Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

...labai jau aiskiai tu cia viska paaiskinai lauramama, paziurejau ir kitus tavo darbelius - visi nepriekaistingi ir su viskai skirtingom technikom bei idejom, labai grazu - saunuole clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 29, 12:46)
MIGLOTA, kepejele. Man tavo sitas darbukas toks kaip debesis. Paziurejau ir is pirmo zvilgsnio pagalvojau,kad savo keliones su sunum iamzinai, nes toks tarp lektuvu, debesu.... O is kur tokios raides (baltos)?

aciu 4u.gif cia thickersai, neseniai kalbejom apie juos smile.gif pirkau cia http://www.bikuben.c...-chit-chat-puff
Atsakyti
Miglota, labai gražus darbelis. toks lengvutis 4u.gif

Lawrute, man tavo albumėlis l.patiko. ypač tie visi sendinti puslapiai. thumbup.gif
Atsakyti
Lauramama: dekui uz toki issamu aprasyma...radau clap.gif stampuka filmo juostos fragmentus...bet, negaliu apsisprest, kadangi MB taip pat nupirko iPhoto prieda kur digital 700 ivairiausiu remeliu kuriuos gali uzdet ant nuotrauku---toki juostos fragmentai irgi yra keli pasirinkimai ju...tokiu budu tiesiogiai uzdeciau ant foto ir atspausdinciau, o jei uzsakyciau is paperbag studios tai jauciu ir daugiau ka ten rasciau uzsakyt rolleyes.gif

Lawrute: thumbup.gif spalvos, virselis, sendinimas
Atsakyti
SCRAPUKE, aciu uz nauja nuoroda prekyciu, reiks pasniukstinet. As nusipirkau ta stampuka "unmounted", tai man pigiau buvo thumbup.gif , isivis pasinesiau ant ju blink.gif
Atsakyti
Miglota, Lawrute, super turbo puikiai biggrin.gif

Miglota, tu man kokia graži toj foto wub.gif

Lawrute , labai puikiai sugalvojai tą viršelį padaryti iš juostelių bigsmile.gif O jas klijavai ar kaip kitaip tvirtinai???
Atsakyti
Relija, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 29, 08:39)
SCRAPUKE, aciu uz nauja nuoroda prekyciu, reiks pasniukstinet. As nusipirkau ta stampuka "unmounted", tai man pigiau buvo  thumbup.gif , isivis pasinesiau ant ju  blink.gif

aciuks.gif Is Paper Bag Studios esu uzsisakius kelis stampukus (bet montuotus ant kaladeles)--ju grozis wub.gif fenomenalu!...gaila tik kad nepastebejau siu juosteles fragmentu darydama uzsakyma...bet nieko, ne ji viena nuziurejau biggrin.gif
Atsakyti
As tai dar Linutukei pamirsau atsakyt. Klausei apie tai ar ten rub-on'as aplink darba, tai ten ne rubonas, o apsiuta su siuvimo masina. Isvis atradau, kad geriausia siuti ant popieriu,kai apatinis siulas - storesnis, o virsutinis plonesnis.Man tada dygsniai grazus, "neiskelia" apatinio siulo, jei suprantat apie ka as cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 29, 18:57)
As tai dar Linutukei pamirsau atsakyt. Klausei apie tai ar ten rub-on'as aplink darba, tai ten ne rubonas, o apsiuta su siuvimo masina. Isvis atradau, kad geriausia siuti ant popieriu,kai apatinis siulas - storesnis, o virsutinis plonesnis.Man tada dygsniai grazus, "neiskelia" apatinio siulo, jei suprantat apie ka as cia  ax.gif
aha, suprantu, geras dalykas, nors as kaskaip nenaudoju, jai rimtai, tai pamirsus apie tai buvau lotuliukas.gif as dazniausiai laisvesni siula virsutini padarau ir mano masinukui tiek uztenka, kad netemtu siulo i virsu smile.gif
Atsakyti
O aš vakar pabandžiau pirmą kartą su mašina siūti, kažkaip rankomis iki šiol pasidarydavau, tai nepatikėsit - sugedo verysad.gif
Blyn, ir sugedo taip, kad pati jau nebe pataisysiu... Vž, ir toliau siūsiu rankomis,.....
Atsakyti
Labas vakaras,

Žinau, kad čia draugiška scraperių šeimynėlė, tai kreipiuosi pagalbos. Pirmas mano darbelis, nesinori į pievas nugrybauti. Bet jau akis pražiūrėjau ir fantazija išseko... Nesugalvoju, kur ir ką pridėti, prikabinti ar pan. užrašymui...
Padėkit, ką ax.gif O vėliau, kai išdrąsėsiu, pažadu, jums prisistatyti ir į kompaniją pasiprašyti. Aišku, jei priimsit. ax.gif

Ir labai labai atsiprašau už nuotraukų kokybę. Labai skubėjau. O ir šviesos normalios namuose tokiu metu nerasta. blush2.gif

Ačiū patarsiančioms, kas ir kaip. aciuks.gif

foto
čia dar baisiau, bet spalvos tikresnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 29 sausio 2009 - 21:34