Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Isida @ 2009 01 29, 14:22)
Labas vakaras,

Žinau, kad čia draugiška scraperių šeimynėlė, tai kreipiuosi pagalbos. Pirmas mano darbelis, nesinori į pievas nugrybauti. Bet jau akis pražiūrėjau ir fantazija išseko... Nesugalvoju, kur ir ką pridėti, prikabinti ar pan. užrašymui...
Padėkit, ką ax.gif O vėliau, kai išdrąsėsiu, pažadu, jums prisistatyti ir į kompaniją pasiprašyti. Aišku, jei priimsit.  ax.gif

Ir labai labai atsiprašau už nuotraukų kokybę. Labai skubėjau. O ir šviesos normalios namuose tokiu metu nerasta. blush2.gif

Ačiū patarsiančioms, kas ir kaip. aciuks.gif

foto
čia dar baisiau, bet spalvos tikresnės

sveika 4u.gif
Jei turi senus dzinsus, (arba labdaroj apsilankyk) nuplesk kisenuka ir prisiuk po pavadinimu. I kisenuka gali ideti laiska arba kortele/ tag'a su aprasymu.
Jei toks variantas netinka, padaryk dirza is dzinsu medziagos/juosteles ir pritvirtink po nuotrauka jai duot fundamenta....vyriskam Lo labai tinka dzinsu medziaga, ir spalva derintusi prie tavo parinktuju.
Visai geras pirmas blynas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 29, 22:38)
sveika 4u.gif
Jei turi senus dzinsus, (arba labdaroj apsilankyk) nuplesk kisenuka ir prisiuk po pavadinimu. I kisenuka gali ideti laiska arba kortele/ tag'a su aprasymu.
Jei toks variantas netinka, padaryk dirza is dzinsu medziagos/juosteles ir pritvirtink po nuotrauka jai duot fundamenta....vyriskam Lo labai tinka dzinsu medziaga, ir spalva derintusi prie tavo parinktuju.
Visai geras pirmas blynas 4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai pirmas blynas - rimtas thumbup.gif
Atsakyti
Isida, mano galva tavo pirmas darbelis labai tvarkingas ir atsargiai, kruopščiai padarytas. Kitaip sakant puikus pirmas blynas. Aš patarti nieko negaliu, nes dabar mano galva tuščia, kaip Mikės Pūkuotuko išlaižyta puodynė.....Tačiau tiekk kiek ji dar veikia, šnibžda, kad naudokis Scrapukės patarimu thumbup.gif bigsmile.gif

Sveika, prisijungus, daugiau drąsos ir sėkmės scrapinant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 01 29, 21:22)
Žinau, kad čia draugiška scraperių šeimynėlė, tai kreipiuosi pagalbos. Pirmas mano darbelis, nesinori į pievas nugrybauti. Bet jau akis pražiūrėjau ir fantazija išseko... Nesugalvoju, kur ir ką pridėti, prikabinti ar pan. užrašymui...
Padėkit, ką ax.gif O vėliau, kai išdrąsėsiu, pažadu, jums prisistatyti ir į kompaniją pasiprašyti. Aišku, jei priimsit.  ax.gif
Ačiū patarsiančioms, kas ir kaip. aciuks.gif
foto
čia dar baisiau, bet spalvos tikresnės
nu i peivas nera ko bijoti nugrybauti, grybai geras dalykas mirksiukas.gif
patarimu jau gavai, tai as tik pagirsiu, grazus pirmasis blynas thumbup.gif
Atsakyti
as dar prideciau, kad galima apatines 5 sagutes parkelti i kaire puse, ir nuotraukos virsutiniam kairiam kampe taip pat pabert saguciu, kad susidarytu trikampis.. ant vienos is trikampio liniju kaip tik ir butu akys smile.gif
Atsakyti
Isida, šaunu, kad prisijungei 4u.gif Patarimų gavai visą puokštę. Pritariu toms, kurios sakė, kad tavo darbelis rimtas ir krupštus. 4u.gif
Atsakyti
...ir as turiu viena pasiulyma - ideja 4u.gif Isidai
pirmiausia sveika prisdijungus, darbelis tikrai labai tvarkingas,...grazi T raide is saguciu, bet jos labiau istyrsketu, jei raide padarytum is tokios pat zalios kaip ir kitos raides ir tik tada ant virsaus suklijuotum sagutes,,, tada aiskiau persiskaitytu TĖTIS nes pirmiausia y akis krenta ĖTIS... ax.gif

aciu visoms uz grazius kometarus apie pataisyta albuma... 4u.gif

Lawrute , labai puikiai sugalvojai tą viršelį padaryti iš juostelių  O jas klijavai ar kaip kitaip tvirtinai???

albumelis jau buvo su juostelem, tik kai kur jos buvo atsiklijavusios, tai teko su gumos klijais pritvirtinti ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu klausimuka del konkursinio.Padariau, o ka dabar daryt? Siusti Skrapukei ? Gal galit kuri parasyti jos emaila? Aciukas wub.gif
Atsakyti
Isida, sveika prisijungus su sauniu pirmu darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Isida, padarei labai malonu akiai scrapą. thumb_yello.gif Man patiko, tikrai geras pirmas darbelis. Jei nepatingėsi ir norėsi patobulinti pasinaudodama geranoriškais merginų patarimais, bus dar gražesnis. Džiugu, kad pradėjai scrapinti. thumbup.gif Man rodos, popierių atpažinau - iš Tiimari, ane? wink.gif

lauramama, šis tavo darbas - tobulas. swoon.gif Jis man pats pačiausias iš visų tavo scrapų. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 30 sausio 2009 - 12:56
Ohoho, kiek nauju ir kokiu graziu darbeliu uzderejo bigsmile.gif Tik nepaziurinek siek tiek ir...wow bigsmile.gif

Negirsiu atskirai, tiesiog nuostabus darbeliai 4u.gif wub.gif Labai skirtingi darbeliai, bet visi tokie silti ir mieli wub.gif Tikrai saunuoles merginos thumbup.gif

Scrapuke, sauni ideja bradsus embosinti thumbup.gif As dar kartais, jei didesni bradsiukai, tai 'aprengiu', t.y. uzklijuoju kazkoki popieru ar medziagyte ax.gif aisku daug kuitimosi prie ju, bet labai neblogai ziurisi thumbup.gif

Dar kazkuri mergaite savo gamybos stampuka parode thumbup.gif Jetus atmintis visai slubuoja doh.gif Tai norejau pasakyti dideli ACIU 4u.gif Liuks ideja, kuria jau pabandziau thumbup.gif Tik dariau ornamenta, labai graziai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 01 30, 07:04)
Ohoho, kiek nauju ir kokiu graziu darbeliu uzderejo  bigsmile.gif Tik nepaziurinek siek tiek ir...wow  bigsmile.gif

Negirsiu atskirai, tiesiog nuostabus darbeliai  4u.gif  wub.gif Labai skirtingi darbeliai, bet visi tokie silti ir mieli  wub.gif Tikrai saunuoles merginos  thumbup.gif

Scrapuke, sauni ideja bradsus embosinti  thumbup.gif As dar kartais, jei didesni bradsiukai, tai 'aprengiu', t.y. uzklijuoju kazkoki popieru ar medziagyte  ax.gif aisku daug kuitimosi prie ju, bet labai neblogai ziurisi  thumbup.gif

Dar kazkuri mergaite savo gamybos stampuka parode  thumbup.gif Jetus atmintis visai slubuoja  doh.gif Tai norejau pasakyti dideli ACIU  4u.gif Liuks ideja, kuria jau pabandziau  thumbup.gif Tik dariau ornamenta, labai graziai gavosi  thumbup.gif

sveika sugrizus...pasigedau taves 4u.gif jau i az ruosiausi rasyti, paieska skelbti...
Lauksim tavo mini albumo ar ka tai darei kol "atostogavai" nuo SM

Merginos: kas dar dalyvauja konkurse?
Pristatykite 1 d. iki vidurnakcio (LT laiku)
Atsakyti