Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

lotuliukas.gif šmaikštaujat?

relija, obaldenas bloknotas wub.gif (sorry už žargoną, neradayžu tinkamo liet. žodžio blush2.gif )

o-pa-pa, labai gražus darbelis wub.gif Nuoširdžiai patiko. Gražus tavo sūnelis. wub.gif
Atsakyti
aciu dar karta visoms uz gera zodi 4u.gif

Patinka is dalies ir man pirmas blynas,tik kai scrapuke atkreipe demesi i tas zigzagines juostas,tai man dabar siek tiek "bado" akis kai ziuriu......nu bet as prisimerkiu ir praktiskai zigzagu nebelieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Relija labai grazus blonknotas...Ziuriu jus visos ta sendinimo manija pasigavusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 02 02, 14:11)
.Ziuriu jus visos ta sendinimo manija pasigavusios  4u.gif

Man tai labai patinka, tačiau naudoju ne visada, nes ne visada tinka smile.gif
Atsakyti
as tai silpnybe jauciu geltoniems,rudiems,zalsviems,rusviems sendintiems atspalviams blush2.gif
Atsakyti
O-pa-pa, sauni pradzia 4u.gif Grazu thumbup.gif O dar kai pagalvoju, kad su 'naminem' priemonem, tai keliu kepuriuka pries tave, pagarba - tikrai sauniai pasidarbavai thumbup.gif

Relija, kaip visuomet - grazu wub.gif Ir mintis sauni thumbup.gif O ten jis pats rasys mintis, ar jau surasei kazka? Ir kokio mazdaug dydzio ta knygele? ax.gif
Atsakyti
tik kai scrapuke atkreipe demesi i tas zigzagines juostas,tai man dabar siek tiek "bado" akis kai ziuriu......nu bet as prisimerkiu ir praktiskai zigzagu nebelieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif 

aga, geras sprendimas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O-pa-pa sauni pradzia, labai graziai pasendinti pagrindo krasteliai, taip lengvai palieta,,, ir tai kad viska sendinai ydomiom namuose turimom priemonem, kaip kalio parmanganatas- thumbup.gif sveikintina, panasu kad kantrybes turi y valias,,, prigaminsicia visokiu kruopsciu darbeliu thumbup.gif

4u.gif o del zigzaginio apkarpymo, as pamciau manikiurines zirklute ir kiekviena dantuka graziai nuapvalinciau ax.gif tada gautusi neVVVVVVV o UUUUUUUUU blush2.gif ne taip grazu kaip scrapukes pasiulyta bangele, bet astrumai nusiimtu 4u.gif na, bet vistiek saunuole mirksiukas.gif

Relija - truksta zodziu, koks grazus blonknotelis... yspudinga... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 02 vasario 2009 - 15:45
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 12:51)
LINUTUK, o jau įrašei ką nors į dovaną???
dar labai truputi tik blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 02 02, 14:23)
O ten jis pats rasys mintis, ar jau surasei kazka? Ir kokio mazdaug dydzio ta knygele?  ax.gif

Loriete, taip jis rašys pats. Žinai, visokias gudrias mintis, pastebėjimus, patirtį....
Aš pvz tokį irgi turiu, ten rašau užgirstas per tv, radija kokias puikias frazes, dar iš knygų, iš gyvenimo, savo pačios patirties pagimdytas mintis.... Kaip sakant dirbti gi su savimi visą gyvenimą reikia, dar turiu tikrai ką veikt lotuliukas.gif , tai toks minčių lobynas labai padeda, kai būna sunku arba labai gera.... Kai reikia pačiai sau patarimo...

O formatas 10,5 x 15 ir storis 2,5 cm smile.gif
Atsakyti
o pa pa saunuole..liux darbukas thumbup.gif ir tikrai kai pagalvoji, kad namu saligom darei..tai pagarba tau mergyt 4u.gif
relija labai fainas blanknotelis..liux pasendinimas..man labai prie sirdies visi tie pasendinimai biggrin.gif

pagaliau padariau ir as kazka..tai imetu jums paziuret..labai stengiaus neperdet detaliu..nes tai buvo praito darbelio klaida.. niekaip nesugalvojau kaip uzrasyt teksta..nes juodai ant balto-netiko man..tai nezinau ar tai buvo pats geriausias sprendimas blush2.gif laukiu komentaru..tik stipriai nepeikit blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Relija, tu kaip visada - fantastiska wub.gif Labai vyriskas, minimalus sprendimas thumbup.gif
Josephin labai siltas darbelis wub.gif Patiko, kad panaudojai apskritimus, nes tie kudikiu apkloteliai, tokie skyleti ir yra wub.gif
Atsakyti