Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Agneja labai idomu, praktiska ir grazu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Gal gali papasakoti placiau kaip viska darei.Panasu i kavos filtriukus.

Sanrita Tavo darbelis nuostabuolis.Super thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 08:59)
praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint biggrin.gif

taigi gavosi labai saunus praktinis dalykelis wub.gif thumbup.gif

o cia kaip speju kavos filtrus naudojai, ane? bigsmile.gif na, pagal forma man taip isrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 28, 11:00)
Agneja labai idomu, praktiska ir grazu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif Gal gali papasakoti placiau kaip viska darei.Panasu i kavos filtriukus.
Sanrita Tavo darbelis nuostabuolis.Super  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 28, 11:01)
taigi gavosi labai saunus praktinis dalykelis  wub.gif  thumbup.gif

o cia kaip speju kavos filtrus naudojai, ane?  bigsmile.gif  na, pagal forma man taip isrodo  ax.gif

dekui dekui mirksiukas.gif

taip, kavos filtrai, i ju vidu ir sukisti tie tagai dideli smile.gif tagus dar stampavau su savadarbiu stampu hihihi.gif , kad gauti tas linijas, ant kuriiu po to ir rasysiu svarbias datas ax.gif viskas sujungta su albumu ziedais.
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 10:18)
tagus dar stampavau su savadarbiu stampu hihihi.gif , kad gauti tas linijas, ant kuriiu po to ir rasysiu svarbias datas ax.gif 

na, mieloji, dabar prasom aiskiau ir vaizdziau apie ta "savadarbi" stampa bigsmile.gif
labai idomu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 08:59)
nu va mano savaitgalio nesamone hihihi.gif

praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint biggrin.gif

nu labai sauniai cia tu praktika pavarei thumbup.gif ir tie kavos filtrai jega thumbup.gif tik labai idomu kaip cia ta savadarbi stampa darei g.gif
Atsakyti
vakar pabaigiau viena darbeli smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 11:13)
vakar pabaigiau viena darbeli  smile.gif

niu labai fainas darbukas..labai patinka suderintos spalvos..ir visos siejasi su vandeniu thumbup.gif nuotraukos superines thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 27, 14:39)
Baisulingai gražu wub.gif

as isimylejau tavo darbus..fantastika.. wub.gif speju pardavineji..butu idomu suzinot kainas rolleyes.gif
Atsakyti
Miglota, super thumbup.gif

prie to pacio ir mano naktinetas ir siandien pabaigtas, ka tik is keptuves lotuliukas.gif

Zalia ramybe

user posted image
user posted image

o cia stampas ax.gif , kazkur buvau macius toki, tai prisiminiau ir panaudojau tongue.gif
ant kartono priklijavau siulus ir stai rezultatas thumbup.gif
dar pagalvojau kad galima ir kokiu raizgalu tokiu budu priraizgyt, tik siulo reiktu kiek kitokio, slidesnio smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 28, 11:13)
vakar pabaigiau viena darbeli

Labai gera LO ideja thumbup.gif 4u.gif Ir spalvos ir nuotraukose, ir popieriaus kaip suderintos thumbup.gif Dar man labai patiko ta geltona rodykle su data... wub.gif
Tik va vienas pastebejimas, man kazkodel noretusi daugiau apvalumu, o ne grieztu liniju is juosteliu... Bet nelabai ka as ismanau dar scrape, tai nekreipk demesio mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 11:42)
prie to pacio ir mano naktinetas ir siandien pabaigtas, ka tik is keptuves

o cia stampas, kazkur buvau macius toki, tai prisiminiau ir panaudojau
ant kartono priklijavau siulus ir stai rezultatas
dar pagalvojau kad galima ir kokiu raizgalu tokiu budu priraizgyt, tik siulo reiktu kiek kitokio, slidesnio

Kiek iziuriu, tai grazu thumbup.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet labai noreciau ta nuotraukyte ir uzrasus pamatyti is arciau ax.gif bigsmile.gif Va tas zalias issiuviejimas tai wub.gif

O stampuko ideja tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu tu ir isradinga thumb_yello.gif Skolinsiuos ideja ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 28 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(Agneja @ 2009 01 28, 11:42)
Zalia ramybe

minimalistinis toks, man patinka mirksiukas.gif

Josephin, agneja, ziurbuti aciu 4u.gif
Atsakyti
VAU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas mus žiūriu bagomis užeina thumbup.gif Kaip uždera, tai mažai nepasirodo thumbup.gif

Sanritos
darbas mane įkvėpė, pradėjau ir aš šį bei tą nerti, tiksliau bandysiu paukštukų prisinerti, nes šiaip aš esu neabejinga paukščiams wub.gif , tai ačiū Sanritai dar kartą už jos darbą, kuris prigimdė man naujų minčių thumbup.gif

Miglota, tu ir vėl man labai įtinki lotuliukas.gif Be paukštukų dar esu neabejinga apskritimams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Plius koloritas man toks pats tas mirksiukas.gif
Bet kadangi čia ne tik pagyrų tema, tai aš dar pasakysiu vėl savo mintis, bo žiūriu kitos visai nieko nebesako.... Aišku man jau atsibodo kartoti, kad tai tik mano nuomonė ir ji nebūtinai turi tau patikti, bet šį kartą pakeisiu sakinio struktūrą.
Taigi, Miglota, kaip manai, o jei visas apskritimas būtų šiek tiek didesnis, kaip atrodytų? Ir ar vietoj pagrindinių bradsių ( kaip mes jas buvom nusprendę vadinti ?) neatrodytų geriau geltonos??? Ką manai??? biggrin.gif

Agnėja, tai kaip sakant padirbėjai? thumbup.gif
Svarbių datų kalendorėlis - puikus sumanymas, labai puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir tai kaip padarei, man labai gražu, bet norėčiau didesnės foto, nes dabar ir su padidinamuoju stiklu visko neįžiūrėjau lotuliukas.gif
Lo man tokie taip pat mieli, o tu ar matei kažkuriame psl., berods Lauramama buvo įkėlusi darbų, kurie labai minimalistiniai, plius ten su ranka paišinėta, akvarele palieta.... Man kažkaip atrodo, kad ir tavajam taip tiktų 4u.gif mirksiukas.gif

va, tai tokios mintys man dabar galvoje sukasi, ką manot???
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą ir pagyras.
Man irgi šis darbelis po kol kas gražiausias blush2.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 01 28, 00:30)
Kadangi as dar mokausi, tai turiu klausima, tas raides TU ESI su kuo nuspalvinai?

Raidės yra jau pagamintos, tokios minkštos kaip kempinė.
Turiu įtarimą, gal užsienyje jų būna įvairių spalvų ... MB parvežė juodas.
Jau rinkinį baigiu ir labai gailiuosi ... nerealus dalykas. Viena pusė pati limpanti ir daug vargti nereikia ...
Kraščiukus su baltu markeriu paryškinau.

Miglota, man tavo darbai žavūs tuom, kad vien nuotraukos pasako LO temą. Gražu ir kritikos nebus mirksiukas.gif
Agneja, nors nesu minimalistinių LO gerbėja, bet patinka įdėtas tavo pačios rankų darbas. Ir būtent taip išdėliotos gėlytės thumbup.gif žadu panašią idėją panaudot būsimame savo darbelyje.
Atsakyti