Na ir darbelių grožiai. Tiesiog pasaka. Linutuk puikūs atvirukai prie saldainių . Une o kas nepatinka tau Luko piešiniuose. Tiesiog puikiai žiūrisi. Nieko nepridėčiau. Agnėja ir pas tavę kiek mielų atvirukų priderėjo
nagi merginos, bukit kritiskos (mano atzvilgiu )
LINUTUKE, man superines tavo dovanytes/atvirutes ir mintis kokia puiki pyk nepyk, bet biski nusibezdzioniausiu taigi aciu uz ideja
tikiuosi negalvosi, kad akiplesa esu-tik ilindus pas jus ir komentuoju... bet galeciau pasakyt kas man tavo antroje atviruteje sieeeeeek tiek kliuna... tai, kad desinys atvirutes kampas yra kur kas "stipresnis" -trys dalykai, gana ryskus, grazus-zodziu jie patraukia demesi iskart, bet nori nenori akis uzkabina ir kairyji skrituly-kuris mazesnis butu pasakiskas , o va toks nemazas (desines puses atzvilgiu) kazkaip isbalansuoja demesi...
bet man vistiek laaabai grazu !
LINUTUKE, man superines tavo dovanytes/atvirutes ir mintis kokia puiki pyk nepyk, bet biski nusibezdzioniausiu taigi aciu uz ideja
tikiuosi negalvosi, kad akiplesa esu-tik ilindus pas jus ir komentuoju... bet galeciau pasakyt kas man tavo antroje atviruteje sieeeeeek tiek kliuna... tai, kad desinys atvirutes kampas yra kur kas "stipresnis" -trys dalykai, gana ryskus, grazus-zodziu jie patraukia demesi iskart, bet nori nenori akis uzkabina ir kairyji skrituly-kuris mazesnis butu pasakiskas , o va toks nemazas (desines puses atzvilgiu) kazkaip isbalansuoja demesi...
QUOTE(une @ 2008 12 17, 19:13)
nagi merginos, bukit kritiskos (mano atzvilgiu )
tai matai kad tos kutios geriau tokius dalykus pamato dar cia neuzsuko , o mes tai ka, nelabai ir pacios gaudomes QUOTE
prasom, tik turiu perspeti kad ir as kopijavau, o tiksliau kelias idejas sukisau i viena atviruka , bet vaizdas patiko QUOTE
tikrai jokio pykcio , ir man paciai ji nelimpa, ne tik tas apskritimas, bet aplamai nevykes derinys gavosi, bet kad jau saukstai po pietu, iskeliaves vokelis pas naujus seimininkus
Une: sveikinu prisijungus i musu saunu bureli ir dar su pirmu darbeliu Super ideja padaryti papke piesinukam. Man tik uzrasymai "ismetyti" po visa virseli netinka...buciau dejus "Luko" viduri kvadrato--t.y. visa pavadinima kvadrate sutalpinti. reikia palikt kiek erdves akim pailset beziurint
LINUTUK: smagus atvirukai...taip ir toliau
*o as bandau speti su antru Kalediniu konkursiniu, tik sugadinau viena foto tai teko keisti plana
LINUTUK: smagus atvirukai...taip ir toliau
*o as bandau speti su antru Kalediniu konkursiniu, tik sugadinau viena foto tai teko keisti plana
QUOTE(une @ 2008 12 17, 15:35)
sveikos!
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti
atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti
atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu
sveika prisijungus saunus darbelis ir ideja..bet mna pavadinimas biski neisbaigtas..gal ten prie Luko vardo kokia dekoracija ar kvietka grazu prisek..nes jis ten tox vienisas ir kudas..o siaip liux
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 17, 17:50)
o cia as pagaminau atvirukus-vokelius, pirma nuotrauka tai vokeliai jau priristi prie sokoladuku o kitoje puseja dar tagiukai su vardais, bet pamirsau nufotkinti , o tas antras atvirukas, tai man kaskaip nelimpa paskubom darytas ir mokytojai jau padovanotas, negalesiu pataisyti
oi kox grozis Linutuk nu reix turet omeny tokia grazia ideja tik tas antras kaip ir sakei kazkas negerai..tai tas skritulys arba per didelis arba jame kazko dar truksta.. bet bendrai fainiai..
o as jau antra vakara atvirutes kurpiu niu jau tingiu befotkint, ryt tai padarysiu, jau dali ir issiunciau, nes nugirdau ganda, kad zada streikuot pastas tai del visopikto paskubejau neturiu laiko net prie Emmos albumo prisest..
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.
QUOTE(dilditele @ 2008 12 18, 01:13)
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza
Na galima is pradziu su kazkuo ispausti breziant palei liniuote. Buna tam manau net irankiu, bet tarkim gali naudot virbala ar kabliuka, jie kieti, tai ispaus.
As tai siaip nieko nenaudoju. atsargiai lenkiu ir tiek.
P.S. Kuri supermama reguliuoja sia tema, ar nepykstate, kad mes cia apie atvirutes snekam?
Juk kaip as suprantu cia tik apie skrapbooking'a?!
Merginos atviruku temoj manau lieka nuskriaustos...
P.S. Kuri supermama reguliuoja sia tema, ar nepykstate, kad mes cia apie atvirutes snekam? Juk kaip as suprantu cia tik apie skrapbooking'a?! rolleyes.gif Merginos atviruku temoj manau lieka nuskriaustos...
Atviruku gamyba irgi skaitosi scrap'as
Kiek darbelių užderėjo Noriu visas pagirti. Aš prie to paties irgi apsirodysiu ką padirbau;
Čia lyg ir užrašų knygutė sesei:
Pavadinimą galvojau paštampuoti, bet per mažai vietos, nelabai tilpo, galiausiai nusprendžiau ranka užrašyti.
Čia keli lapai iš vidaus:
Galės susirašyti įvairias citatas.
O čia šiaip albumą sumeistravojau, l.jau man buvo gražus popierius All dressed up. Ir su sese asocijavosi Tiesiog apklijavau vaikišką knygutę.
Čia lyg ir užrašų knygutė sesei:
Pavadinimą galvojau paštampuoti, bet per mažai vietos, nelabai tilpo, galiausiai nusprendžiau ranka užrašyti.
Čia keli lapai iš vidaus:
Galės susirašyti įvairias citatas.
O čia šiaip albumą sumeistravojau, l.jau man buvo gražus popierius All dressed up. Ir su sese asocijavosi Tiesiog apklijavau vaikišką knygutę.
LINUTUK, šaunuolių šaunuolė, jau dirbi dirbi
aasta, albumėlis man laaaabai patiko, puikiai tą popierių panaudojai
Tikrai labai gražus, nuotaikingas albumas - net neabejoju, kad sesė bus sužavėta
aasta, albumėlis man laaaabai patiko, puikiai tą popierių panaudojai
Tikrai labai gražus, nuotaikingas albumas - net neabejoju, kad sesė bus sužavėta
Aasta, albumelis labai smagus... Man labai patiko ir visos detales - sukurtas puikus bendros visumos ir nuotaikos ispudis...
Aasta, super ir uzrasu knygute ir albumas, tai is vis nerealus