Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Aciu mergaites uz pagalba.Atsiprasau, nelabai dar susigaudau, apie ka kurioj temoj snekat blush2.gif Pasigedau dar temos skrapoholikiu karalyste, anoji baigesi, o naujos nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 12, 12:32)
Aciu mergaites uz pagalba.Atsiprasau, nelabai dar susigaudau, apie ka kurioj temoj snekat  blush2.gif Pasigedau dar temos skrapoholikiu karalyste, anoji baigesi, o naujos nerandu  doh.gif

čia 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, man irgi patiko tavo darbelis smile.gif , o tie klounai, kur kampe tai is viso nerealus, linksmuoliai tokie thumbup.gif
Atsakyti
nu pavariau as cia su nauju pliurpalynu, niekas neberanda doh.gif biggrin.gif tik nesuprantu ka neaiskiai parasiau g.gif ar norit butinai but karalienem lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 12 12, 09:30)
Pristatau ir savo darbelį

man labai patiko, tik nesupratau, kad ten dovanele, nes labai daug bantuku prinarpliota, manau butu uzteke vieno mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2008 12 12, 10:24)
Tai sakai mindai ant nuospaudu  g.gif  Nu palauk palauk  lotuliukas.gif

nieks kits cia nekalts merguzele tu pati biggrin.gif .. be to scrapas pati geriausia terapija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 12, 12:01)
nieks kits cia nekalts merguzele tu pati  biggrin.gif .. be to scrapas pati geriausia terapija  mirksiukas.gif

Nu pala pala, pagaudysiu ir aš tavo pažadu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Byn, galvojau išsisuksiu, o dabar reiks eit daryt darbą, ot gausi Miglota cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 gruodžio 2008 - 12:31
Scrapuk,darbas thumbup.gif man tas 'ireminimas'superinis thumbup.gif ir kompozicija liux.
Sanrita- tu tai 'tyli'darbstuole,kas tik liezuviu plaka,o tu mazai kalbi,daug darai 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, l.linksmuoliškas tavo darbelis thumbup.gif klounai superiniai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos....
Žvakę vieną nukrapščiau hihihi.gif
Atsakyti
* dekui visom uz ivertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
žalią popierių bei angeliukus pati aptaškei, ar jau taip buvo?

*toks jau popierius buvo mirksiukas.gif (Daisy D's firmos)
*Sanrita: stebiuosi tavo sugebejimu piesti bigsmile.gif labai thumbup.gif tie klounai nupiesti ir dar labai gudriai sugalvojai kaip pakavoti aprasyma dovanos dezutej.
Atsakyti
Sanrita darbelis tikrai saunus, o ideja paslepti aprasymus mane visada zavi, nezinau ar del to kad dar neturiu patirties komponuoti daug teksto, nuotrauku ir kitu detaliu ar delto kad taip buna daugiau paslapties angel_not.gif
Atsakyti
Oi, merginos, pasirodo, nebuvau užsiprenumeravus temos doh.gif Laukiu laukiu naujų pranešimų, galvoju, negi nieks nevyksta doh.gif O čia bigsmile.gif Tiek grožių blink.gif wub.gif Dar neatsižiūrėjau - šaunuolės visos, nuostabūs atvirukai, superiniai LO thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi ir as kelis atvirukus kaledoms. Turejau padaryti apie 100 mazdaug vienodu, bet isejo truputi skirtingi hihihi.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Siandien reiks sukurpti dar kazka kitokio - paprasto ir greit padaromo, nes nuo situ jau mega_shok.gif O liko dar 40vnt doh.gif
Atsakyti