiziojus prie papulio ir daryk tu ka nori... Ilgas kelias laukia karsta.gif  biggrin.gif

Dar manyciau anksti atpratinti, pakankamai maza dar, man tai butu gaila verysad.gif, be to reikia palaipsniui, kad vaikui nebutu didelio streso.

As irgi taip sakiau iki vasaros rolleyes.gif , tai jau va kitos vasaros tuoj sulauksim ir dar su papuliu doh.gif . Tik aisku diena jau nebeduodu, liko vakarinis ir naktinis maitinimai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dju @ 2009 02 19, 10:22)
Dar manyciau anksti atpratinti, pakankamai maza dar, man tai butu gaila  verysad.gif, be to reikia palaipsniui, kad vaikui nebutu didelio streso.

As irgi taip sakiau iki vasaros  rolleyes.gif , tai jau va kitos vasaros tuoj sulauksim ir dar su papuliu  doh.gif . Tik aisku diena jau nebeduodu, liko vakarinis ir naktinis maitinimai. bigsmile.gif

Kodel per anksti? Juk sakau, kad iki vasaros. Tada jai bus 9-10men. rolleyes.gif O pradejau jau dabar, nes zinau, kad ji buteliuko nepripazista doh.gif Viena mamyte savo dukryte ismokino gert is buteliuko per 2men unsure.gif Gal ir mes taip ilgai mokinsimes hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 19, 00:02)
Va kokia potinga mergaitė auga, gal kaip nors įkalbės mamą dar palūkėt. Žino, kad nieko geriau už MP negaus  mirksiukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(markute @ 2009 02 19, 12:08)
Kodel per anksti? Juk sakau, kad iki vasaros. Tada jai bus 9-10men. rolleyes.gif O pradejau jau dabar, nes zinau, kad ji buteliuko nepripazista doh.gif Viena mamyte savo dukryte ismokino gert is buteliuko per 2men unsure.gif Gal ir mes taip ilgai mokinsimes hihihi.gif
Papildyta:

hihihi.gif

Jei ismaitinsi iki 9-10 tai ir iki metu maitink smile.gif
Mano irgi buteliuko ir zinduko nepripazista, todel labai sunku atpratinti nuo MP. Dabar geria tik per siaudeli arba siaip is puoduko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prašau mane priimti į bebaigiančių maitinti būrelį.Nemažai perskaičiau jūsų diskusijų,nežinojau kokį būdą pasirinkti, tai nuo vakar nutariau baigti ir neduoti visai papulio blush2.gif Šiandien jau antra diena,viskas būt neblogai ,tik mano pieno baras sprogsta unsure.gif .Kai jau nebegaliu kentėt, duodu patraukt mirksiukas.gif Taigi per 2paras tik 3kartus daviau,bet vistiek sunku pačiai.O va vaikiukas visai neblogai jaučiasi,geriau negu aš.Kad tik kantrybės man užtektų doh.gif Galvoju gal kokių vaistų reiktų nusipirkti,kad pienas dingtų?Nebandėt?
Atsakyti
Siūlyčiau apsispręsti ir jeigu jau neduoti, tai visai neduoti (aš taip padariau prieš dvi savaites), neerzinti vaiko, o pienuko truputį nusitraukti, kad neveržtų krūtinės. O vaistų yra, bet jie receptiniai, reikia kreiptis į gydytoją. Bet aš paskaičiau anotaciją ir nusprendžiau jų negerti, nors ir buvau išsirašiusi. Sunkiausia buvo 3-4 paroje, bet pasui kažkaip sumažėjo "gamyba" visiškai. Pieno ir dabar dar yra, tik vis seku, kad guziukai nesusidarytų. Kol kas sekasi.
Atsakyti