Isdalinau viso password'a...
jei galite palikite komentarus "komentaruose" po LO (darbeliu). nu ir jei nelabai patinka, irgi pasidalinkite mintimi Nors man si foto yra be galo brangi, ir esmej, esu patenkinta rezultatu, viesvien smagu isgirsti kitu nuomone nors ir nuomone nesutaptu
vaje, citatu prisirinkau ir kaska sugadinau, per nauja neturiu sveikatos rasyti
giriu visas kurios darbuojasi, vis uzsuku pasidairau ir pabegu i pliurpalu tema , pasiziurejau kad visai apleidau siuos namucius o ir as pati skrapo tinginyste pasigavau ,
vienu zodziu smagu, kad cia viskas nesustoja ir juda i prieki
giriu visas kurios darbuojasi, vis uzsuku pasidairau ir pabegu i pliurpalu tema , pasiziurejau kad visai apleidau siuos namucius o ir as pati skrapo tinginyste pasigavau ,
vienu zodziu smagu, kad cia viskas nesustoja ir juda i prieki
daivuke76, man labai patiko atvirukas - 40-mečio progai labai tinkamai padarei! Natos atrodo natūraliai pasenusios, tarsi būtų išplėštos iš senos knygos.
Linutuk, nors tu turi daugiausia LO iš visų LT scraperių ir galbūt nusipelnei poilsio, bet visgi greičiau brįsk iš tinginystės liūno ir vėl sugrįžk prie scrapo.
Linutuk, nors tu turi daugiausia LO iš visų LT scraperių ir galbūt nusipelnei poilsio, bet visgi greičiau brįsk iš tinginystės liūno ir vėl sugrįžk prie scrapo.
daivuke, puikus atvirukas Kaip visada, noriu tokį realiai pamatyti, įdomu kaip ten viskas atrodo. Mintis dėl vestuvių maršo natų labai gera, tikrai ją kada nors liftinsiu
Bijau, kad gėlę nukėlus į kairįjį kampą ir sugriūtų kompozicija, tik gal ją reikėjo kiek žemiau ir mažiau atsikišusią daryti. Tada nebeliktų to pojūčio lyg šiek tiek užstoja jaunuosius
Nors man to pojūčio nėra.... Todėl - puikus atvirukas
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 25, 21:21)
o kas del kompozicijos, tai as galbut gelyte buciau dejus kairiame kampe salia neriniu - tada butu tikrai daugiau vietos placiam jaunavedziu zvilgsniui
Bijau, kad gėlę nukėlus į kairįjį kampą ir sugriūtų kompozicija, tik gal ją reikėjo kiek žemiau ir mažiau atsikišusią daryti. Tada nebeliktų to pojūčio lyg šiek tiek užstoja jaunuosius
Nors man to pojūčio nėra.... Todėl - puikus atvirukas
Daivuke, man patiko atvirukas
Aciu mergaites
Na, nelabai pasitikejau savimi, bet Jusu pagyrimu deka, jau pradedu truputi isivaziuoti. Zinoma, viskas ateina su laiku. Ir vis labiau isitikinu, kad mano stilius yra toks retro.Man patinka viska sendinti, glamzyti
Na, nelabai pasitikejau savimi, bet Jusu pagyrimu deka, jau pradedu truputi isivaziuoti. Zinoma, viskas ateina su laiku. Ir vis labiau isitikinu, kad mano stilius yra toks retro.Man patinka viska sendinti, glamzyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 25, 09:53)
Atnaujinu SB tema...ikeliau LO po uzraktu (pakeiciau password'a kadangi labai seniai kita jau turi, ir noreciau zinot kas dabar turi ir tai laikyt musu SB seimoj)
Ka domina kreipkites
Ka domina kreipkites
as irgi noriu..bet dar noreciau kur ji naudoti..gal yavo bloge?
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 25, 13:13)
Vakar vakare gavau uzduoti iki siandienos 11 val ryto padaryti atviruka rubininiu vestuviu proga.
saunuole..man labai patiko..tikrai neatrodo, kad tau truko priemoniu ar laiko..viskas liux..
o as paprasiau, kad mano mamis atsiustu nuotrauka dovaneles kuria jai padovanojau pries tai kaip prisijungiau pas jus..tai nepykit del nuotraukos kokybes ir gal nelabai tinka prie SB, bet naudojau SB priemones..
Josephin labai silta, nuosirdi ir grazi dovanele. Jau man juriniai motyvai tai mmmmmm.....
Josephin, grazu, bet nelabai suprantu is ko cia padaryta, gal gali placiau? cia stampukai, lipdukai, ar kokia mozaika?
Josephin, man labai gražu, žaisminga Panašu į mozaiką, o toliau nžn Panašu, kad pati piešei, o ant mozaikos štampavai...
Rodau savo šviežiausią ...
Gal pamenat, pasakojau, kad po paskutinio darbelio "Kalėdos 2008" MB komentavo, jog labai paprastas ... tai nusprendžiau imtis kažko rimtesnio.
Prie šio LO sėdėjau gal savaitę po 3-4 val.
Sendinau kiekvieną detalę, keliomis spalvomis, piešiau paukštelius pati, o gofruotą rudą pagrindą išgavau iš siuntinių dėžės.
Nuotraukoje dukrytė su labai stilinga juoda berete baltais taškeliais. Lo pagrindas labai tinka. Puspaltis stilingas, todėl ir LO pavadinimas - TU ESI - pati stilingiausia mano maža mergytė
Kadangi prieš tai dariau 2 informacinius - paprastus technika LO, šio norėjau būtent tokio ... prikrauto detalių, daug rankų darbo ...
Tikiuosi jums irgi patiks.
Beja, turiu pabrėžti idėja pasiskolinta
Komentuokit, kritikuokit ir prašau drąsiai pasisakyti ...
Gal pamenat, pasakojau, kad po paskutinio darbelio "Kalėdos 2008" MB komentavo, jog labai paprastas ... tai nusprendžiau imtis kažko rimtesnio.
Prie šio LO sėdėjau gal savaitę po 3-4 val.
Sendinau kiekvieną detalę, keliomis spalvomis, piešiau paukštelius pati, o gofruotą rudą pagrindą išgavau iš siuntinių dėžės.
Nuotraukoje dukrytė su labai stilinga juoda berete baltais taškeliais. Lo pagrindas labai tinka. Puspaltis stilingas, todėl ir LO pavadinimas - TU ESI - pati stilingiausia mano maža mergytė
Kadangi prieš tai dariau 2 informacinius - paprastus technika LO, šio norėjau būtent tokio ... prikrauto detalių, daug rankų darbo ...
Tikiuosi jums irgi patiks.
Beja, turiu pabrėžti idėja pasiskolinta
Komentuokit, kritikuokit ir prašau drąsiai pasisakyti ...
sanrita, man labai grazu.. spalvos, paukstukai, fakturos.. viskas labai dera