Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

o pa pa , saunuole, kad pabandei, taip ir toliau thumbup.gif

Josephin , man labai grazu wub.gif patinka man tokie Lo ant juodo su ryskiom detalem thumbup.gif ir zodziai, kuriuos uzrasei labai silti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 02 vasario 2009 - 19:55
QUOTE(Tosk @ 2009 02 02, 18:49)
Relija, tu kaip visada - fantastiska wub.gif Labai vyriskas, minimalus sprendimas thumbup.gif
Josephin labai siltas darbelis wub.gif Patiko, kad panaudojai apskritimus, nes tie kudikiu apkloteliai, tokie skyleti ir yra wub.gif

aciu..ir man tas tinklelis asociavosi su tuo apkloteliu bigsmile.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 02 02, 18:54)

Josephin , man labai grazu wub.gif patinka man tokie Lo ant juodo su ryskiom detalem thumbup.gif ir zodziai, kuriuos uzrasei labai silti wub.gif

asiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 13:23)
Siųsiu paštu į Klaipėdą, tai teks kurjerio kur nors tykoti 

Man labai patiko ir tikriausiai taip ir padarysiu mirksiukas.gif

Josephin, darbelis mielas wub.gif
Spalvos derinasi, išdėstymas kaip ir gerai, bet man krenta žvilgsnis vis į tą "E" g.gif
Atsakyti
Josephin, man labai patiko tavas darbelis 4u.gif - ir tas juodas fonas, ir spalvos thumbup.gif ir balti uzrasymai man kazkaip visai neuzkliuvo rolleyes.gif biggrin.gif

Sanrita, nu, kas cia dabar doh.gif , tai ka, mes dviese tykosim to relijos kurto bloknoto unsure.gif O paskui tarpusavy pesimes??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 20:04)
Loriete, taip jis rašys pats. Žinai, visokias gudrias mintis, pastebėjimus, patirtį....
Aš pvz tokį irgi turiu, ten rašau užgirstas per tv, radija kokias puikias frazes, dar iš knygų, iš gyvenimo, savo pačios patirties pagimdytas mintis.... Kaip sakant dirbti gi su savimi visą gyvenimą reikia, dar turiu tikrai ką veikt  lotuliukas.gif , tai toks minčių lobynas labai padeda, kai būna sunku arba labai gera.... Kai reikia pačiai sau patarimo...

O formatas 10,5 x 15 ir storis 2,5 cm  smile.gif

Labai liuks ideja thumbup.gif Tikrai puiki isliekamoji verte bigsmile.gif Maciau viena moteriskaite buvo padariusi savo vyrui toki bloknota, tik ji rasesi jo mintis, pastebejimus ar juokelius, ir sudejo i ta bloknota lotuliukas.gif Sake vyras buvo soke, nes nezinojo kad ji rasosi viska lotuliukas.gif Jie vede 10metu, ta dovana buvo metiniu proga wub.gif

Nera toks jau ir maziukas bigsmile.gif Nu fainai thumbup.gif As isivaizdavau ji visai mazuti blush2.gif

Josephin, grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriete: 02 vasario 2009 - 22:20
josephin man patiko tavo darbelis, toks paprastas ir aiskus, bet siltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 02 02, 19:38)
pagaliau padariau ir as kazka.

Tai visai ne kažkas, o LO , ir formatas koks A4 kaip suprantu... kažkaip įpratau prie kvadratų, tai iškart ypatingai kitoks man jis pasirodė bigsmile.gif
Ten tu įsirišei a le albumą???

Ir man šiaip viskas kažkaip įdomiai, fainiai žiūrisi, tačiau prie tos didžiulės "E" trūksta likusios vardo dalies.
O šiaip puikiai, tikrai labai smagiai ant tamsaus fono atrodo visas darbas thumbup.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 02 02, 21:26)
Man labai patiko ir tikriausiai taip ir padarysiu  mirksiukas.gif

Niu, tai derinkis su Žiurbučiu, bet įtariu tau labiau gali pasisekti, nes Žiurbutis tai už jūrų marių lotuliukas.gif

QUOTE(Loriete @ 2009 02 02, 22:19)
Maciau viena moteriskaite buvo padariusi savo vyrui toki bloknota, tik ji rasesi jo mintis, pastebejimus ar juokelius, ir sudejo i ta bloknota  lotuliukas.gif Sake vyras buvo soke, nes nezinojo kad ji rasosi viska  lotuliukas.gif Jie vede 10metu, ta dovana buvo metiniu proga  wub.gif

Žinai, o aš turiu tokį sąsiuvinuką kur rašausi taip pat kai ką apie MB, labai praverčia kai pradeda įrodinėti kažką priešingai nei buvo lotuliukas.gif Bet mintis užsirašyti būtent jo frazes, tikrai įdomi, jis pas mane poetas ir daineles rašo, su gitara prie laužo padainuoja.... Ir visa esmė jo tekstuose... Tai aš mezgu mintį jam jubiliejaus proga įrišti rankomis knygutę su jo kūryba, o plius galima ir jo auksinį frazičių pririnkti...
Beje, kai bus kitas meet'as pas mane jau nori nenori priversiu merginoms padainuoti biggrin.gif
Atsakyti
Josephin, o-o-o-o-o!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 22:08)
Tai visai ne kažkas, o LO , ir formatas koks A4 kaip suprantu... kažkaip įpratau prie kvadratų, tai iškart ypatingai kitoks man jis pasirodė  bigsmile.gif
Ten tu įsirišei a le albumą???

Ir man šiaip viskas kažkaip įdomiai, fainiai žiūrisi, tačiau prie tos didžiulės "E" trūksta likusios vardo dalies.
O šiaip puikiai, tikrai labai smagiai ant tamsaus fono atrodo visas darbas  thumbup.gif

nerisau pati nieko..cia paprastas piesimo albumas tik juodais lapais biggrin.gif A4 formato..pamaniau bus idomiau, nei amzinas kvadratas rolleyes.gif ir visalaik trauke ant juodo isbandyt..
o del E..niu ir man kliuna..gal reik dar paziuret, pakeist ka..

aciu visoms uz gerus zodzius.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 03, 00:08)
*Žinai, o aš turiu tokį sąsiuvinuką kur rašausi taip pat kai ką apie MB, labai praverčia kai pradeda įrodinėti kažką priešingai nei buvo  lotuliukas.gif  Bet mintis užsirašyti būtent jo frazes, tikrai įdomi, jis pas mane poetas ir daineles rašo, su gitara prie laužo padainuoja.... Ir visa esmė jo tekstuose... Tai aš mezgu mintį jam jubiliejaus proga įrišti rankomis knygutę su jo kūryba, o plius galima ir jo auksinį frazičių pririnkti...
**Beje, kai bus kitas meet'as pas mane jau nori nenori priversiu merginoms padainuoti  biggrin.gif

*As manau, kad TB labai apsidziaugtu, gaves tokia knygele thumbup.gif Kazkaip man rodos, kad tai labai grazi mintis wub.gif Maniskis tai megsta rimuoti, kazkada man siusdavo tokius rimuotus SMS lotuliukas.gif Kazkiek issisaugojau, o didzioji dalis dingo su sugedusiu telefonu, tai dabar taip gailiuosi, kad neuzsirasiau doh.gif
** thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 02 02, 16:23)
O-pa-pa, sauni pradzia  4u.gif :

aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 02, 16:29)
aga, geras sprendimas biggrin.gif  lotuliukas.gif

o kas daugiau belieka biggrin.gif

QUOTE(Lawrute @ 2009 02 02, 17:43)
O-pa-pa sauni pradzia, labai graziai pasendinti pagrindo krasteliai, taip lengvai palieta,,, ir tai kad viska sendinai ydomiom namuose turimom priemonem, kaip kalio parmanganatas- thumbup.gif

aciu 4u.gif kalio permanganatas tai cia kaip ir arbata ar kava,namine priemone sendinti,scrapui tai gal ir netinka,jei kontaktuoja su foto,bet siaip tai man patinka su juo dirbti,ypac kai reikia dideli lapa pasendinti,tada tik su paciu teptuku perbraukei per lapa,palaukei kol isdzius ir turi puikiausiai sendinta lapa.daznai rasau laiskus tetai is uz atlanto,tai beveik visad sendinu popieriu ir dar siaip koki baibokeli pritaisau biggrin.gif
cia sendinau,gal tik nelabai matosi g.gif
user posted image

QUOTE(Josephin @ 2009 02 02, 21:38)

pagaliau padariau ir as kazka..

mielas darbelis wub.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 02 02, 21:54)

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 03, 14:42)
aciu 4u.gif
ir dar siaip koki baibokeli pritaisau biggrin.gif
cia sendinau,gal tik nelabai matosi g.gif

na tas tavo vadinamaas baibokelis lotuliukas.gif - liuks thumbup.gif kad man kas tokius laiskus rasytu wub.gif

tas apskritimas apstampuotas?
Atsakyti