Grazus paskutiniai atvirukai. Nepamirsk atviruku temoj pasirodyt!!!
Agnėja, fantastiški
Nerealūs, man va tokie Puikūs sprendimai, labai konkretūs, dailūs
Sveikinu, aš tokius labai mėgstu.... minimalistinius...
Nerealūs, man va tokie Puikūs sprendimai, labai konkretūs, dailūs
Sveikinu, aš tokius labai mėgstu.... minimalistinius...
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 15, 10:00)
lotta23 sveika prisijungus...
smagu girdeti kad jau esi siek tiek paciupinejus scrap'a, seniai jau darbuojiesi su atvirukais? darai tik kaledinius ar ir siaip yvairioms progoms? Butinai parodyk savo darbelius...
...o dabar toks metas, kad tikriausiai dauguma cia esanciu uzsiima kalediniu dovanu ruosimu ar atviruku gaminimu
smagu girdeti kad jau esi siek tiek paciupinejus scrap'a, seniai jau darbuojiesi su atvirukais? darai tik kaledinius ar ir siaip yvairioms progoms? Butinai parodyk savo darbelius...
...o dabar toks metas, kad tikriausiai dauguma cia esanciu uzsiima kalediniu dovanu ruosimu ar atviruku gaminimu
Ne, darau visokius, ivarioms progoms. I sia tema ju nedesiu, nenoriu tersti, juk yra tam skirta atviruku tema, cia merginos tik scrapbooking'a rodosi. Idedu mano blogo linka jei idomu, nors reikia sviezienu jau ideti, vis laiko nera Atviruciu blogas
Agneja
labai santurus, minimalistiniai atvirukai, man patiko, kad ju forma kvadratine - nelabai tradicinis plotas, bet sauniai su ju tvarkaisi... juk dazniausiai viskas komponuojama staciakampyje, vertikialiam ar horizontaliam saunu, zmones gave tokius atvirukus labai dziaugsis... as savo kalediniu atviruku daly jauissiunciau savaitgaly dar liko keleta padaryti ir issiusiu paskutinius
Agneja genealu ir paprasta.apatiniai labai patiko
Agneja, Lotta23, kokie nuostabūs atvirukai Nors jie skirtingi savo stiliumi, bet l.gražūs
Smagu, kad ir jum patiko, aciu, merginos
man irgi patinka tokie minimalistiniai, nors ilgai sukau galva kaip ir ka padaryt, bet kai issideliojau popierius, tai greitai viskas pasidare aisku todel kaip uzburta viska susideliojau
man irgi patinka tokie minimalistiniai, nors ilgai sukau galva kaip ir ka padaryt, bet kai issideliojau popierius, tai greitai viskas pasidare aisku todel kaip uzburta viska susideliojau
Agnėja, tikrai labai simpatiški atvirukai
Ir Lottos23 labai įdomūs - viską kol apžiūrėjau
Ir Lottos23 labai įdomūs - viską kol apžiūrėjau
Nuostabiu atvirkuku pasipyle
Sveikos naujokes: Lotta23
Sveikos naujokes: Lotta23
QUOTE(Agneja @ 2008 12 15, 17:35)
siandien kokius kaledinius atvirukus sumeistravau
saunus gavosi , kaip tik mano skonio QUOTE(lotta23 @ 2008 12 15, 17:50)
Ne, darau visokius, ivarioms progoms. I sia tema ju nedesiu, nenoriu tersti, juk yra tam skirta atviruku tema, cia merginos tik scrapbooking'a rodosi. Idedu mano blogo linka jei idomu, nors reikia sviezienu jau ideti, vis laiko nera Atviruciu blogas
tokiais graziais atvirukais gali ir patersti tema, mes tik apsidziausgsim o as sianakt pabaigiau 4 vokelius/atvirukus gaminti , darzelio aukletojoms dovanos bus , geros aukletojos labai, tai nesunku buvo iki 2 nakties sedeti ir klijuoti (eilini karta perestukinas pasirode mano kailyje, vel paskutine minute meistravau),bet nuotraukos gal veliau, nes tamsu, o tamsoje tai jau tikrai as nefotografas, man ir sviesoje nekaip gaunasi:
sveikos!
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti
atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu
siandien ryte dariau tokia va papke sudeti vaiko piesiniams. aplankas padarytas is senos batu dezes kartono , o virsutiniams ir apatiniams sluoksniams scrapbookingo popierius, atlasine juostele ir metaliniai kabantys "dzingaliukai" atsiprasau uz nuotraukos kokybe-siuo metu galiu tik telefonu fotografuoti
sustingo fantazija pasiulykit kaip graziau uzbaigti virseli
kokiu sauniu darbeliu jus prigaminate!-kai tik turiu laiko visada prisedu paskaitineti ir paziurineti
atejau nesina pirmuoju darbeliu prasyti kritikos ir patarimu
siandien ryte dariau tokia va papke sudeti vaiko piesiniams. aplankas padarytas is senos batu dezes kartono , o virsutiniams ir apatiniams sluoksniams scrapbookingo popierius, atlasine juostele ir metaliniai kabantys "dzingaliukai" atsiprasau uz nuotraukos kokybe-siuo metu galiu tik telefonu fotografuoti
sustingo fantazija pasiulykit kaip graziau uzbaigti virseli
une o kas tau nepatinka , as tai kaska patarti kaip ir nesugalvoju , man visai gerai ten viskas ziurisi
o cia as pagaminau atvirukus-vokelius, pirma nuotrauka tai vokeliai jau priristi prie sokoladuku o kitoje puseja dar tagiukai su vardais, bet pamirsau nufotkinti , o tas antras atvirukas, tai man kaskaip nelimpa paskubom darytas ir mokytojai jau padovanotas, negalesiu pataisyti
o cia as pagaminau atvirukus-vokelius, pirma nuotrauka tai vokeliai jau priristi prie sokoladuku o kitoje puseja dar tagiukai su vardais, bet pamirsau nufotkinti , o tas antras atvirukas, tai man kaskaip nelimpa paskubom darytas ir mokytojai jau padovanotas, negalesiu pataisyti