Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Na ir darbelių grožiai. Tiesiog pasaka. Linutuk puikūs atvirukai prie saldainių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Une o kas nepatinka tau Luko piešiniuose. Tiesiog puikiai žiūrisi. Nieko nepridėčiau. Agnėja ir pas tavę kiek mielų atvirukų priderėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 17 gruodžio 2008 - 19:01
nagi merginos, bukit kritiskos bigsmile.gif (mano atzvilgiu ax.gif )

LINUTUKE, man superines tavo dovanytes/atvirutes wub.gif ir mintis kokia puiki thumbup.gif pyk nepyk, bet biski nusibezdzioniausiu blush2.gif taigi aciu uz ideja 4u.gif
tikiuosi negalvosi, kad akiplesa esu-tik ilindus pas jus ir komentuoju... bet galeciau pasakyt kas man tavo antroje atviruteje sieeeeeek tiek kliuna... ax.gif tai, kad desinys atvirutes kampas yra kur kas "stipresnis" -trys dalykai, gana ryskus, grazus-zodziu jie patraukia demesi iskart, bet nori nenori akis uzkabina ir kairyji skrituly-kuris mazesnis butu pasakiskas , o va toks nemazas (desines puses atzvilgiu) kazkaip isbalansuoja demesi...
bet man vistiek laaabai grazu ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 12 17, 19:13)
nagi merginos, bukit kritiskos  bigsmile.gif  (mano atzvilgiu  ax.gif )
tai matai kad tos kutios geriau tokius dalykus pamato dar cia neuzsuko lotuliukas.gif , o mes tai ka, nelabai ir pacios gaudomes doh.gif lotuliukas.gif
LINUTUKE, man superines tavo dovanytes/atvirutes  wub.gif ir mintis kokia puiki  thumbup.gif  pyk nepyk, bet biski nusibezdzioniausiu  blush2.gif taigi aciu uz ideja  4u.gif 
prasom, tik turiu perspeti kad ir as kopijavau, o tiksliau kelias idejas sukisau i viena atviruka rolleyes.gif , bet vaizdas patiko rolleyes.gif
tikiuosi negalvosi, kad akiplesa esu-tik ilindus pas jus ir komentuoju... bet galeciau pasakyt kas man tavo antroje atviruteje sieeeeeek tiek kliuna...  ax.gif  tai, kad desinys atvirutes kampas yra kur kas "stipresnis" -trys dalykai, gana ryskus, grazus-zodziu jie patraukia demesi iskart, bet nori nenori akis uzkabina ir kairyji skrituly-kuris mazesnis butu pasakiskas , o va toks nemazas (desines puses atzvilgiu)  kazkaip isbalansuoja demesi...
bet man vistiek laaabai grazu !  wub.gif
tikrai jokio pykcio mirksiukas.gif , ir man paciai ji nelimpa, ne tik tas apskritimas, bet aplamai nevykes derinys gavosi, bet kad jau saukstai po pietu, iskeliaves vokelis pas naujus seimininkus rolleyes.gif
Atsakyti
Une: sveikinu prisijungus i musu saunu bureli ir dar su pirmu darbeliu 4u.gif Super ideja padaryti papke piesinukam. Man tik uzrasymai "ismetyti" po visa virseli netinka...buciau dejus "Luko" viduri kvadrato--t.y. visa pavadinima kvadrate sutalpinti. reikia palikt kiek erdves akim pailset beziurint mirksiukas.gif

LINUTUK: smagus atvirukai...taip ir toliau 4u.gif thumbup.gif

*o as bandau speti su antru Kalediniu konkursiniu, tik sugadinau viena foto tai teko keisti plana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 gruodžio 2008 - 22:39
QUOTE(une @ 2008 12 17, 15:35)
sveikos!
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti  4u.gif

atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu

sveika prisijungus 4u.gif saunus darbelis ir ideja..bet mna pavadinimas biski neisbaigtas..gal ten prie Luko vardo kokia dekoracija ar kvietka grazu prisek..nes jis ten tox vienisas ir kudas..o siaip liux thumbup.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 17, 17:50)

o cia as pagaminau atvirukus-vokelius, pirma nuotrauka tai vokeliai jau priristi prie sokoladuku  blush2.gif o kitoje puseja dar tagiukai su vardais, bet pamirsau nufotkinti  doh.gif , o  tas antras atvirukas, tai man kaskaip nelimpa  doh.gif paskubom darytas ir mokytojai jau padovanotas, negalesiu pataisyti  blush2.gif

oi kox grozis Linutuk thumbup.gif nu reix turet omeny tokia grazia ideja mirksiukas.gif tik tas antras kaip ir sakei kazkas negerai..tai tas skritulys arba per didelis arba jame kazko dar truksta.. bet bendrai fainiai..

o as jau antra vakara atvirutes kurpiu doh.gif niu jau tingiu befotkint, ryt tai padarysiu, jau dali ir issiunciau, nes nugirdau ganda, kad zada streikuot pastas doh.gif tai del visopikto paskubejau cool.gif neturiu laiko net prie Emmos albumo prisest.. doh.gif
Atsakyti
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza lotuliukas.gif
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 12 18, 01:13)
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza  lotuliukas.gif
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.

Na galima is pradziu su kazkuo ispausti breziant palei liniuote. Buna tam manau net irankiu, bet tarkim gali naudot virbala ar kabliuka, jie kieti, tai ispaus.

As tai siaip nieko nenaudoju. atsargiai lenkiu ir tiek.

P.S. Kuri supermama reguliuoja sia tema, ar nepykstate, kad mes cia apie atvirutes snekam?
Juk kaip as suprantu cia tik apie skrapbooking'a?! rolleyes.gif

Merginos atviruku temoj manau lieka nuskriaustos...
Atsakyti
P.S. Kuri supermama reguliuoja sia tema, ar nepykstate, kad mes cia apie atvirutes snekam? Juk kaip as suprantu cia tik apie skrapbooking'a?! rolleyes.gif  Merginos atviruku temoj manau lieka nuskriaustos...

Atviruku gamyba irgi skaitosi scrap'as mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek darbelių užderėjo wub.gif Noriu visas pagirti. 4u.gif Aš prie to paties irgi apsirodysiu ką padirbau;

Čia lyg ir užrašų knygutė sesei:

user posted image
Pavadinimą galvojau paštampuoti, bet per mažai vietos, nelabai tilpo, galiausiai nusprendžiau ranka užrašyti.

Čia keli lapai iš vidaus:

user posted image

Galės susirašyti įvairias citatas.

O čia šiaip albumą sumeistravojau, l.jau man buvo gražus popierius All dressed up. Ir su sese asocijavosi biggrin.gif Tiesiog apklijavau vaikišką knygutę.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LINUTUK, šaunuolių šaunuolė, jau dirbi dirbi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

aasta, albumėlis man laaaabai patiko, puikiai tą popierių panaudojai thumbup.gif
Tikrai labai gražus, nuotaikingas albumas - net neabejoju, kad sesė bus sužavėta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 18 gruodžio 2008 - 10:19
Aasta, albumelis labai smagus... thumbup.gif Man labai patiko ir visos detales - sukurtas puikus bendros visumos ir nuotaikos ispudis... thumb_yello.gif
Atsakyti
Aasta, super thumbup.gif ir uzrasu knygute ir albumas, tai is vis nerealus thumbup.gif
Atsakyti