QUOTE(so-fun @ 2009 01 30, 00:46)
Sveikutes
Jungiuosi ir as prie jusu
Maitinau savo pupa jau metus laiko ir nutariau pagaliau uzbaigti tai Tai va jau 6-ta diena kaip kankinu savo mazule. Nutariau neduoti is vis papulio, nes diena jai ir taip nereikedavo, tik pries miega noredavo ir zinoma simta kartu per nakti. Tai va jau neapsikenciau tokio bardako ir pasakiau - gana
Niekaip nebuciau pagalvojusi, kad bus taip sunku. Pazistamos sake, trys dienos ir vaikas atpras Na pas mus kitaip. Naktimis kankinasi mazule, zviegia , spiegia, plesia man rubus Nu gaila ziuret, net pati kartu su ja verkiu Uzmiega tik ant mano krutines, vos tik pajudu, prabunda ir vel viskas is naujo
Jei buciau zinojusi kad taip bus, matyt buciau dar maitinusi
O kaip jusu mazyliai nakti miega be pienelio? Ir kaip jus manot duoti jai nakciai kokio pienuko, ar geriau nepratinti prie naktinio valgymo
Jungiuosi ir as prie jusu
Maitinau savo pupa jau metus laiko ir nutariau pagaliau uzbaigti tai Tai va jau 6-ta diena kaip kankinu savo mazule. Nutariau neduoti is vis papulio, nes diena jai ir taip nereikedavo, tik pries miega noredavo ir zinoma simta kartu per nakti. Tai va jau neapsikenciau tokio bardako ir pasakiau - gana
Niekaip nebuciau pagalvojusi, kad bus taip sunku. Pazistamos sake, trys dienos ir vaikas atpras Na pas mus kitaip. Naktimis kankinasi mazule, zviegia , spiegia, plesia man rubus Nu gaila ziuret, net pati kartu su ja verkiu Uzmiega tik ant mano krutines, vos tik pajudu, prabunda ir vel viskas is naujo
Jei buciau zinojusi kad taip bus, matyt buciau dar maitinusi
O kaip jusu mazyliai nakti miega be pienelio? Ir kaip jus manot duoti jai nakciai kokio pienuko, ar geriau nepratinti prie naktinio valgymo
Pritariu nuomonei, kad reikia pajusti kada galima nutraukti Jei taip verkia, gal geriau nekankinti ir toliau maitinti Iš savo patirties galiu papasakoti, kad kai nusprendžiau nebeduoti MP prieš pietų miegelį, taip verkė, kad neišlaikiau ir vėl daviau, bet po poros dienų, net nežinau kaip, bet pajutau, kad galiu vėl bandyti neduoti. Dukrytė išsidavė dar 3 val kol užmigo, bet užmigo be didelių ašarų Nežinau kaip bus kai reiks ir likusius 2 maitinimus nuimti, bet tikiuosi, kad vėl pataikysiu ant tokio momento, kad nebus daug ašarų.Dabar dar vis jaučiu, kad dar ne laikas