Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

O kas liecia konkursini, tai noreciau ir as siame dalyvauti, isbandyti savo jegas.Jau isigijau kazkiek priemoniu,truputi drasiau jauciuos blush2.gif

lauksim 4u.gif smagu kad vis atsiranda nauju dalyviu ir naujo talento thumbup.gif . praeito konkurso naujokes mane nustebino bigsmile.gif
Scrapuke, darbas fantastinis, labai grazus remelis nuotraukos wub.gif idomus raudons spalvos pasirinkimas, ne tradicine tamsi, o blankesne ir visai graziai ziurisi smile.gif

dekui 4u.gif
bandziau visokiu spalvu derinius: ryskiai raudonas, tradicinias Kaledu, netradicines, bet pagaliau parinkau tai kas nesipjove su nuotrauka.
Dar viena Kaledini noriu padaryti netradicini raudona-oranzines-aukso spalvu derini mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo konkursinis darbelis fantastiškas. Negaliu atsigrožėti. wub.gif O berniukų grožis po egle wub.gif
Daivuke76 būtinai dalyvauk konkurse thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, prisidedu prie giriančių mirksiukas.gif
Apžiūrėdama tavo darbus visada ieškau kokių nors įdomiai panaudotų dalykėlių, tai šį sykį man l. patiko ką padarei su nuotrauka, na tie balti rėmeliai bei vienas klausimas: žalią popierių bei angeliukus pati aptaškei, ar jau taip buvo? Man l. patiko tas aptaškymas, nes sužinojau dar vieną būdą kaip padaryti "a le" snigimą bigsmile.gif thumbup.gif

.......................

O visoms naujokėms linkiu kuo daugiau drąsos ir kūrybinių minčių - būtinai dalyvaukite konkurse mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 12, 08:59)
O visoms naujokėms linkiu kuo daugiau drąsos ir kūrybinių minčių - būtinai dalyvaukite konkurse  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

relija, sakei prisijungsi prie rudeninio konkurso po konkurso, laukiam pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, waw ... kalėdų šiluma taip ir dvelkia ...
Kaip rėmelį nuotraukoje tokį ale šerkšnas padarei ?
Einu į tavo blogą pasidairysiu ...

Pristatau ir savo darbelį (duoklė, nes reikia ataskaitos bigsmile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

P.s. klounus piešiau pati, nes norėjosi kažko linksmo ...
Prie klouno "dovanų dėžė" atsiriša raištukai ir ten išsipakuoja knygutė, kurioje surašyta ką veikėme, koks buvo tortas. Parašyta, kad vaikas tiek jo privalgė, kad ryte supykino. Parašiau kas buvo atėję į svečius blush2.gif
Atsakyti
an tikrai smagu matyti tokius grazius darbelius, atvirukai ir kalendoriu - visi darbeliai kaip tik siam sezonui clap_1.gif

o as pirmiausia scrapmaijoj aptikau Scrap8 LO konkursine tema ir prisiminiau kad reik skubeti, kanors sukurti... nes laiko vis mazeja ir mazeja newyear.gif darbelis tikrai ykvepiantis clap.gif mane tai tikrai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sanrita labai grazus darbelis 4u.gif

Merginos, gal kuri gali padeti man, tundrai blush2.gif Nusipirkau punch tool, kur spausti kniedem ir, zinoma kniedziu.Noriu paklausti, gal zinote kokia nuorodele apie tai, kaip reikia dirbti su siuo irankiu, kur vaizdziai parodyta.Nu neiseina man, nors nusisauk doh.gif
Va, cia mano tie pirkiniai.

Dekui
Atsakyti
Sanrita smagumelis ziurint y roky LO thumbup.gif wub.gif Klaunai superiniai, net truputy supavydejau, kad va zmones moka piesti blush2.gif

Daivuke 76, siaip apie priemones kalbames kitoje temoje 4u.gif Dirbant su siuo yrankiu, tau reiks plaktuko. Prie to ilgo ytaisyk antgaliuka, kur yra tik skylute (pasirink dydy koks tiktu tavo eyelets). tada iskalk popieriuje skylute. Ydek eyelets. Dabar ant pagaliuko pakeisk antgaliuka, kuris viduryje turi nedidely iskilima. Apversk popieriu prilaikydama, kad neiskristu eyelets ir vel ykalk truputy. Tikiuos supratai ka as cia bandziau iaiskint blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 12 12, 11:30)
Pristatau ir savo darbelį (duoklė, nes reikia ataskaitos  bigsmile.gif )

Labai linksmas darbelis 4u.gif Va kas man užkliuvo, tai kad metukai tavo mergytei 2 suėjo, o žvakutės tai 3 ant LO lotuliukas.gif Aišku, čia juokauju... Bet kaip dailiai tuos klounus nupiešei 4u.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 12, 11:53)
Merginos, gal kuri gali padeti man, tundrai blush2.gif  Nusipirkau punch tool, kur spausti kniedem ir, zinoma kniedziu.Noriu paklausti, gal zinote kokia nuorodele apie tai, kaip reikia dirbti su siuo irankiu, kur vaizdziai parodyta.Nu neiseina man, nors nusisauk doh.gif

Tai kad čia tikrai ne kniedėms įmušti šis prietaisiukas schmoll.gif Jis tik iškerta skirtingų formų skylutes popieriuje. O kniedėms įmušti naudojamas štai toks: Eyelet tool

Jei pačioj parduotuvėj tave taip "pakonsultavo", tai eik atgal ir prašyk, kad pakeistų į normalų Eyelet tool ir dar skirtumą grąžintų g.gif

O apie priemones mes kalbamės šioje temoje: Scrapbooking priemonės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 12 gruodžio 2008 - 11:23
QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 11, 14:53)
Sveikutes merginos smile.gif Labai grazus atvirukai thumbup.gif ir kalendorius thumbup.gif
Rodau ir as savo, sukonstravau mociutei gimtadienio proga.Nuotraukoje ji jaunysteje.Tik atviruko nuotrauka prasta, bet jau vakar isigijau fotoaparata, tai dabar pleskinsiu  bigsmile.gif
Atvirukas

begalo grazus atvirukas..nu tikrai mociute turejo susigraudint thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 11, 17:45)
user posted image
mano konkursinis. Daugiau info ir didesne LO foto ir technikos aprasymas blog'e  (apacioj parase scrapmanija)
Dekui 4u.gif

skrepuke tu pavarai thumbup.gif fantastiskas LO..o nuotrauka kokia silta ir tikra..labai graziai ja ireminai..nu labai patiko wub.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 12, 09:53)
Sanrita labai grazus darbelis  4u.gif

Merginos, gal kuri gali padeti man, tundrai blush2.gif  Nusipirkau punch tool, kur spausti kniedem ir, zinoma kniedziu.Noriu paklausti, gal zinote kokia nuorodele apie tai, kaip reikia dirbti su siuo irankiu, kur vaizdziai parodyta.Nu neiseina man, nors nusisauk doh.gif

Dekui

g.gif o cia tas punch'as automatinis ar reikia plaktuko?nes jei automatinis tai zinau, kad dauguma irgi reikia stipriai spustelti, tada ten suveikia tas mechanizmas kur lyg atotranka gaunasi...ir reikia is keliu kartu istatiti tas akutes..o jei su plaktuku..tai nebijok gerai trinktelt doh.gif lotuliukas.gif as turiu paprasta kur su plaktuku..ir jau jis man igriso..rezgu plana chuligana kaip sustresni nusipirkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 12, 10:03)
relija, sakei prisijungsi prie rudeninio konkurso po konkurso, laukiam pasirodymo  mirksiukas.gif

Tai sakai mindai ant nuospaudu g.gif Nu palauk palauk lotuliukas.gif

Sanrita, liuks dvigubas LO thumbup.gif thumbup.gif
Mintis su knygute man taip pat laaabai patiko, vž super
O tas Justės pastebėjimas...tai ir aš tą pastebėjau ax.gif bet turbūt tai juk nėra taip svarbu....
Atsakyti
Prieš šventes kad užderėjo visokių grožių... bigsmile.gif

Agnėja, labai šaunus kalendorius... thumbup.gif Kažkaip visai buvau pamiršusi apie turėtą mintį susikrapbookinti kalendorių... ax.gif

Josephin, Eglu, Daivuke76 - geručiai atvirukai... thumbup.gif

Scrap8 - kaip visada, nuostabus darbelis, toks šventinę nuotaiką perteikiantis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai patiko tie šerkšnai ir užrašo "Joy&Celebrate" šriftas.

Sanrita, matosi, kad smagus gimtadienis buvo. Gražus darbelis thumbup.gif , o pačios piešti klounai tai apskritai nuostabūs, ir idėja su atsirišančia dovanų dėže puiki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 12 gruodžio 2008 - 11:29