relija, sanrita, aciu
del apskritumu, tai man labai noretusi ne juos padidint, o pagrindo krastus apkirpti nuotraukas turejau atspausdintas butent tokio dydzio tad padidinus pacius apkritimus, man rodes, jos paskestu, o dabar viskas kompaktiskai tiko, bet kad vietos krastuose per daug - sutinku, bet jau nebenorejau apkirpinet ir remint kitu popieriumi, nes tu sluoksniu mano galva ir taip jau gana
o del bradz, tai geltonu neturejau nei ju nei saguciu, anei kitokio gerio, galvojau kirpt is popieriaus, bet norejosi kazkokios fakturos/iskilimo, tai sudejau ka turejau tinkamiausio
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 10:59)
praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint
Agnėja, iš tikrųjų nudirbai didelį darbą. Man l.gražūs tie tagiukai, o idėja pačiai pasidaryti štampą iš viso nereali Žalia ramybė taip ir dvelkia ramuma, tik man regis gal per daug tos tuščios vietos palikai. Kažkaip lyg ir trūksta kažko. čia tik mano nuomonė Pasiuvinėjimas l.l.gražus.
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 13:13)
Miglota, tavo darbelius turbūt atpažinčiau iš daugelio kitų. Nemoku paaiškinti, bet man kiekvienas iš jų gražus ir įdomus savaip. Ne išimtis ir šitas.
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 28, 13:16)
Kiek iziuriu, tai grazu Bet labai noreciau ta nuotraukyte ir uzrasus pamatyti is arciau Va tas zalias issiuviejimas tai
O stampuko ideja tai Nu tu ir isradinga Skolinsiuos ideja
O stampuko ideja tai Nu tu ir isradinga Skolinsiuos ideja
va cia gali didesni pamatyt, jei pavyks man nuoroda ikelt
Zalia ramybe
stampuko ideja kaip jau sakiau ne mano , maciau kazkokiame bloge, tik dabar neatgaminu kur bet aciu aciu
QUOTE(relija @ 2009 01 28, 14:29)
Agnėja, tai kaip sakant padirbėjai?
Svarbių datų kalendorėlis - puikus sumanymas, labai puikus Ir tai kaip padarei, man labai gražu, bet norėčiau didesnės foto, nes dabar ir su padidinamuoju stiklu visko neįžiūrėjau
Lo man tokie taip pat mieli, o tu ar matei kažkuriame psl., berods Lauramama buvo įkėlusi darbų, kurie labai minimalistiniai, plius ten su ranka paišinėta, akvarele palieta.... Man kažkaip atrodo, kad ir tavajam taip tiktų
va, tai tokios mintys man dabar galvoje sukasi, ką manot???
Svarbių datų kalendorėlis - puikus sumanymas, labai puikus Ir tai kaip padarei, man labai gražu, bet norėčiau didesnės foto, nes dabar ir su padidinamuoju stiklu visko neįžiūrėjau
Lo man tokie taip pat mieli, o tu ar matei kažkuriame psl., berods Lauramama buvo įkėlusi darbų, kurie labai minimalistiniai, plius ten su ranka paišinėta, akvarele palieta.... Man kažkaip atrodo, kad ir tavajam taip tiktų
va, tai tokios mintys man dabar galvoje sukasi, ką manot???
tai jau pasistengiau
datu kalendorelio pacia ideja irgi nusiziurejau
grazus ir man tie Lauramamos pavyzdziai tik kol kas dar nzn ka dar galiu ten pridet, bijau jau sugadint, bet va pradine mintis tokia buvo
cia didesnes kavos filtru foto Datu kalendorius
nenorejau det didesniu, nes dar nesudejau lietuvisku raidziu pauksciuku ir bruksniuku
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2009 01 28, 15:00)
Agnėja, iš tikrųjų nudirbai didelį darbą. Man l.gražūs tie tagiukai, o idėja pačiai pasidaryti štampą iš viso nereali Žalia ramybė taip ir dvelkia ramuma, tik man regis gal per daug tos tuščios vietos palikai. Kažkaip lyg ir trūksta kažko. čia tik mano nuomonė Pasiuvinėjimas l.l.gražus.
aciu uz pastebejima, zinai man irgi dar kazko truksta, bet jau, kaip sakiau, kol kas bijau sugadint tai, ka padariau, bet gal kas turi kokiu minciu?
ir zinot dar ka pastebejau, kad man patinka ir tie minimalistiniai, ir tie apkrauti vintage, bet kai pradedu deliot, tai man gaunasi, tik toks minimalistinis...
ka daryt?
QUOTE(Josephin @ 2009 01 26, 14:27)
ydomus , nors ir nesu labai tokios jurines tematikos myletoje, bet ziurisi tikrai neblogai QUOTE(Sanrita @ 2009 01 27, 14:27)
Rodau savo šviežiausią ...
labai labai grazus ir kruopstus LO, as suzavete, nors pati labiau pripazystu minimalizma kiek imanoma, bet tokius darbus visada miela apziurineti, ateiti nuomone gal ir keisis , zodziu saunus ir sakau QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 09:59)
nu va mano savaitgalio nesamone
, prisiminiau kad ir as turiu nuo neatmenamu laiku nupirktu tokiu filtru, tikriausiai dar rasciau kurioje nors virtuvineje spintukeje QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 12:13)
vakar pabaigiau viena darbeli
nu tavieji LO man visada patinka , pritariu tai merginai (jau nepamenu katra, kai parasysiu zinute tada issiaiskinsiu ),kuri sake apie ta apskritima, nu bet kol neperskaiciau tikrai nebuvau atkreipus i tai jokio demesio , QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 12:42)
prie to pacio ir mano naktinetas ir siandien pabaigtas, ka tik is keptuves
Zalia ramybe
man sitas pats tas LO. nu gal tik krastelius buciau pasendinus truputi, o siaip Zalia ramybe
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 14:54)
o del bradz, tai geltonu neturejau nei ju nei saguciu, anei kitokio gerio, galvojau kirpt is popieriaus, bet norejosi kazkokios fakturos/iskilimo, tai sudejau ka turejau tinkamiausio
kai man taip nutinka, as uzdazau akriliniais dazais, jau ne karta praverte, nes nedaug turiu tu bradsu
...na tikrai merginos sparciai darbuojates, dar vakar iki pietu nebuvo nieko naujo , o siandien - daugybe gausybe visokiausiu grozybiu...
Josephin - grazus drabelis mamai, man ypac patiko piesinys remelio viduje, tie isibarste burbuliukai labai jaukus
Sanritos darbelis tikrai labai grazus ir ypac stilingas savo taskiukais ir pauksciuku panaudojimu. jie dabar yra labai jau madingi ne tik SB darbeliuose bet ir visam namu dekoravimui, knygos iliustruojamos irgi tokios stilistikos pauksciukais taip pat labai grazi gelyte su sagutes viduriuku, viskas stilistiskai suderinta...
Agneja - originalus, netradicinis kalendorius - ypac tai is ko jis padarytas, o LO irgi grazus - zavi siuvinetom detalem bet kompozicijai tikrai kazko truksta, galbut reiketu apkirpti po 2-3cm kaires ir virsutines krastines arba jeigu darbelis nebutu pradetas prie pat apatinio desinio krasto - o truputy arciau link centro (po 1,5cm link centro nuo desinio kampo) vaje kaip sudetingai cia viska paaiskinau... na bet tai tik mano subjektyvi nuomone
Miglota - na tavo darbelis tikrai nepriekaistingas, matosi kad esi ygudusi scrapere o man atrodo kad labai gerai jog yra nemazai laisvos vietos, tarsi vandens pratesimas... tikrai netrukdo centrinei kompozicijai...
Josephin - grazus drabelis mamai, man ypac patiko piesinys remelio viduje, tie isibarste burbuliukai labai jaukus
Sanritos darbelis tikrai labai grazus ir ypac stilingas savo taskiukais ir pauksciuku panaudojimu. jie dabar yra labai jau madingi ne tik SB darbeliuose bet ir visam namu dekoravimui, knygos iliustruojamos irgi tokios stilistikos pauksciukais taip pat labai grazi gelyte su sagutes viduriuku, viskas stilistiskai suderinta...
Agneja - originalus, netradicinis kalendorius - ypac tai is ko jis padarytas, o LO irgi grazus - zavi siuvinetom detalem bet kompozicijai tikrai kazko truksta, galbut reiketu apkirpti po 2-3cm kaires ir virsutines krastines arba jeigu darbelis nebutu pradetas prie pat apatinio desinio krasto - o truputy arciau link centro (po 1,5cm link centro nuo desinio kampo) vaje kaip sudetingai cia viska paaiskinau... na bet tai tik mano subjektyvi nuomone
Miglota - na tavo darbelis tikrai nepriekaistingas, matosi kad esi ygudusi scrapere o man atrodo kad labai gerai jog yra nemazai laisvos vietos, tarsi vandens pratesimas... tikrai netrukdo centrinei kompozicijai...
aasta, linutuk, lawrute aciu
ka tik dar viena baigiau, gal ryt imesiu
ka tik dar viena baigiau, gal ryt imesiu
as isimylejus scrapa,tai man visi darbukai grazus Turiu atsirinkusi,mano nuomone,labai graziu foto,naktimis kartais sapnuoju kaip viskas atrodo,uzrasu knygute pripiesta eskizu,scrapmanijos puslapi isskaitinejai skersai isilgai ,bet niekaip dar negaliu pradeti kazka daryti.Priemoniu gausa mane truputi gazdina Tai kolkas tik kaupiu foto,pildau eskizais knygele,pasidarau kokiu saguciu......reikia dar "augti"
Agneja: jega! kiek kruopstumo kavos filtro kalendoriuj...smagiai ziurisi
"Zalia Ramybe'=per daug tuscios vietos...viskas issisprestu jeigu nuotrauka butu didesne.
Miglota: kol perskaiciau visus komentarus pati isvardinai kas ir kaip turetu but patobulinta. Man pirmiausiai krito i akis kad apskritimas pasimeta tokiam fone...o ar tu galvojai tik apvalinti pagrindo kampus?? Mano patarimas butu kad melyna pagrinda irgi iskirpti apskritimu. Turiu tokiu MM Noteworthy popieriu apvaliu, tai naudojant kaip sablona iskirpciau...gal ka n ors panasaus turi?
Nesutinku....naudojant apvalumus reikia ir liniju ir juosteliu....ivairumas sudaro labiau dinamiska kompozicija Man labai patiko toks kreivas, vaikiskas juosteliu panaudojimas ireminti foto
"Zalia Ramybe'=per daug tuscios vietos...viskas issisprestu jeigu nuotrauka butu didesne.
Miglota: kol perskaiciau visus komentarus pati isvardinai kas ir kaip turetu but patobulinta. Man pirmiausiai krito i akis kad apskritimas pasimeta tokiam fone...o ar tu galvojai tik apvalinti pagrindo kampus?? Mano patarimas butu kad melyna pagrinda irgi iskirpti apskritimu. Turiu tokiu MM Noteworthy popieriu apvaliu, tai naudojant kaip sablona iskirpciau...gal ka n ors panasaus turi?
Tik va vienas pastebejimas, man kazkodel noretusi daugiau apvalumu, o ne grieztu liniju is juosteliu... Bet nelabai ka as ismanau dar scrape, tai nekreipk demesio
Nesutinku....naudojant apvalumus reikia ir liniju ir juosteliu....ivairumas sudaro labiau dinamiska kompozicija Man labai patiko toks kreivas, vaikiskas juosteliu panaudojimas ireminti foto
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 28, 15:14)
reikia dar "augti"
neaa.. norit ismokti - reikia pradeti.. pradzioj sugadinsi kazka, bet po to jau mokesi
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 28, 09:14)
as isimylejus scrapa,tai man visi darbukai grazus Turiu atsirinkusi,mano nuomone,labai graziu foto,naktimis kartais sapnuoju kaip viskas atrodo,uzrasu knygute pripiesta eskizu,scrapmanijos puslapi isskaitinejai skersai isilgai ,bet niekaip dar negaliu pradeti kazka daryti.Priemoniu gausa mane truputi gazdina Tai kolkas tik kaupiu foto,pildau eskizais knygele,pasidarau kokiu saguciu......reikia dar "augti"
reikia nuo kazko pradeti...pirmas darbelis sunkiausiai iveikiamas--nepasitikejimo kompleksas. Bijai suklysti ar nevykusiai atlikti kokia technika? Susitaikyk mintimi kad pradzioj tikrai klaidu pridarysi, bet juk is klaidu mokomes ..mano pirmi darbeliai man dabar, bet visvien man labai jie mieli.
Jei kas neaisku mes patarsime cia ir padesime--visos cia labai draugiskos ir viena kita palaikome
o-pa-pa , as su tinku su Miglota, kad reikia bandyti, nes eskizai lieka tik eskizais o priemoniu pajautimas butinas... tik taip galima ismokti ir po truputy "augti" kaip pati sakai...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 28, 16:21)
Agneja: jega! kiek kruopstumo kavos filtro kalendoriuj...smagiai ziurisi
dabar galvoju, jeigu ant nuotraukos virsutiniam kampe arciau geliu, kokia peleda nupiesciau? gal biski uzsipildytu ?