QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 28, 09:35)
as visiskai su jumis sutinku
"reikia daryti o ne svajoti" tinka betkokiai rankdarbiu rusiai
Taciau ,sakau,baisingai azdina priemoniu gausa,kadangi jau esu iklimpusi i viena rusi,tai jei dar ir kita koja ikisiu i scrapa man bus ragas pyragas
bet ana savaite netgi jau pasiemusi popieriaus lapa pasidariau fona,taip pat turejau savo daryto ranku darbo popieriaus...jau netgi kazka padeliojau......bet nusprendziau kad visgi gal geriau nusipirkti keleta lapu skirtu scrapui.....nes teturejau siek tiek storesni akvarelini,tai pagrindui jis visgi nelabai
Neapsiribok save tiktai vieno meno rusim. Ir skirtingi rankdarbiai skolinasi ideju vienas is kito. Pavyz. mano patirtis juvelyrikoj, dekupaze, siuvinejime labai pravercia darant scrapa, ir dabar, esu padarius CK uzsakyma kur panaudojau suveertu biserio karoliuku--patirtis juvelyrikoj jau ne karta papuose mano LO
Viena scrapere (mano bloge Ashley), naudoja pagrinde tiktai akvareles popieriu ir rasalu piesia savus pagrazinimus ir nuspalvina akvarele...ka bandau pasakyt, nejausk spaudimo but konformine scrapere ir scrapint tiktai SB pripazintom firmom ar piremonem:4u: Buk isskirtine ir dar idomiau--mum kokia naujove pamokysi.
tik man kartais keista skaityti komentarus del spalvos bradsu ar pan. juk kai kuri mena ta akimirka taip jauti tai taip ir darai..todel, kad tai nera matematika kuria gali apskaiciuot.. tiesiog kuri..ir tas darbas vistiek visada yra ypatingas ir grazus....tik nepykit..bet tox jausmas, kad reik spec mokykla baigti, kad galetum atitinkamai scrapinti..
o as visada maniau, kad menas yra tiesiog menas...ir jei meninkas taip padare, reiskia taip turi buti.. rolleyes.gif
atsiprasau..biski leidau sau paatvirauti blush2.gif
Sutinku su tavimi kazkiek
Daznai susilaikau kritikai, arba jei prasosi mano nuomones parasau az...turime labai daug pasyviu skaitytoju kurios nedrysta parodyti savo pirmus blynus. Ir jei sakykim prirasyciau ilgiausia paragrafa konstruktyvios kritikos tam LO kuris buvo visu isliaupsintas, sukelia tokia atmosfera, kaip tu sakai
kad reik spec mokykla baigti, kad galetum atitinkamai scrapinti.. Nubaido scrapo naujokias kadangi jei kritikuojam ir "patariam" kaip dar patobulinti tobula LO, tai neduoda naujokem drasos rodyti savo pirmus blynus. Noreciau tokiu namuciu cia kad visos scraperes- naujokes ir pazengusios- drasiai rodytusi ir kreiptusi su klausimais
Josephin: jei scrapas tau relaksacija/terapija, o kitu patarimai atima dziaugsma kuri pajauti sukurus LO, tebereikia pasakyti kad "nekomentuokite, tik siap parodau", ir tai gerbsime.
Menas yra menas...bet pagrindas cia yra --kam scrapini?
Sau paciai= tai relaksacija, menas kuris tik tavo pacios suvokiamas, ar kad kiti,
t.y. publika (spauda, klientai, vaikai, forumo/galeriju lankytojai) suprastu tavo darbus?
Jei scrapini tik sau paciai, tai neverta kritikuoti ir patarti...tai gali buti menas lyg savas dienorastis kuri tik pati supranti. Bet jei sakykim, as noriu priduoti savo LO spaudai, turiu turet gera suvokima dizaino principu kad pagaminti tokius LO kad kabintu kitu akis. Ne karta as esu prasiusi kitu ivertinimo jei man kazkas atrodo "ne taip"...Prasiausi "mentorship" netgi kada stojau i ta SB CK HOF konkursa. Mano mokytoja man patare nesiusti 2 LO, kuriuos perdariau. galbut jos deka ir laimejau
Del bradsu spalvos keitimo....tai ne tik prisikabinejimas, tai labai isradingas patarimas kuris pravers ir kitom merginom
taip pat galite pakeisti bradso spalva embosinimo technika. pagriebi ausytes pincetais, ispaudi i emboss rasala, paskui uzbarstai emboss milteliais ir su fenu lydai...gausis emale dengtos brads...ir manau spalva nenusitrins kaip gali su akriliniais dazais.
Nu va isivaziavau ir as