Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

relija, sanrita, aciu 4u.gif

del apskritumu, tai man labai noretusi ne juos padidint, o pagrindo krastus apkirpti biggrin.gif nuotraukas turejau atspausdintas butent tokio dydzio tad padidinus pacius apkritimus, man rodes, jos paskestu, o dabar viskas kompaktiskai tiko, bet kad vietos krastuose per daug - sutinku, bet jau nebenorejau apkirpinet ir remint kitu popieriumi, nes tu sluoksniu mano galva ir taip jau gana mirksiukas.gif
o del bradz, tai geltonu neturejau nei ju nei saguciu, anei kitokio gerio, galvojau kirpt is popieriaus, bet norejosi kazkokios fakturos/iskilimo, tai sudejau ka turejau tinkamiausio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 10:59)
praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint biggrin.gif

Agnėja, iš tikrųjų nudirbai didelį darbą. biggrin.gif Man l.gražūs tie tagiukai, o idėja pačiai pasidaryti štampą iš viso nereali 4u.gif Žalia ramybė taip ir dvelkia ramuma, tik man regis gal per daug tos tuščios vietos palikai. Kažkaip lyg ir trūksta kažko. čia tik mano nuomonė 4u.gif Pasiuvinėjimas l.l.gražus. wub.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 13:13)
vakar pabaigiau viena darbeli  smile.gif

Miglota, tavo darbelius turbūt atpažinčiau iš daugelio kitų. Nemoku paaiškinti, bet man kiekvienas iš jų gražus ir įdomus savaip. Ne išimtis ir šitas. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 28, 13:16)
Kiek iziuriu, tai  grazu     Bet labai noreciau ta nuotraukyte ir uzrasus pamatyti is arciau  ax.gif   Va tas zalias issiuviejimas tai  wub.gif

O stampuko ideja tai  thumbup.gif  Nu tu ir isradinga thumb_yello.gif Skolinsiuos ideja bigsmile.gif

va cia gali didesni pamatyt, jei pavyks man nuoroda ikelt ax.gif
Zalia ramybe

stampuko ideja kaip jau sakiau ne mano ax.gif , maciau kazkokiame bloge, tik dabar neatgaminu kur blush2.gif bet aciu aciu tongue.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 28, 14:29)
Agnėja, tai kaip sakant padirbėjai? 
Svarbių datų kalendorėlis - puikus sumanymas, labai puikus  thumbup.gif Ir tai kaip padarei, man labai gražu, bet norėčiau didesnės foto, nes dabar ir su padidinamuoju stiklu visko neįžiūrėjau  lotuliukas.gif
Lo man tokie taip pat mieli, o tu ar matei kažkuriame psl., berods Lauramama buvo įkėlusi darbų, kurie labai minimalistiniai, plius ten su ranka paišinėta, akvarele palieta.... Man kažkaip atrodo, kad ir tavajam taip tiktų 
va, tai tokios mintys man dabar galvoje sukasi, ką manot???

tai jau pasistengiau tongue.gif
datu kalendorelio pacia ideja irgi nusiziurejau blush2.gif
grazus ir man tie Lauramamos pavyzdziai thumbup.gif tik kol kas dar nzn ka dar galiu ten pridet, bijau jau sugadint, bet va pradine mintis tokia buvo ax.gif

cia didesnes kavos filtru foto Datu kalendorius
nenorejau det didesniu, nes dar nesudejau lietuvisku raidziu pauksciuku ir bruksniuku blush2.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2009 01 28, 15:00)
Agnėja, iš tikrųjų nudirbai didelį darbą.  Man l.gražūs tie tagiukai, o idėja pačiai pasidaryti štampą iš viso nereali   Žalia ramybė taip ir dvelkia ramuma, tik man regis gal per daug tos tuščios vietos palikai. Kažkaip lyg ir trūksta kažko. čia tik mano nuomonė   Pasiuvinėjimas l.l.gražus. wub.gif

aciu uz pastebejima, zinai man irgi dar kazko truksta, bet jau, kaip sakiau, kol kas bijau sugadint tai, ka padariau, bet gal kas turi kokiu minciu?

ir zinot dar ka pastebejau, kad man patinka ir tie minimalistiniai, ir tie apkrauti vintage, bet kai pradedu deliot, tai man gaunasi, tik toks minimalistinis... ax.gif
ka daryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 28 sausio 2009 - 15:33
QUOTE(Josephin @ 2009 01 26, 14:27)
ydomus bigsmile.gif , nors ir nesu labai tokios jurines tematikos myletoje, bet ziurisi tikrai neblogai mirksiukas.gif
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 27, 14:27)
Rodau savo šviežiausią ...
labai labai grazus ir kruopstus LO, as suzavete, nors pati labiau pripazystu minimalizma kiek imanoma, bet tokius darbus visada miela apziurineti, ateiti nuomone gal ir keisis doh.gif , zodziu saunus ir sakau thumbup.gif
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 09:59)
nu va mano savaitgalio nesamone hihihi.gif
thumbup.gif , prisiminiau kad ir as turiu nuo neatmenamu laiku nupirktu tokiu filtru, tikriausiai dar rasciau kurioje nors virtuvineje spintukeje lotuliukas.gif
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 12:13)
vakar pabaigiau viena darbeli  smile.gif
nu tavieji LO man visada patinka mirksiukas.gif , pritariu tai merginai (jau nepamenu katra, kai parasysiu zinute tada issiaiskinsiu lotuliukas.gif ),kuri sake apie ta apskritima, nu bet kol neperskaiciau tikrai nebuvau atkreipus i tai jokio demesio ax.gif ,
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 12:42)
prie to pacio ir mano naktinetas ir siandien pabaigtas, ka tik is keptuves lotuliukas.gif
Zalia ramybe
man sitas pats tas LO. nu gal tik krastelius buciau pasendinus truputi, o siaip thumbup.gif
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 14:54)
o del bradz, tai geltonu neturejau nei ju nei saguciu, anei kitokio gerio, galvojau kirpt is popieriaus, bet norejosi kazkokios fakturos/iskilimo, tai sudejau ka turejau tinkamiausio  ax.gif
kai man taip nutinka, as uzdazau akriliniais dazais, jau ne karta praverte, nes nedaug turiu tu bradsu ax.gif
Atsakyti
...na tikrai merginos sparciai darbuojates, dar vakar iki pietu nebuvo nieko naujo , o siandien - daugybe gausybe visokiausiu grozybiu...

Josephin - grazus drabelis mamai, man ypac patiko piesinys remelio viduje, tie isibarste burbuliukai labai jaukus 4u.gif

Sanritos darbelis tikrai labai grazus ir ypac stilingas savo taskiukais ir pauksciuku panaudojimu. jie dabar yra labai jau madingi ne tik SB darbeliuose bet ir visam namu dekoravimui, knygos iliustruojamos irgi tokios stilistikos pauksciukais thumbup.gif taip pat labai grazi gelyte su sagutes viduriuku, viskas stilistiskai suderinta...

Agneja - originalus, netradicinis kalendorius - ypac tai is ko jis padarytas, o LO irgi grazus - zavi siuvinetom detalem bet kompozicijai tikrai kazko truksta, galbut reiketu apkirpti po 2-3cm kaires ir virsutines krastines arba jeigu darbelis nebutu pradetas prie pat apatinio desinio krasto - o truputy arciau link centro (po 1,5cm link centro nuo desinio kampo) vaje kaip sudetingai cia viska paaiskinau... na bet tai tik mano subjektyvi nuomone blush2.gif

Miglota - na tavo darbelis tikrai nepriekaistingas, matosi kad esi ygudusi scrapere 4u.gif o man atrodo kad labai gerai jog yra nemazai laisvos vietos, tarsi vandens pratesimas... tikrai netrukdo centrinei kompozicijai...

4u.gif

Atsakyti
aasta, linutuk, lawrute aciu 4u.gif

ka tik dar viena baigiau, gal ryt imesiu smile.gif
Atsakyti
as isimylejus scrapa,tai man visi darbukai grazus wub.gif blush2.gif Turiu atsirinkusi,mano nuomone,labai graziu foto,naktimis kartais sapnuoju kaip viskas atrodo,uzrasu knygute pripiesta eskizu,scrapmanijos puslapi isskaitinejai skersai isilgai doh.gif smile.gif ,bet niekaip dar negaliu pradeti kazka daryti.Priemoniu gausa mane truputi gazdina blush2.gif Tai kolkas tik kaupiu foto,pildau eskizais knygele,pasidarau kokiu saguciu......reikia dar "augti" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 28 sausio 2009 - 16:14
Agneja: jega! kiek kruopstumo kavos filtro kalendoriuj...smagiai ziurisi
"Zalia Ramybe'=per daug tuscios vietos...viskas issisprestu jeigu nuotrauka butu didesne. mirksiukas.gif

Miglota: kol perskaiciau visus komentarus pati isvardinai kas ir kaip turetu but patobulinta. Man pirmiausiai krito i akis kad apskritimas pasimeta tokiam fone...o ar tu galvojai tik apvalinti pagrindo kampus?? Mano patarimas butu kad melyna pagrinda irgi iskirpti apskritimu. Turiu tokiu MM Noteworthy popieriu apvaliu, tai naudojant kaip sablona iskirpciau...gal ka n ors panasaus turi?
Tik va vienas pastebejimas, man kazkodel noretusi daugiau apvalumu, o ne grieztu liniju is juosteliu... Bet nelabai ka as ismanau dar scrape, tai nekreipk demesio

Nesutinku....naudojant apvalumus reikia ir liniju ir juosteliu....ivairumas sudaro labiau dinamiska kompozicija mirksiukas.gif Man labai patiko toks kreivas, vaikiskas juosteliu panaudojimas ireminti foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 28, 15:14)
reikia dar "augti" blush2.gif

neaa.. norit ismokti - reikia pradeti.. pradzioj sugadinsi kazka, bet po to jau mokesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 28, 09:14)
as isimylejus scrapa,tai man visi darbukai grazus wub.gif  blush2.gif Turiu atsirinkusi,mano nuomone,labai graziu foto,naktimis kartais sapnuoju kaip viskas atrodo,uzrasu knygute pripiesta eskizu,scrapmanijos puslapi isskaitinejai skersai isilgai doh.gif  smile.gif ,bet niekaip dar negaliu pradeti kazka daryti.Priemoniu gausa mane truputi gazdina blush2.gif Tai kolkas tik kaupiu foto,pildau eskizais knygele,pasidarau kokiu saguciu......reikia dar "augti" blush2.gif

reikia nuo kazko pradeti...pirmas darbelis sunkiausiai iveikiamas--nepasitikejimo kompleksas. Bijai suklysti ar nevykusiai atlikti kokia technika? Susitaikyk mintimi kad pradzioj tikrai klaidu pridarysi, bet juk is klaidu mokomes mirksiukas.gif ..mano pirmi darbeliai man blush2.gif dabar, bet visvien man labai jie mieli.
Jei kas neaisku mes patarsime cia ir padesime--visos cia labai draugiskos ir viena kita palaikome mirksiukas.gif
Atsakyti
o-pa-pa , as su tinku su Miglota, kad reikia bandyti, nes eskizai lieka tik eskizais o priemoniu pajautimas butinas... tik taip galima ismokti ir po truputy "augti" kaip pati sakai...
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 28, 16:21)
Agneja: jega! kiek kruopstumo kavos filtro kalendoriuj...smagiai ziurisi
"Zalia Ramybe'=per daug tuscios vietos...viskas issisprestu jeigu nuotrauka butu didesne. mirksiukas.gif

dabar galvoju, jeigu ant nuotraukos virsutiniam kampe arciau geliu, kokia peleda nupiesciau? gal biski uzsipildytu g.gif ?
Atsakyti