Sanrita, kaip gražu Apžiūrėjau menkiausią smulkmenėlę. Neįmanoma atsitraukti
Sanrita, vau Man labai labai grazus sis tavo darbelis Ir foto, kuria panaudojai, ir spalvos, kurias panaudojai, ir kompozicija... Einu dar paspoksoti
Josephin, aga, paaiskink smulkiau apie sia savo idomia dovanele
Josephin, aga, paaiskink smulkiau apie sia savo idomia dovanele
Sanrita, nuoširdus, dailu, gražu
Darbas, kuris šiaip būtų mano įdėtas prie gražiųjų, tačiau jei jau sakei galima savo kilusias mintis surašyti, tai ir surašysiu.
Galbūt būčiau pratęsusi medį, esantį už dukrelės ir ant popieriaus.... Gofruotas kartonas galėjo puikiai padėti atskleisti kamieno faktūrą.... Labai patiko nertas fragmentas, bet jei dar ir viršutinis paukštukas būtų nertas, mano galva, būtų išvis super.... Va tiek mano minčių
Darbas, kuris šiaip būtų mano įdėtas prie gražiųjų, tačiau jei jau sakei galima savo kilusias mintis surašyti, tai ir surašysiu.
Galbūt būčiau pratęsusi medį, esantį už dukrelės ir ant popieriaus.... Gofruotas kartonas galėjo puikiai padėti atskleisti kamieno faktūrą.... Labai patiko nertas fragmentas, bet jei dar ir viršutinis paukštukas būtų nertas, mano galva, būtų išvis super.... Va tiek mano minčių
Josephin labai grazus darbelis. Matos kad su meile padarytas
Sanrita Esu be zado. Kaip graziai viskas suderinta
Sanrita Esu be zado. Kaip graziai viskas suderinta
Sanrita, labai originalus darbas, darbeliu negaliu pavadinti net
Sanrita, nuostabu man tai tiesiog tobula
QUOTE(Agneja @ 2009 01 26, 17:41)
Josephin, grazu, bet nelabai suprantu is ko cia padaryta, gal gali placiau? cia stampukai, lipdukai, ar kokia mozaika?
paveiksliuka piesiau piestukais pati..o remelis apklijuotas is "shrink plastic" plyteliu, jas stampavau su stampais ir kaikur tiesiog papaisiau ar uzrasiau ranka, paskui kaitinau su "heat gun"ir kai susitrauke tada tik istiesinau su akriliniu bloku. . klijavau ant baltu akriliniu dazu gal skamba juokingai, nes tai nera klijai..bet kadangi tai buvo pigus medinis remelis tai ji nudaziau baltais akriliniais dazais ir jiems stingstant pastebejau, kad jie veikia kaip "cementas"..suveike..
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 27, 13:27)
Nuotraukoje dukrytė su labai stilinga juoda berete baltais taškeliais. Lo pagrindas labai tinka. Puspaltis stilingas, todėl ir LO pavadinimas - TU ESI - pati stilingiausia mano maža mergytė
nuostabus darbelis man labai patinka tie visokie paukstukai ir siaip kazkokie gyvunai..pastebejau juos dabar naudoja..labai sweet labai graziai pasendinai..taip atrodo lyg apdege ar kava aplieta..man labai grazu..dar patinka, kad atrodo, kad nuotraukyte yra "atkasta" is tu popieriu man viskas grazu ir nenoriu nieko keisti
aciu visoms uz pagyras bet siaip cia paprastas darbukas tik uzima laiko
Sanrita labai mielas darbelis.
Kadangi as dar mokausi, tai turiu klausima, tas raides TU ESI su kuo nuspalvinai?
Kadangi as dar mokausi, tai turiu klausima, tas raides TU ESI su kuo nuspalvinai?
Josephin: labai man patinka marinistinis stilius--man LABAI sis tavo darbelis
Pirmas ispudis pamacius WOW!...skaitau si tavo geriausia LO
o kad liecia konstruktyvia kritika...patikrink savo dezute
Komentuokit, kritikuokit ir prašau drąsiai pasisakyti ...
Pirmas ispudis pamacius WOW!...skaitau si tavo geriausia LO
o kad liecia konstruktyvia kritika...patikrink savo dezute
nu va mano savaitgalio nesamone
praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint
praktinis darbas - praktikavausi sendint su svitriniu, stampuot ir disstresint