Atnaujinu SB tema...ikeliau LO po uzraktu (pakeiciau password'a kadangi labai seniai kita jau turi, ir noreciau zinot kas dabar turi ir tai laikyt musu SB seimoj)
Ka domina kreipkites
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 25, 09:53)
Atnaujinu SB tema...ikeliau LO po uzraktu (pakeiciau password'a kadangi labai seniai kita jau turi, ir noreciau zinot kas dabar turi ir tai laikyt musu SB seimoj)
Ka domina kreipkites
Ka domina kreipkites
as noriu
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 25, 09:53)
Ka domina kreipkites
as irgi nuoriu
Jei galima ir as
Sveikos merginos
Vakar vakare gavau uzduoti iki siandienos 11 val ryto padaryti atviruka rubininiu vestuviu proga. Zinoma, is vakarelio gryzau velai, uzmigau apie 2 val nakties, o 5.30 akys stacios, nuo minciu galva atrodo sprogs.Taigi siaip ne taip prasivarciau iki 7 val ir sokau is lovos daryti atviruko.Zinoma, miego trukumas ir priemoniu trukumas dave savo, bet ta itampa, kai skubi laikui ir darai ne sau(ta prasme reikalavimai kur kas aukstesni), prakaitai muse, nu zodziu, savijauta nepavydetina ir daugiau tikrai nesiimsiu jokiu darbu kitiems pagal uzsakyma.Vat Ir dar kaip ant tyciuju sugedo fotoaparatas (siek tiek daugiau nei menuo kaip pirktas ) Nu zodziu, atiduodu mergaites darbeli Jusu teismui( nors kritikos labai ziaurios nenoriu, nes nieko jau nebepakeisiu) bet pastebejimai praverstu Aciu
Vakar vakare gavau uzduoti iki siandienos 11 val ryto padaryti atviruka rubininiu vestuviu proga. Zinoma, is vakarelio gryzau velai, uzmigau apie 2 val nakties, o 5.30 akys stacios, nuo minciu galva atrodo sprogs.Taigi siaip ne taip prasivarciau iki 7 val ir sokau is lovos daryti atviruko.Zinoma, miego trukumas ir priemoniu trukumas dave savo, bet ta itampa, kai skubi laikui ir darai ne sau(ta prasme reikalavimai kur kas aukstesni), prakaitai muse, nu zodziu, savijauta nepavydetina ir daugiau tikrai nesiimsiu jokiu darbu kitiems pagal uzsakyma.Vat Ir dar kaip ant tyciuju sugedo fotoaparatas (siek tiek daugiau nei menuo kaip pirktas ) Nu zodziu, atiduodu mergaites darbeli Jusu teismui( nors kritikos labai ziaurios nenoriu, nes nieko jau nebepakeisiu) bet pastebejimai praverstu Aciu
Vakar vakare gavau uzduoti iki siandienos 11 val ryto padaryti atviruka rubininiu vestuviu proga.
labai mano skonio ...verta peledziavimo
Aciu Skrapuke
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 25, 11:53)
Ka domina kreipkites
Ka domina kreipkites
As ir noreciau paswordo Ar cia tavo bloge ta pasworda naudoti... ar kaip..nelabai suprantu, bet noriu sekti kas vyksta!
Daivuke76 labai grazus ir siltas darbas.. Cia nuotrauka jau tokia nespalvota ir buvo? O tuos nerinius pati nerei? Daug darbo tada... Man ta gelyte labai grazi...tokia gyva tikra atrodo...zodziu viskas labai patiko!
Scrapuke, aš irgi noriu
Papildyta:
Daivuke, atvirukas l.l.gražus
Papildyta:
Aciu Aasta
Daivuke76 labai grazus ir siltas darbas.. Cia nuotrauka jau tokia nespalvota ir buvo? O tuos nerinius pati nerei? Daug darbo tada... Man ta gelyte labai grazi...tokia gyva tikra atrodo...zodziu viskas labai patiko!
Aciu Lotta23
Smagu, kad Jum patinka
Taip, nuotrauka buvo nespalvota(ji daryta pries 40 metu)Kad nesugadinti originalo, pasidariau kopija, krastus patryniau svitriniu popieriumi ir pasendinau Distress Ink.Vestuvinio marso natas taip pat atsispausdinau printeriu ir pasendinau tokiu paciu budu.Kas liecia nerinius, turejau gatavu.Nemoku nerti, o be to, kaip minejau, labai skubejau, sekmadienis, nedirba parduotuves, nieko imantresnio negalejau nusipirkti.Buciau turejus nors kelias dienas, buciau tikrai kruopsciau ir idomiau viska padarius.Norejau karoliukais issiuvineti inicialus ar sirdi, bet teko pasitenkinti perliukais Be to ir pagrindas nelabai man spalva, bet tuo metu tik toki lapa turejau, tad teko kurpti ir derinti viska prie jo.
As irgi noriu
Daivuke, vinas is nedaugelio darbeliu vestuviu tema, kuris man tikrai patiko
Daivuke, vinas is nedaugelio darbeliu vestuviu tema, kuris man tikrai patiko
as irgi npriu slaptazodzio ir gerai butu jei dar zinociau kur jy naudoti
daivuke76 - grazus atvirukas,as taip pat ruosiuosi daryti vestuvine tema atviruka ,kol kas turiu keleta ideju eskizu, bet dabar truksta priemoniu - nu va ir nukrypau nuo temos
ypac patiko vestuvinio marso ideja, o kas del kompozicijos, tai as galbut gelyte buciau dejus kairiame kampe salia neriniu - tada butu tikrai daugiau vietos placiam jaunavedziu zvilgsniui
daivuke76 - grazus atvirukas,as taip pat ruosiuosi daryti vestuvine tema atviruka ,kol kas turiu keleta ideju eskizu, bet dabar truksta priemoniu - nu va ir nukrypau nuo temos
ypac patiko vestuvinio marso ideja, o kas del kompozicijos, tai as galbut gelyte buciau dejus kairiame kampe salia neriniu - tada butu tikrai daugiau vietos placiam jaunavedziu zvilgsniui