Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 30, 15:42)
sveika sugrizus...pasigedau taves 4u.gif jau i az ruosiausi rasyti, paieska skelbti...
Lauksim tavo mini albumo ar ka tai darei kol "atostogavai" nuo SM

Merginos: kas dar dalyvauja konkurse?
Pristatykite 1 d. iki vidurnakcio (LT laiku)

Aciu aciu 4u.gif Atgavau jau rysi, tai vel SM'e sedziu doh.gif Vel niekas nedaryta doh.gif

Kazkaip nieko doro nenuveikiau per ta laika doh.gif Buvau visu tipu klijus pabaigus, tai sedejau kuri laika ir nervavausi, kad negaliu nieko daryti doh.gif Stovi keturi 'projekteliai' tokie pusiau skusti, pusiau lupti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As jau itariu nespesiu su savo konkursinuku doh.gif O taip stengiausi doh.gif Na nieko, veliau pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Ačiū labai už tokį šiltą priėmimą. aciuks.gif Už patarimus, kuriais būtinai pasinaudosiu, ir už pagyrimus. Net neįsivaizduojat, kaip jaudinausi atsliepimų laukdama. blush2.gif Jūsų temelėse galima sakyti "gyvenu" jau seniai. Tik vat drąsos pačiai imtis darbų kurį laiką stigo. Tyrinėjau aplinką, save - norėjau įsitikinti, kad tai ne trumpalaikis užsidegimas.
Šis mano darbelis tikrai atsargus. Norisi žengti mažais žingsneliais, nepaskubėti, kad paskui netektų nusivilti. O jau kai visko išmoksiu, tai, tikiuosi, pasivysiu ir jus biggrin.gif

Scrapuke, ačiū tau labai labai aciuks.gif Ištraukei mane iš aklavietės. Nerealus patarimas. Būtinai bandysiu jį įgyvendinti. 4u.gif

QUOTE(a Lua @ 2009 01 30, 12:54)
Man rodos, popierių atpažinau - iš Tiimari, ane? wink.gif

Kad net nežinau. blush2.gif Esu prikaupusi šiek tiek popieriukų iš įvairių parduotuvių, tai jau nelabai skiriu, kur kokį pirkau.

Tiesa, truputį "pamelavau", kad tai mano pirmasis blynas. Kalėdoms draugams paruošiau tokias dovanas. Tik kad nežinojau, ar jau čia tas tikrasis scrapas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 01 30, 14:34)
Tiesa, truputį "pamelavau", kad tai mano pirmasis blynas. Kalėdoms draugams paruošiau tokias dovanas. Tik kad nežinojau, ar jau čia tas tikrasis scrapas. ax.gif

kokios puikios dezeles, o kam jos skirtos, labai dailiai padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 30, 20:02)
kokios puikios dezeles, o kam jos skirtos, labai dailiai padarytos  mirksiukas.gif

Ačiū. 4u.gif Jos skirtos nuotraukoms susidėti, bet, aišku, šeimininkai gali panaudoti kaip tik jiems į galvą šaus.
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 01 30, 16:34)

thumbup.gif Labai geras sumanymas ir atrodo tikrai thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
na va mano siandieninis, kazkaip ikvepimo daug, deliojau deliojau, ir stai ka sudeliojau ax.gif

user posted image

pagrindo popierius uz doleri smile.gif , tuos sagucius su sirdutem dariau pati, o tagus apstampavau mazyciu geles stampuku smile.gif
Atsakyti
o ant tagiuko kazkas uzrasyta bigsmile.gif paprasta, bet grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
grazu smile.gif o spalvytes wub.gif
Atsakyti
na va mano siandieninis, kazkaip ikvepimo daug, deliojau deliojau, ir stai ka sudeliojau ax.gif

labai tinkama rastuota popieriu pasirinkai--dera prie foto.
Viskas tinka mano akimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 30, 14:42)
Merginos: kas dar dalyvauja konkurse?
Pristatykite 1 d. iki vidurnakcio (LT laiku)

Aš baiginėju ... blush2.gif
Šiandien vakare išsiųsiu scrapukei 4u.gif
Palaukite ir manęs ....
Atsakyti
na va mano siandieninis, kazkaip ikvepimo daug, deliojau deliojau, ir stai ka sudeliojau 

labai grazus rolleyes.gif spalvinis spendimas, grozis paprastume... saunuole 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai simpatiškas darbelis 4u.gif

Scrapuke, gal galima ir man būtų gauti slaptažodį į tavo blog'ą? ax.gif Norėčiau darbelį apžiūrėti.
Atsakyti