Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

ujetau nukaip as pati nepagalvojau apie ta zig zaga doh.gif doh.gif nu bet kitakart zinosiu blush2.gif Aciu labai uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
O-pa-pa, sveikinu padarius pirmąjį scrapuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Įvertinant, kad darei iš to ką turi namuose - darbelis labai neblogas bigsmile.gif Spalvos mielos, šiltos. Nuotraukoje kūdikis labai gražus.Labai įdomios detalės panaudotos, ten modelinas???
O patarimus pagrindinius jau išgirdai. Mano patarimas, daugiau daugiau daugiau darbų lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Čia iš asmeninės patirties, kuo daugiau darau, tuo aiškiau viskas darosi. Plius dar gali konspektuotis gerus paratimus, nes kartais kai pradedu daryti naują LO ar šiaip kokį daiklelį, pamirštu daug ką, todėl praverčia užrašai biggrin.gif
O šiaip sveikinu ir linkiu kuo didžiausios sėkmės darbuojantis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ilindau ir as i Scrapmanija,darbeliai nuostabus wub.gif prabalsavau....... ax.gif

Relija,aciu 4u.gif Patikek,viska viska uzsirasiau hihihi.gif nu labai man patiko krapstytis,tai ko gero bus ir daugiau darbeliu blush2.gif

O detalytes tai modelinines,kadangi namuose turiu pilna induka visokiu saguciu ar siaip smulkmenyciu,kurios taip ir nusedo i stalciu,tai vat tokiais atvejais labai pravercia thumbup.gif Gelytes lapeliai paprastas popierius dazytas ir sendintas su tusu,sekantis sluoksnis ranku darbo popierius apdagstytas melsvu siulu,o pats paskutinis sluoksnis popierius sendintas kalio permanganatu,krasciukai apipiesti baltais dazais.Viduriukas modelinine sagute,per ja perista odine virvele.Lapelio formos ruda sagute taip pat modelinine.Dar panaudota balta neriniuota juostele.O visa kita popierius,nekilmingas.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 02 vasario 2009 - 10:23
Agneja, man patiko tavo darbukas biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif

O-pa-pa, puiki pradzia... thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 02, 10:21)
O visa kita popierius,nekilmingas.... biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Gerų minčių kaupimo bloknotas broliui biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 vasario 2009 - 12:07
Relija, Gerų minčių kaupimo bloknotas fantastiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip visada likau be zado bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū user posted image

o gal dar kokių patarimų, pastebėjimų ???
Atsakyti
Relija,tavo knygeles nepakartojamos wub.gif thumbup.gif patinka man ir spalvos ir detales ir forma..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 02, 12:18)
ačiū user posted image
o gal dar kokių patarimų, pastebėjimų ???
baig tu kokie patarimai (tik apsiseilejau is balto pavydo, pamacius toki grozi, ) puoliau ciupineti tavo dovana, kad atsigauciau rolleyes.gif
Atsakyti
LINUTUK, o jau įrašei ką nors į dovaną???
Atsakyti
aga, Relija, turiu pastebejima: uz kurio kampo taves patykoti vezant bloknota broliui... g.gif sakei, raides lipnios, vadinasi tas zodelis "Egio" nusiples... rolleyes.gif tada ten iklijuosiu reikalingas kitas raides... unsure.gif bus kaip tik man bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerai jau gerai, nedarysiu taip... nail.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Siųsiu paštu į Klaipėdą, tai teks kurjerio kur nors tykoti lotuliukas.gif
O raides nukrapščius liks baltos spalvos apvedžiojimas, taigi planas gali neišdegt cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 vasario 2009 - 13:25