šmaikštaujat?
relija, obaldenas bloknotas (sorry už žargoną, neradayžu tinkamo liet. žodžio )
o-pa-pa, labai gražus darbelis Nuoširdžiai patiko. Gražus tavo sūnelis.
aciu dar karta visoms uz gera zodi
Patinka is dalies ir man pirmas blynas,tik kai scrapuke atkreipe demesi i tas zigzagines juostas,tai man dabar siek tiek "bado" akis kai ziuriu......nu bet as prisimerkiu ir praktiskai zigzagu nebelieka
Patinka is dalies ir man pirmas blynas,tik kai scrapuke atkreipe demesi i tas zigzagines juostas,tai man dabar siek tiek "bado" akis kai ziuriu......nu bet as prisimerkiu ir praktiskai zigzagu nebelieka
Relija labai grazus blonknotas...Ziuriu jus visos ta sendinimo manija pasigavusios
QUOTE(lotta23 @ 2009 02 02, 14:11)
.Ziuriu jus visos ta sendinimo manija pasigavusios
Man tai labai patinka, tačiau naudoju ne visada, nes ne visada tinka
as tai silpnybe jauciu geltoniems,rudiems,zalsviems,rusviems sendintiems atspalviams
O-pa-pa, sauni pradzia Grazu O dar kai pagalvoju, kad su 'naminem' priemonem, tai keliu kepuriuka pries tave, pagarba - tikrai sauniai pasidarbavai
Relija, kaip visuomet - grazu Ir mintis sauni O ten jis pats rasys mintis, ar jau surasei kazka? Ir kokio mazdaug dydzio ta knygele?
Relija, kaip visuomet - grazu Ir mintis sauni O ten jis pats rasys mintis, ar jau surasei kazka? Ir kokio mazdaug dydzio ta knygele?
tik kai scrapuke atkreipe demesi i tas zigzagines juostas,tai man dabar siek tiek "bado" akis kai ziuriu......nu bet as prisimerkiu ir praktiskai zigzagu nebelieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aga, geras sprendimas
O-pa-pa sauni pradzia, labai graziai pasendinti pagrindo krasteliai, taip lengvai palieta,,, ir tai kad viska sendinai ydomiom namuose turimom priemonem, kaip kalio parmanganatas- sveikintina, panasu kad kantrybes turi y valias,,, prigaminsicia visokiu kruopsciu darbeliu
o del zigzaginio apkarpymo, as pamciau manikiurines zirklute ir kiekviena dantuka graziai nuapvalinciau tada gautusi neVVVVVVV o UUUUUUUUU ne taip grazu kaip scrapukes pasiulyta bangele, bet astrumai nusiimtu na, bet vistiek saunuole
Relija - truksta zodziu, koks grazus blonknotelis... yspudinga...
o del zigzaginio apkarpymo, as pamciau manikiurines zirklute ir kiekviena dantuka graziai nuapvalinciau tada gautusi neVVVVVVV o UUUUUUUUU ne taip grazu kaip scrapukes pasiulyta bangele, bet astrumai nusiimtu na, bet vistiek saunuole
Relija - truksta zodziu, koks grazus blonknotelis... yspudinga...
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 12:51)
dar labai truputi tik QUOTE(Loriete @ 2009 02 02, 14:23)
O ten jis pats rasys mintis, ar jau surasei kazka? Ir kokio mazdaug dydzio ta knygele?
Loriete, taip jis rašys pats. Žinai, visokias gudrias mintis, pastebėjimus, patirtį....
Aš pvz tokį irgi turiu, ten rašau užgirstas per tv, radija kokias puikias frazes, dar iš knygų, iš gyvenimo, savo pačios patirties pagimdytas mintis.... Kaip sakant dirbti gi su savimi visą gyvenimą reikia, dar turiu tikrai ką veikt , tai toks minčių lobynas labai padeda, kai būna sunku arba labai gera.... Kai reikia pačiai sau patarimo...
O formatas 10,5 x 15 ir storis 2,5 cm
o pa pa saunuole..liux darbukas ir tikrai kai pagalvoji, kad namu saligom darei..tai pagarba tau mergyt
relija labai fainas blanknotelis..liux pasendinimas..man labai prie sirdies visi tie pasendinimai
pagaliau padariau ir as kazka..tai imetu jums paziuret..labai stengiaus neperdet detaliu..nes tai buvo praito darbelio klaida.. niekaip nesugalvojau kaip uzrasyt teksta..nes juodai ant balto-netiko man..tai nezinau ar tai buvo pats geriausias sprendimas laukiu komentaru..tik stipriai nepeikit
relija labai fainas blanknotelis..liux pasendinimas..man labai prie sirdies visi tie pasendinimai
pagaliau padariau ir as kazka..tai imetu jums paziuret..labai stengiaus neperdet detaliu..nes tai buvo praito darbelio klaida.. niekaip nesugalvojau kaip uzrasyt teksta..nes juodai ant balto-netiko man..tai nezinau ar tai buvo pats geriausias sprendimas laukiu komentaru..tik stipriai nepeikit
Relija, tu kaip visada - fantastiska Labai vyriskas, minimalus sprendimas
Josephin labai siltas darbelis Patiko, kad panaudojai apskritimus, nes tie kudikiu apkloteliai, tokie skyleti ir yra
Josephin labai siltas darbelis Patiko, kad panaudojai apskritimus, nes tie kudikiu apkloteliai, tokie skyleti ir yra