Aciu mergaites uz pagalba.Atsiprasau, nelabai dar susigaudau, apie ka kurioj temoj snekat Pasigedau dar temos skrapoholikiu karalyste, anoji baigesi, o naujos nerandu
QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 12, 12:32)
Aciu mergaites uz pagalba.Atsiprasau, nelabai dar susigaudau, apie ka kurioj temoj snekat Pasigedau dar temos skrapoholikiu karalyste, anoji baigesi, o naujos nerandu
čia
Sanrita, man irgi patiko tavo darbelis , o tie klounai, kur kampe tai is viso nerealus, linksmuoliai tokie
nu pavariau as cia su nauju pliurpalynu, niekas neberanda tik nesuprantu ka neaiskiai parasiau ar norit butinai but karalienem
man labai patiko, tik nesupratau, kad ten dovanele, nes labai daug bantuku prinarpliota, manau butu uzteke vieno
nieks kits cia nekalts merguzele tu pati .. be to scrapas pati geriausia terapija
QUOTE(Sanrita @ 2008 12 12, 09:30)
Pristatau ir savo darbelį
man labai patiko, tik nesupratau, kad ten dovanele, nes labai daug bantuku prinarpliota, manau butu uzteke vieno
QUOTE(relija @ 2008 12 12, 10:24)
Tai sakai mindai ant nuospaudu Nu palauk palauk
nieks kits cia nekalts merguzele tu pati .. be to scrapas pati geriausia terapija
QUOTE(Miglota @ 2008 12 12, 12:01)
Nu pala pala, pagaudysiu ir aš tavo pažadu
Byn, galvojau išsisuksiu, o dabar reiks eit daryt darbą, ot gausi Miglota
Scrapuk,darbas man tas 'ireminimas'superinis ir kompozicija liux.
Sanrita- tu tai 'tyli'darbstuole,kas tik liezuviu plaka,o tu mazai kalbi,daug darai
Sanrita- tu tai 'tyli'darbstuole,kas tik liezuviu plaka,o tu mazai kalbi,daug darai
Sanrita, l.linksmuoliškas tavo darbelis klounai superiniai.
Ačiū merginos....
Žvakę vieną nukrapščiau
Žvakę vieną nukrapščiau
* dekui visom uz ivertinimus
*toks jau popierius buvo (Daisy D's firmos)
*Sanrita: stebiuosi tavo sugebejimu piesti labai tie klounai nupiesti ir dar labai gudriai sugalvojai kaip pakavoti aprasyma dovanos dezutej.
žalią popierių bei angeliukus pati aptaškei, ar jau taip buvo?
*toks jau popierius buvo (Daisy D's firmos)
*Sanrita: stebiuosi tavo sugebejimu piesti labai tie klounai nupiesti ir dar labai gudriai sugalvojai kaip pakavoti aprasyma dovanos dezutej.
Sanrita darbelis tikrai saunus, o ideja paslepti aprasymus mane visada zavi, nezinau ar del to kad dar neturiu patirties komponuoti daug teksto, nuotrauku ir kitu detaliu ar delto kad taip buna daugiau paslapties
Oi, merginos, pasirodo, nebuvau užsiprenumeravus temos Laukiu laukiu naujų pranešimų, galvoju, negi nieks nevyksta O čia Tiek grožių Dar neatsižiūrėjau - šaunuolės visos, nuostabūs atvirukai, superiniai LO