padariau ir as pirmaji darbuka tik parodysiu rytoj,nes siandien jau per tamsu fotografuoti
Isida, Agnėja, kokie gražūs darbeliai
Kol nebuvau, labai daug graziu darbeliu prigaminote
QUOTE(Agneja @ 2009 01 31, 18:55)
na va mano siandieninis, kazkaip ikvepimo daug, deliojau deliojau, ir stai ka sudeliojau
pagrindo popierius uz doleri , tuos sagucius su sirdutem dariau pati, o tagus apstampavau mazyciu geles stampuku
toks simpatiskas, spalvos pagrindo popierius uz doleri , tuos sagucius su sirdutem dariau pati, o tagus apstampavau mazyciu geles stampuku
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 01, 17:30)
padariau ir as pirmaji darbuka tik parodysiu rytoj,nes siandien jau per tamsu fotografuoti
nu mes palauksim QUOTE(Isida @ 2009 01 30, 15:34)
Tiesa, truputį "pamelavau", kad tai mano pirmasis blynas. Kalėdoms draugams paruošiau tokias dovanas. Tik kad nežinojau, ar jau čia tas tikrasis scrapas.
Scrapas ir dar kaip Puikios dėželės, man ypač dvi pirmosios Šaunuolė
QUOTE(Agneja @ 2009 01 31, 18:55)
na va mano siandieninis
Agnėja, mielas mielas darbelis. Man tas popierius labai gražus, bet dar niekaip nerandu jam idėjos, vis kai kraustau iš vietos į vietą visus lapelius, vis žiūriu į jį ir nieko nesugalvoju, nepritaikau.... Gal ir man reiks pabandyti naudoti pagrindui....
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 01, 08:52)
Šiandien vakare išsiųsiu scrapukei
Sanrita, Dėl manęs tai viskas gerai, galim palaukti. O kaip, gal jau baigei???
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 01, 17:30)
Palauksim, ale gali padaryti pirmąją foto ir vakare, gi žinai kaip rūpi Suerzinai dabar, o nerodai
Darbą pabaigiau ir išsiunčiau Scrapukei ...
Jei jokių trukdžių nebus ... ryt pamatysim darbelius
Jei jokių trukdžių nebus ... ryt pamatysim darbelius
galiu ir parodyt is esmes.... dariau is to ka radau namie,ir is to ka pasidariau pati.....foto tik ta viena radau namie,nors ji gal ir ne ta,kuria noreciau scrapinti,betgi labai norejau pabandyti.....is darbo foto jau ir pati matau kelis minusus,bet labai noreciau ir jusu komentaru,pastebejimu,kritikos.....kadangi labai patiko dirbti,tai visos jusu pastabos pravers ateityje aisku nuotrauka darbo baisi,bet gi visos zinom kokios jos buna vakare darytos,rytoj padarysiu normalia dienos sviesoje
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 01, 23:12)
galiu ir parodyt is esmes....
Man grazu Spalvos graziai suderintos
aciu o gal kritikos
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 01, 21:12)
galiu ir parodyt is esmes....
man labai patinka, tik galejai kazka ir uzrasyt ant tu liniju ir dar tas lapukas ant kurio uzrasyta spavadinimas gal kiek per sunkus ten virsuj, nuotrauka labai grazi, bet norisi ziureti ne i ja, o ji ta zodi.. gal padetu jei uzrasas butu is atskiru lengvesniu raidziu palaukim ka kitos pasakys
QUOTE(Miglota @ 2009 02 02, 00:51)
man labai patinka, tik galejai kazka ir uzrasyt ant tu liniju ir dar tas lapukas ant kurio uzrasyta spavadinimas gal kiek per sunkus ten virsuj, nuotrauka labai grazi, bet norisi ziureti ne i ja, o ji ta zodi.. gal padetu jei uzrasas butu is atskiru lengvesniu raidziu palaukim ka kitos pasakys
tas lapukas su uzrasu visai nevykes,visomis prasmemis,ir zodis uzrasytas negraziai ,ir pats lapukas negrazus......o ant liniju nieko neuzrasiau kolkas,nes nieko grazaus dar nesugalvojau kadangi teko scrapinti nuotrauka ne kokia norejau o tokia kuria turejau,tai prisipazinsiu,man baisulingai nelindo i galva joks tekstas ir dabar dar nelenda.....
Konkursas įkeltas...Kviečiu į tinklarašty (apačioj paraše nuoroda) balsuoti.
nu jei prašaisi tai gausi samtuką mano kritikos.
Akivaizdžiausia dizaino klaida tai popieriaus apkarpymas į zig-zago linijas: linijos turi tam tikras asociacijas--perteikia jausmus: pavyz.
VVVVVVVVVVVVVVV=aštrūs kampai/linijos simbolizuoja stresą, paniką, energiją, agresyvumą, ytampą, pavojų (įsivaizduok filmą JAWS)
~~~~~~~~~~~~~=vingiuotos/banguotos linijos simbolizuoja švelnumą, ramybę, poilsį, komfortą, gamtą.
Jei butum banguotais iškirpimais apkarpius, arba netgi apiplėšius/sendinus, LO būtų suteikęs tą mintį kurią bandei mum perteikti: kūdikio delikatnumą ir švelnumą
o gal kritikos smile.gif
nu jei prašaisi tai gausi samtuką mano kritikos.
Akivaizdžiausia dizaino klaida tai popieriaus apkarpymas į zig-zago linijas: linijos turi tam tikras asociacijas--perteikia jausmus: pavyz.
VVVVVVVVVVVVVVV=aštrūs kampai/linijos simbolizuoja stresą, paniką, energiją, agresyvumą, ytampą, pavojų (įsivaizduok filmą JAWS)
~~~~~~~~~~~~~=vingiuotos/banguotos linijos simbolizuoja švelnumą, ramybę, poilsį, komfortą, gamtą.
Jei butum banguotais iškirpimais apkarpius, arba netgi apiplėšius/sendinus, LO būtų suteikęs tą mintį kurią bandei mum perteikti: kūdikio delikatnumą ir švelnumą