Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Grazus paskutiniai atvirukai. Nepamirsk atviruku temoj pasirodyt!!!
Atsakyti
Agnėja, fantastiški bigsmile.gif thumbup.gif
Nerealūs, man va tokie wub.gif Puikūs sprendimai, labai konkretūs, dailūs thumbup.gif
Sveikinu, aš tokius labai mėgstu.... minimalistinius...
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 15, 10:00)
lotta23 sveika  prisijungus... thumbup.gif
smagu girdeti kad jau esi siek tiek paciupinejus scrap'a, seniai jau darbuojiesi su atvirukais? darai tik kaledinius ar ir siaip yvairioms progoms? Butinai parodyk savo darbelius...  wink.gif

...o dabar toks metas, kad tikriausiai dauguma cia esanciu uzsiima kalediniu dovanu ruosimu ar atviruku gaminimu wink.gif

4u.gif

Ne, darau visokius, ivarioms progoms. I sia tema ju nedesiu, nenoriu tersti, juk yra tam skirta atviruku tema, cia merginos tik scrapbooking'a rodosi. Idedu mano blogo linka jei idomu, nors reikia sviezienu jau ideti, vis laiko nera Atviruciu blogas

tongue.gif
Atsakyti

Agneja
labai santurus, minimalistiniai atvirukai, man patiko, kad ju forma kvadratine - nelabai tradicinis plotas, bet sauniai su ju tvarkaisi... juk dazniausiai viskas komponuojama staciakampyje, vertikialiam ar horizontaliam ax.gif saunu, zmones gave tokius atvirukus labai dziaugsis... as savo kalediniu atviruku daly jauissiunciau savaitgaly blush2.gif dar liko keleta padaryti ir issiusiu paskutinius biggrin.gif
Atsakyti
Agneja bigsmile.gif genealu ir paprasta.apatiniai labai patiko
Atsakyti
Agneja, Lotta23, kokie nuostabūs atvirukai wub.gif Nors jie skirtingi savo stiliumi, bet l.gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, kad ir jum patiko, aciu, merginos 4u.gif
man irgi patinka tokie minimalistiniai, nors ilgai sukau galva kaip ir ka padaryt, bet kai issideliojau popierius, tai greitai viskas pasidare aisku smile.gif todel kaip uzburta viska susideliojau bigsmile.gif
Atsakyti
Agnėja, tikrai labai simpatiški atvirukai wub.gif

Ir Lottos23 labai įdomūs thumbup.gif - viską kol apžiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 16 gruodžio 2008 - 13:02
Nuostabiu atvirkuku pasipyle thumbup.gif
Sveikos naujokes: Lotta23 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 12 15, 17:35)
siandien kokius kaledinius atvirukus sumeistravau bigsmile.gif
saunus gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip tik mano skonio wub.gif
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 15, 17:50)
Ne, darau visokius, ivarioms progoms. I sia tema ju nedesiu, nenoriu tersti, juk yra tam skirta atviruku tema, cia merginos tik scrapbooking'a rodosi. Idedu mano blogo linka jei idomu, nors reikia sviezienu jau ideti, vis laiko nera Atviruciu blogas
tokiais graziais atvirukais gali ir patersti bigsmile.gif rolleyes.gif tema, mes tik apsidziausgsim mirksiukas.gif

o as sianakt pabaigiau 4 vokelius/atvirukus gaminti ax.gif , darzelio aukletojoms dovanos bus blush2.gif , geros aukletojos labai, tai nesunku buvo iki 2 nakties sedeti ir klijuoti tongue.gif (eilini karta perestukinas pasirode mano kailyje, vel paskutine minute meistravau),bet nuotraukos gal veliau, nes tamsu, o tamsoje tai jau tikrai as nefotografas, man ir sviesoje nekaip gaunasi: lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos!
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti 4u.gif

atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu ax.gif
siandien ryte dariau tokia va papke sudeti vaiko piesiniams. aplankas padarytas is senos batu dezes kartono blush2.gif , o virsutiniams ir apatiniams sluoksniams scrapbookingo popierius, atlasine juostele ir metaliniai kabantys "dzingaliukai" smile.gif atsiprasau uz nuotraukos kokybe-siuo metu galiu tik telefonu fotografuoti sad.gif
sustingo fantazija sad.gif pasiulykit kaip graziau uzbaigti virseli unsure.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
une o kas tau nepatinka g.gif , as tai kaska patarti kaip ir nesugalvoju g.gif , man visai gerai ten viskas ziurisi ax.gif bigsmile.gif

o cia as pagaminau atvirukus-vokelius, pirma nuotrauka tai vokeliai jau priristi prie sokoladuku blush2.gif o kitoje puseja dar tagiukai su vardais, bet pamirsau nufotkinti doh.gif , o tas antras atvirukas, tai man kaskaip nelimpa doh.gif paskubom darytas ir mokytojai jau padovanotas, negalesiu pataisyti blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti