ujetau nukaip as pati nepagalvojau apie ta zig zaga nu bet kitakart zinosiu Aciu labai uz pastabas
O-pa-pa, sveikinu padarius pirmąjį scrapuką
Įvertinant, kad darei iš to ką turi namuose - darbelis labai neblogas Spalvos mielos, šiltos. Nuotraukoje kūdikis labai gražus.Labai įdomios detalės panaudotos, ten modelinas???
O patarimus pagrindinius jau išgirdai. Mano patarimas, daugiau daugiau daugiau darbų Čia iš asmeninės patirties, kuo daugiau darau, tuo aiškiau viskas darosi. Plius dar gali konspektuotis gerus paratimus, nes kartais kai pradedu daryti naują LO ar šiaip kokį daiklelį, pamirštu daug ką, todėl praverčia užrašai
O šiaip sveikinu ir linkiu kuo didžiausios sėkmės darbuojantis
Įvertinant, kad darei iš to ką turi namuose - darbelis labai neblogas Spalvos mielos, šiltos. Nuotraukoje kūdikis labai gražus.Labai įdomios detalės panaudotos, ten modelinas???
O patarimus pagrindinius jau išgirdai. Mano patarimas, daugiau daugiau daugiau darbų Čia iš asmeninės patirties, kuo daugiau darau, tuo aiškiau viskas darosi. Plius dar gali konspektuotis gerus paratimus, nes kartais kai pradedu daryti naują LO ar šiaip kokį daiklelį, pamirštu daug ką, todėl praverčia užrašai
O šiaip sveikinu ir linkiu kuo didžiausios sėkmės darbuojantis
Ilindau ir as i Scrapmanija,darbeliai nuostabus prabalsavau.......
Relija,aciu Patikek,viska viska uzsirasiau nu labai man patiko krapstytis,tai ko gero bus ir daugiau darbeliu
O detalytes tai modelinines,kadangi namuose turiu pilna induka visokiu saguciu ar siaip smulkmenyciu,kurios taip ir nusedo i stalciu,tai vat tokiais atvejais labai pravercia Gelytes lapeliai paprastas popierius dazytas ir sendintas su tusu,sekantis sluoksnis ranku darbo popierius apdagstytas melsvu siulu,o pats paskutinis sluoksnis popierius sendintas kalio permanganatu,krasciukai apipiesti baltais dazais.Viduriukas modelinine sagute,per ja perista odine virvele.Lapelio formos ruda sagute taip pat modelinine.Dar panaudota balta neriniuota juostele.O visa kita popierius,nekilmingas....
Relija,aciu Patikek,viska viska uzsirasiau nu labai man patiko krapstytis,tai ko gero bus ir daugiau darbeliu
O detalytes tai modelinines,kadangi namuose turiu pilna induka visokiu saguciu ar siaip smulkmenyciu,kurios taip ir nusedo i stalciu,tai vat tokiais atvejais labai pravercia Gelytes lapeliai paprastas popierius dazytas ir sendintas su tusu,sekantis sluoksnis ranku darbo popierius apdagstytas melsvu siulu,o pats paskutinis sluoksnis popierius sendintas kalio permanganatu,krasciukai apipiesti baltais dazais.Viduriukas modelinine sagute,per ja perista odine virvele.Lapelio formos ruda sagute taip pat modelinine.Dar panaudota balta neriniuota juostele.O visa kita popierius,nekilmingas....
Agneja, man patiko tavo darbukas
O-pa-pa, puiki pradzia...
O-pa-pa, puiki pradzia...
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 02, 10:21)
O visa kita popierius,nekilmingas....
Gerų minčių kaupimo bloknotas broliui
Relija, Gerų minčių kaupimo bloknotas fantastiskas kaip visada likau be zado
ačiū
o gal dar kokių patarimų, pastebėjimų ???
Relija,tavo knygeles nepakartojamos patinka man ir spalvos ir detales ir forma.....
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 12:18)
ačiū
baig tu kokie patarimai (tik apsiseilejau is balto pavydo, pamacius toki grozi, ) puoliau ciupineti tavo dovana, kad atsigauciau o gal dar kokių patarimų, pastebėjimų ???
LINUTUK, o jau įrašei ką nors į dovaną???
aga, Relija, turiu pastebejima: uz kurio kampo taves patykoti vezant bloknota broliui... sakei, raides lipnios, vadinasi tas zodelis "Egio" nusiples... tada ten iklijuosiu reikalingas kitas raides... bus kaip tik man
gerai jau gerai, nedarysiu taip...
gerai jau gerai, nedarysiu taip...
Siųsiu paštu į Klaipėdą, tai teks kurjerio kur nors tykoti
O raides nukrapščius liks baltos spalvos apvedžiojimas, taigi planas gali neišdegt
O raides nukrapščius liks baltos spalvos apvedžiojimas, taigi planas gali neišdegt