QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 20, 05:40)
as irgi rukyt niekaip negaliu mest...
Ar zinot ,kodel tiek daug rukau?
O gi todel, kad motina ilgai papais maitino
Cia tai galima pasigincyt ir dar kaip. Nes pazistu daug zmoniu, kuriuos kaip tik mamos nemaitino krutimi ir dabar ruko ir mest negali. Stai taip. Mano manimu, jeigu sis naturalus poreikis (ciulpimas) yra pilnai patenkintas kudikysteje, jis nekila zmogui uzaugus. Tikiuosi viska aiskiai parasiau
Papildyta:
[quote=Jurgita26,2009 01 19, 23:47]
Skaitau jau kelinta diena sita tema
noreciau jau nutraukt matinima krutimi, tik neisivaizduoju kaip ta padaryti...blogiausia tai, kad jis neima tucio, negeria is buteliuko, beveik nieko nevalgo tik mp, aisku kaip ir daugeliui uzminga tik atsigeres pienelio. Tik ateina laikas miegot jis jau patenkintas lovoj ropoja pas mane ir glaudzias prie krutine ir taip graziai "kalba".
O mintys apie nutraukima kyla del dvieju priezasciu, pirma todel, kad beveik nieko nevalgo papildomai, padariau kraujo tyrimus-hemoglobinas 105
, galvoju jei neduosiu mp gal geriau valgys kita maista.
Antra priezastis del aplinkiniu klausinejimo "ar dar tu tebemaitini", pradejau jaustis nemaloniai lyg tas mano vaikas jau koks pirmokas butu, kazkaip net geda sakyti, jo dar maitinu.
Gal kuri esat susidurusi su tuo, kad vaikas apart mp nieko nenori valgyt.
[/quo
I mane taip pat ziuri didelem akim kai suzino, jog tebemaitinu vaika. Buvau apsisprendus, kad maitinsiu iki 2 metu, iki ju dar 4 menesi, jau galvoju nutraukti, bet jis tai dabar pajuto, tai pradejo kankint
Zirzia visa diena.
Papildyta:
QUOTE(dju @ 2009 01 19, 10:22)
Laba,
Pabandziau padaryti, kaip praeitoje temoje viena mamayte pasiule, pasitepti viduriu lasiukais... Tai jau tikrai mazei taip nepatiko
, viena karta pabande-nesuprato, kita kart-vel atsitrauke, tada isidrasino dar ilgiau paciulpt ne
. As tada uzsiklojau, jinai pasivarte ir uzmigo. Nakti daug geriau miegojo, gal tik du kart kelesi. Reikes ir diena taip pabandyt, parasysiu kaip seksis ar pavyks uzmigdyt.
Gal galetumet parasyt kas per viduriu lasiukai. Aciu