Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(so-fun @ 2009 01 31, 21:52)
o kodel tu neduodi is papuko valgyt  g.gif

niu tariausi su daug mamu..bandziau visus budus,neima nuo ligonines nuo buteliuko,nei su antspeniais,nei ka paima kruti ir spjauna,rekia,tu jai ka nori daryk...man sirdis plysta kai ji verkia...o ir mama isvaziuos tuoj,nezinau ar viena susitvarkysiu doh.gif galvojau nutraukt isvis ta nusitraukinejima,ale maze taip auga, man malonu,kad nuo mano pieniuko....atrodo viska isbandziau kad papauka imtu...ale...tai galvoju ka toliau daryti....nusitraukineju ir saldau kol yra unsure.gif o kas bus po to,ar krizes ar kas,niu ziuresim,ale dabar pieniuko labai daug...
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 01 31, 19:48)
niu tariausi su daug mamu..bandziau visus budus,neima nuo ligonines nuo buteliuko,nei su antspeniais,nei ka paima kruti ir spjauna,rekia,tu jai ka nori daryk...man sirdis plysta kai ji verkia...o ir mama isvaziuos tuoj,nezinau ar viena susitvarkysiu doh.gif galvojau nutraukt isvis ta nusitraukinejima,ale maze taip auga, man malonu,kad nuo mano pieniuko....atrodo viska isbandziau kad papauka imtu...ale...tai galvoju ka toliau daryti....nusitraukineju ir saldau kol yra unsure.gif  o kas bus po to,ar krizes ar kas,niu ziuresim,ale dabar pieniuko labai daug...

oi kaip gaila kad ji taip, tuo labiau kad pienuko turi verysad.gif Bet gal vis dar jai karts nuo karto pasiulyk ir papuka, gal po truputi pripras g.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 01 31, 17:49)
mamytes o sakykit,kaip sureguliuoti pieniuko kieki???kadangi as nusitraukineju ir duodu is buteliuko,tai to pienelio pas mane apstu,jau tiek prisaldziau kad nejuokinga...matyt mano krutine mano kad tiek jo reiki,o ispilt gi taip gaila...gal zinot kas buda pareguliuoti???

Retint nutraukinėjimą ir/arba mažint nutraukiamo pieno kiekį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2009 02 01, 02:21)
Retint nutraukinėjimą ir/arba mažint nutraukiamo pieno kiekį?  g.gif

niu aciu uz atsakyma...bandysiu sumazinti pieno nutraukima iki 3 kartu i para...o dievuliau tikiuosi nieko blogo nebus...turiu tempos,tai kazin ar galiu duoti mazei pieniuka savo???
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 02 01, 19:59)
niu aciu uz atsakyma...bandysiu sumazinti pieno nutraukima iki 3 kartu i para...o dievuliau tikiuosi nieko blogo nebus...turiu tempos,tai kazin ar galiu duoti mazei pieniuka savo???

tikrai gali ir netgi reiketu, nes jei tu apsirgai tai organizme gaminasi antikuniai, kurie su tavo pieneliu persiduos mazyliui ir jis tiketina neapsirgs.
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2009 02 01, 20:59)

Nusitraukinek tik tiek, kiek suvalgo maziuke. Nes jei daugiau nusitraukineji, tai daugiau ir gaminasi.
As irgi siulyciau, kad vis bandytum duoti kruti, gal visdelto pavyks ismokti is kruties valgyti ax.gif
O temperatura tikrai netrukdo maitinti savo pienuku mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos
gal kuriai buvo panasi situacija,
maitinu suneli dar mp taciau jau kaip ir noreciau nutraukti nes dienos metu jis jo negeria ziuri i akis ir kanda speneli tai kazkaip ir jo neduodu nebent po miegelio taciau nakties metu keliasi kelis kartus na tiksliau 3-4 kartus
vis manydavau kad siaip nori kad prisiglausciau priglundu pasiimu i lova jis tiute isspjauna ir ziojasi tipo duok atsigerti pienuko
taip noretusi jau nebemaitinti nakti taciau neismanau ka daryti
is buteliuko su tiute nemoka zisti
o pati jau manau kad noreciau nutraukti maitinima pienuku, manau kad jau butu galima nesu is tu kurios maitina vaikur iki metu ir ilgiau...tikrai zaviuosi tokiomis taciau kiekviena juk renkames
taigi noreciau suzinoti gal kas zinote kaip reikia elgtis norint kad sunelis isparptu visa nakti be maitinimu
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2009 02 02, 21:36)
sveikos merginos
maitinu suneli dar mp taciau jau kaip ir noreciau nutraukti nes dienos metu jis jo negeria ziuri i akis ir kanda speneli tai kazkaip ir jo neduodu nebent po miegelio taciau nakties metu keliasi kelis kartus na tiksliau 3-4 kartus
vis manydavau kad siaip nori kad prisiglausciau priglundu pasiimu i lova jis tiute isspjauna ir ziojasi tipo duok atsigerti pienuko
o pati jau manau kad noreciau nutraukti maitinima pienuku, manau kad jau butu galima nesu is tu kurios maitina vaikur iki metu ir ilgiau...tikrai zaviuosi tokiomis taciau kiekviena juk renkames
taigi noreciau suzinoti gal kas zinote kaip reikia elgtis norint kad sunelis isparptu visa nakti be maitinimu

Sveika,
mazytis dar tavo sunelis, as tavo vietoj dar maitinciau...na, ebt kiekviena renkasi zinoma....jei nebenori maitinti del kandimo - labai gerai tave suprantu...man irgi taip buvo...mano Nojukas uzsiaugino 7 dantis ir labai jau norejo jais naudotis, ebt subardavau, pasakydavau kad skauda mamytei, kad negalima kasti. Na ir per kelias dienas ismoko. Paskui jam netycia gaudavosi kasti, bet trupuciuka prilaikydavau smakriuka kol paimdavo kruti, a ir dabar ismoko nebekasti net netycia smile.gif Dabar Arijukas auginasi dantis...tai su juo teks turbut ta pacia mokykla praeit....Taip kad tikrai pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 02, 23:06)
Sveika,
mazytis dar tavo sunelis, as tavo vietoj dar maitinciau...na, ebt kiekviena renkasi zinoma....jei nebenori maitinti del kandimo - labai gerai tave suprantu...man irgi taip buvo...mano Nojukas uzsiaugino 7 dantis ir labai jau norejo jais naudotis, ebt subardavau, pasakydavau kad skauda mamytei, kad negalima kasti. Na ir per kelias dienas ismoko. Paskui jam netycia gaudavosi kasti, bet trupuciuka prilaikydavau smakriuka kol paimdavo kruti, a ir dabar ismoko nebekasti net netycia smile.gif Dabar Arijukas auginasi dantis...tai su juo teks turbut ta pacia mokykla praeit....Taip kad tikrai pabandyk.

na va maniskis turi 8 4 virsuj 4 apacioj
ir jis kanda specialiai as sakau kad skauda kad nebeduos mamyte papuko o jis neskaudziai bet ziuri i akis su sypsena ir kanda po truputi...kai supykstu ir neduodutai daryti apsimeta kad tipo gerti nori tik pamato papuka ir veltuoj taip pat daro
todel maitinu mp tik kai is miegu atsikelia kad da nesuprastu kad kasti galima
o noriu nutraukti butent naktini maitinima nes 4 katus keltis jau pasidare sunkoka ir taip nuo pat gimimo

Atsakyti
Svarune, ar bandei maitinti ivairiomis pozomis g.gif mano mazgis buna kad guledamas kartais neima papuko - arba sypsosi, arba rekia besiraitydamas - tai as ji ant pagalveles pasiguldau ir pasineisoju gulinti, o jis tada ramiausi pradeda valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2009 02 02, 19:36)
sveikos merginos

Zinai pas mane labai panasi situacija mirksiukas.gif Tik mano maze specialiai nekasdavo i spenuka, bet jai taip gaudavosi. Nors ir sakydavau , kad skauda mamytei, bet karts nuo karto pajusdavau jos astrius dantukus doh.gif Diena pienuko jai reikia tik pries uzmiegant ir zinoma nakti simta kartau doh.gif Budavo, kad net nepatraukia, svarbu salia tureti. Todel ir nutariau viska baigti. Nes ir pati pavargau, kaip tu sakai ir naktys kosmariskos doh.gif
Bet as nedaviau is karto nei nakti, nei diena. Buvo ziauru ziureti kaip ji kankinosi. Bet dabar po savaites ir 3 dienu, jau galiu pasakyti jai to nebereikia. Dar prisimena, dar naktimis viena karta keliasi, truputi papyksta, bet greit uzmiega. Tik pastebejau labai padidejo apetitas, valgo ir valgo, jau nebezinau ka ir duoti.
Gal bandyk pasiulyt jai buteliuka dienos metu, gal ji po truputi ismoks ji zysti. Nors mes is vis jokio buteliuko su soske neturejom, dabar geria tik is snapelio, nu bet mes daug didesnes uz jus.
Atsakyti
siaip as kol kas tik teoriskai esu skaicius kaip sumazinti naktinius maitinimus, na ir vienas is patarimu - kuo daugiau uzsiimti su vaiku diena ir papuli diena kuo dazniau duoti. Dar - migdyti toliau nuo saves (jei kartu miegat) na ir pan. Gal kazkur rasiu nuoroda i ta puslapi, tik ten anglu kalba. Paieskosiu.
Atsakyti